Чернокоп и лефер 2013

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
balyk
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Чернокоп и лефер 2013

Мнение от balyk »

Току що ми разписа пътния лист за към вашта махала др. седмица.Жив да си Пешка :smt041 :smt023
XegouX
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от XegouX »

Пеца това от коя посока на юг от Бургас ли ги взема?
Аватар
Pe6o_Tikvata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Pe6o_Tikvata »

В самия Бургас
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека :!:
Аватар
shturetc
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от shturetc »

Ще прецакам собствения си принцип да не коментирам,когато съм валат и... Днес на 1-во КМ-Бс-Изток--валат,както аз,така и колегите(Карид е жив свидетел :wink: ) ...платеринки,хамсийки,грацички,атеринки и прочие,взети на чепаре и бомбарда не си ги зачитам за нищо повече от една голяма НУЛА,когато целта ми е била зъбатия!
На тютюнева магазия има няколко изкарани добри чернокопа на ем(дъно и плувка).
На Славянка-няколко лефера и чернокопа на блесна и още няколко по-дребни чернокопа на ем. Само че на последното посочено от мен място е имало малко нерви в повече,както с охраната,така и между колеги,заради голямата гъчканица(вчера пак там е имало колеги с по 12-13 риби на блесна) на доста ограниченото от оградки,баржи и яхтички място!
XegouX
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от XegouX »

Май че ще ни навести тия дни, само време да даде както свободно така и метеорологично :)
Аватар
rap66
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от rap66 »

С XegouX си говорихме за метални поводи. Това е от тази вечер - 13 бр., мястото беше Дружба, стръвта една заргана (по-вече не можах да хвана). На мен металния повод ми върши работа и ще го ползвам. Леферчето дето е легнало най-отгоре беше лапнало всичко и дъвчеше повода пред средата ( металния повод е 7-8 см.)
Изображение
SANTIMIR
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SANTIMIR »

rap66 написа:С XegouX си говорихме за метални поводи. Това е от тази вечер - 13 бр., мястото беше Дружба, стръвта една заргана (по-вече не можах да хвана). На мен металния повод ми върши работа и ще го ползвам. Леферчето дето е легнало най-отгоре беше лапнало всичко и дъвчеше повода пред средата ( металния повод е 7-8 см.)
Изображение

добра слука - къде на дружба ???
XegouX
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от XegouX »

rap66 написа:С XegouX си говорихме за метални поводи. Това е от тази вечер - 13 бр., мястото беше Дружба, стръвта една заргана (по-вече не можах да хвана). На мен металния повод ми върши работа и ще го ползвам. Леферчето дето е легнало най-отгоре беше лапнало всичко и дъвчеше повода пред средата ( металния повод е 7-8 см.)
Изображение
Страхотна слука :D и аз се подготвям , както каза играчката е голяма с бидемите , но дано си заслужава :lol:
Teodor Vasilev
новобранец
новобранец

Мнение от Teodor Vasilev »

Колега rap66 би ли показал монтажите на куките вързани с металния повод и да кажеш от каде купуваш проволката и по какав начин ги вързваш, понеже смятам че не само на мен но и на други колеги ще им е интересно. Благодаря предварително.
Пс : търсих в други теми но неможах да намеря точно това как се вързва с метален повод и какъв точно е той. Поздравления за добрата слука
Аватар
germana74
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от germana74 »

DSC00215.JPG
DSC00207.JPG
Здравейте колеги, ето малко инфо и от мен за Славянка.
Чернокоп имаше в гавана, но не го интересуваха железата та дори и плувките на рязано. Вреше от дребен ем.
На моменти усещах как блесната вибрира по-различен начин в ема. Заложих на блесни направени от мен и както винаги не ме подведоха. По-късно ще кача и снимки на уреда с който оформям и огъвам неръждавейката. Имах сериозен удар, водех рибата около 15 метра, но не беше мой. Днес общо се уловиха до 13.15ч два лефера от други колеги и някой друг чернокоп. Поздрави :D
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
“Отмъщението е блюдо, което е най-добро студено”
Аватар
germana74
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от germana74 »

germana74 написа:
DSC00215.JPG
DSC00207.JPG
Здравейте колеги, ето малко инфо и от мен за Славянка.
Чернокоп имаше в гавана, но не го интересуваха железата та дори и плувките на рязано. Вреше от дребен ем.
На моменти усещах как блесната вибрира по-различен начин в ема. Заложих на блесни направени от мен и както винаги не ме подведоха. По-късно ще кача и снимки на уреда с който оформям и огъвам неръждавейката. Имах сериозен удар, водех рибата около 15 метра, но не беше мой. Днес общо се уловиха до 13.15ч два лефера от други колеги и някой друг чернокоп. Поздрави :D
Обещаното :D
DSC00218.JPG
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аватар
shturetc
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от shturetc »

На Изтока днес всеобща мъка.Рибата даваше слабо и на яхтеното,и на 1-во,и на тютюневата...Аз,заедно с приятели,се позиционирах именно на последно споменатата дестинация и за 7 часа се отчетох с едва 2 чернокопа--един на ем(плувка-дълбочина 5м) и един на (ето го и чичо) Манчо-блесна,реплика на Алба,дет' е реплика на Абу Гарсия....
В отрязъка 7:00-14:00 може би се изкараха общо 10 до 12 чернокопа на дъно,плувка и блесна и един качествен лефер от колега на дъно.
Как се е развила битката със зъбатите след обед и привечер незная,понеже масовката се оттеглихме от бойното поле,за да се подкрепим по домовете с огнена вода и да подкрепим(тафталогията не е случайна) българите-юнаци във волейболния им двубой със сърбите за бронза на еврото,ама....всуе.............
Аватар
redovi555
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от redovi555 »

не мястото ще ме звинявате но ще е полезно за всички ама да питам , блесните нормално ли ги водите или с придърпвания в стил туичинг
Аватар
germana74
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от germana74 »

redovi555 написа:не мястото ще ме звинявате но ще е полезно за всички ама да питам , блесните нормално ли ги водите или с придърпвания в стил туичинг
Нормално водене, без никакъв туичинг, това от мен. :wink:
fantazio
новобранец
новобранец

Мнение от fantazio »

Изображение
Хубаво е че качваш снимки,но поне бъди малко по конкретен и свий периметъра, че Дружба е от полиц. буна до моста пред х.империал.А след като си написал А,добре ще е, да напишеш и Б...!
Видях че успехите са налице, ще се почерпя от опита на колегата и минавам на проволка!Дано така си реша проблема с по-големите риби,дето все ми прегризват бидема.Имам и една идея :roll: ,пружинка от химикал.Не е дебела,здрава,може да нанижеш колкото куки с ухо искаш нагоре по фитките и ще прави идеална игра със стръвта(нали е пружина).Какво мислите?
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”