Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Сафрид 2012
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- вече хвърля и на тежко
Re: САФРИД 2012
Днес на тюленово много дъжд и кал.Морето равно"нямаше вълни,толкова разбирам от морето затова така казвам"
ама не можах да хвърля и един път, стоях един час и не спря да вали а колата са пързаляше и с 2км. в час като луда 

- atev
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Вчера бяхме с Веско на мартината до Тюленово и започнакме да го търсим от 16 часа, но го нямаше. След 19.30 започнахме да вземаме по един два сафрида, но мина един делфин и го разпръсна. Местните започнаха да вадят по 5-6 риби на клатене а ние не си бяхме взели дългити пръти и на стъмване си тръгнахве с 50 риби.
СДРУЖЕНИЕ НА ВАРНЕНСКИТЕ РИБАРИ http://nariba-varna.com
Тази сутрин чепарувахме от скалите "на юг от Бургас" между 5 и 6 часа.Сафрид няма, ако не се броят единични бройки.
-
- новобранец
На НОИ в четвъртък вечерта нищо(от брега)! Един колега взе на ъгъла един заблуден колкото да ме зариби да мятам от 6 до 8 и нищо...а такъв надъхан бях не е истина...днес пак ще пробвам само се чудя накъде да се ориентирам. Наслука на всички!
-
- разбира нещата
"на юг от Бургас"
То при тоя успех,дето ва е споходил,можеше с чиста съвест да се "конкретизираш":)
Поздрави Боцмане,платерината папка от поне седмица-гарантирам ти
То при тоя успех,дето ва е споходил,можеше с чиста съвест да се "конкретизираш":)
Поздрави Боцмане,платерината папка от поне седмица-гарантирам ти
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
така е вижте в тема КЕФАЛОВИ 2012
Днес направихме изключително емоционален излет
На Траката, двама, от 15h до 19.30н , 14 ,9 kg сафрид и 1 чернокоп. Един дракон успя някак да ми пробие ръкавицата и да ме убоде- оказа се , че не съм алергичен
И между другото на чепарето хванах тази морска лястовица- около 40 см/1кг.Пуснах я обратно, защото ми дожаля. После прочетох ,че живеят по двойки и яко един умре и партньорът му умира, не зная дали е вярно.

-
- сериозен играч
Респект , колега за постъпката!
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
-
- новобранец
Първо браво на колегата от и от мен!!! А иначе след вчерашният ден... 15-тина попчета на яхтено пристанище. Много се надявах да пипна сафрида вечерта вътре ама ядец...Имаше един колега и ми каза че предната вечер е напълнил една кофа! Значи от брега става но трябва и малко късмет!!! На буните, траката пълна скръб, не вземаше рибата, явно времето е доста гадно. Ще пробвам другата седмица нещо зеленка или тюленово някой ако има инфо да сподели през седмицата.
Браво колега......нептун ще ти върне някой ден жеста.....респект
0885022272 / 0885897615
-
- научил се да хвърля
Евала колега.
Относно дракона имаше ли някакъв лош ефект от убождането? дискомфорт/схващане/ изтръпване и за колко време ако да?
Относно дракона имаше ли някакъв лош ефект от убождането? дискомфорт/схващане/ изтръпване и за колко време ако да?
това сигурно е мъжкия,много едро парче.
-
- сериозен играч
Повечето колеги за които съм чувал е препарират за спомен,защото са рядкост.
за постъпката.