Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Водоеми около Перник и областта
Модератор: sapuna
-
- ще става разбирач
Re: Водоеми около Перник и областта
Тотално е забранен, а и чувам някои са отнесли добри актове!!!!!!!! 

- Батко Емо
- разбира нещата
Там си е за връзкари
На един мой познат 3 перки са му се фанали по 250 евра парчето,направил се на рицар и не бегал у гората
На Ярловци одил ли е некой,ма не за каракуда 

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Таман щех да питам за там,ама аз мисля да ходя за през деня за карукудки.
- Батко Емо
- разбира нещата
По принцип там се оди август 

- bobolinzer
- вече хвърля и на тежко
Вчера на Райловското две шаранета и безброй уклей и костури. Всичко се хвана на бял. Лових на щека. Пазачът ме ориентира много кофти. Разпънах всичко, меря дълбочината-1,20м. Домързя ме да се местя, пък и нямаше много свободни места. От дясно на къщата се хванаха най-много риби. Поздрави!
-
- новобранец
kolegi nqkakva informaciq za Krasava imate li ? Izvinete me 4e pi6a na latinica nqmam kirilica. 

- bobolinzer
- вече хвърля и на тежко
Днес пак Райловското, щека, до стената... до обяд само уклеи и костурчета, след това - 3 шарана+ още уклеи , всичко на бял. През цялото време вееше доста стабилно. Не видях друг да извади шаран или нещо запомнящо се.
- Батко Емо
- разбира нещата
Ако некой е одил на Лялинци да каже как е тревата,само за плувка ли става или може и тежка артилерия да се насочи 

-
- вече хвърля и на тежко
някои нещо за слаковци,освен раци
?

- CERRUTI
- сериозен играч
Колега дайте инфо за Бегуновци и Красава-цени,условия,дашни места?
Ще риблолвствам на фидер,а за Красава чух че имало и толстолоб,та може и него да пробвам с едни китайски манджи.
Ще риблолвствам на фидер,а за Красава чух че имало и толстолоб,та може и него да пробвам с едни китайски манджи.

Колеги, никой ли не е ходил на Красава скоро? Дайте малко инфо
Да и аз живо се интересувам този яз. Красава, наистина ли има толстолоб в него или само си чешат езиците там който го е арендовал. Отдавна ми се ходи на риболов за толупи ама около София къде ти такава интересна риба във водоемите....
Айде който колега е ходил да напише отзиви. Иначе казват, че много хубава била природата там
Айде който колега е ходил да напише отзиви. Иначе казват, че много хубава била природата там

И двата пъти, които съм бил на Красава това лято, на брега срещу бараката на пазача, и също, вляво от нея, е било истински събор от палатки и каравани на перничани. Та ми е малко странно, защо никой нищо не споделя
Лично аз съм спинингувал там за щука, та сведенията ми за мирните риби са повече косвени: шарани има, пред очите ми един ловък възрастен колега от отсрещния бряг дръпна няколко на дъно, докато аз мирно шляпах покрай пружините му. Не видях някой да вади на плувка друго, освен каракуда. Според пазача, зарибявано било шарани от 1 до 4 кила, също имало амур. Толстолоб не помня да е споменавал, и определено не съм виждал да играе на повърхността. Но и двата пъти съм ловил до преди 12 часа, та може и да бу е било рано - язовирът е полупланински, сенките са дебели, слънцето нагрява по-късно.
За тези, които не са ходили там: язовирът е рядко красив, но е малък, и ако има биваци и чалга, риболовът умира. Таксата е 8 кинта, и си прибираш уловената риба без ограничения. Аз съм "рилийзър", та тази част не ме е интересувала, дано не бъркам... Удобни места за риболов има навсякъде, без втичалото, което по принцип е забранено за риболов от арендатора. Има студени напитки, и май че и скара, но не съм ги пробвал.

За тези, които не са ходили там: язовирът е рядко красив, но е малък, и ако има биваци и чалга, риболовът умира. Таксата е 8 кинта, и си прибираш уловената риба без ограничения. Аз съм "рилийзър", та тази част не ме е интересувала, дано не бъркам... Удобни места за риболов има навсякъде, без втичалото, което по принцип е забранено за риболов от арендатора. Има студени напитки, и май че и скара, но не съм ги пробвал.
Чудесно, благодаря ти бързия отговор. И понеже спомена..., имаше ли успех с блесната?
reebok написа:Чудесно, благодаря ти бързия отговор. И понеже спомена..., имаше ли успех с блесната?
Двама души, три щучки за два-три часа