Керамоти

Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Керамоти

Мнение от С.Върбанов »

Изображение
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
val0
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от val0 »

Вчера, на Фанари много зле. В 7 сутринта стартирах с фалстарт. Бях на кея. Покрай мен минаваха всички рибарски корабчета и лодки. Не знам дали това повлия, но нито воблери, нито блесни, нито кефал на дъно...нищо осван един зарган на б. червей. Към 11.00 се приместих отзад на малкия кей, а там само 4-5 зарганчета, въпреки че любители, възрастно семейство от Варна, ми дадоха блатен червей. Зарганите идваха до стръвта и подминаваха. Интересно ми стана как жената от Варна, с много бързо водене, успя да закачи 2 зарганчета. Казаха че и на Порто Лагос било същото. :oops: :oops: :oops:
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

val0 написа:Вчера, на Фанари много зле. В 7 сутринта стартирах с фалстарт. Бях на кея. Покрай мен минаваха всички рибарски корабчета и лодки. Не знам дали това повлия, но нито воблери, нито блесни, нито кефал на дъно...нищо осван един зарган на б. червей. Към 11.00 се приместих отзад на малкия кей, а там само 4-5 зарганчета, въпреки че любители, възрастно семейство от Варна, ми дадоха блатен червей. Зарганите идваха до стръвта и подминаваха. Интересно ми стана как жената от Варна, с много бързо водене, успя да закачи 2 зарганчета. Казаха че и на Порто Лагос било същото. :oops: :oops: :oops:
Така е... :lol: Където се появим ние българите и рибата изчезва.Майтапче!Предполагам ,че рязкото застудяване миналата седмица е накарало рибата да се изтегли навътре.
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Аватар
del71
новобранец
новобранец

Мнение от del71 »

На Фанари зарган колкото искаш. На Порто Лагос - дава не големи цепури и лафери от 1кг.
niki_volley
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от niki_volley »

здр колега къде хваща зарганите на Фанари и имали големи
val0
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от val0 »

Колега, ще ни е полезно да споделиш точно къде на Фанари лови зарганите, на какво и по кое време на деня??? :wink: :D :D Благодаря ти предварително за инфото.
Аватар
del71
новобранец
новобранец

Мнение от del71 »

Зарганите на Фанари ги търсете на по-плиткото- скалите между двата плажа до пристанището; онези скали дето казва колегата "под заведенията", но чак в източната им част,където свършват - под църквата и едни бетонни бунгала.

Миналата седмица ми трябваха няколко за стръв и успях да ги хвана чак на онези каменни редици където са фаровете и то далечната и мятане в посока към Порто Лагос, вечер
val0
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от val0 »

Благодаря колега за инфото!!! :D :D :D
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

Мой приятел вчера се върна от Порто Лагос!Скъсал е шортите на сафрида .По 4 броя на придърпване е правил,но при ваденето доста са се откачили.Метод-чепаре с 10 куки и олово отдолу.Мухичките -шарени ,има и силиконови такива,и от гушата на петел стават.И 2 октопода по кило е набарал пича.
ИзображениеИзображение
val0
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от val0 »

Да му е саладко!!! :supz: :rock: :partyman:
niki_volley
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от niki_volley »

Къде се хваща на Порто лагос
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

niki_volley написа:Къде се хваща на Порто лагос
Утре на кафето на обяд ще го питам Гошката и ще пиша къде точно е бил.Той ми спомена ,че е видял някакъв грък ,който е хванал голям лаврак на около 100мвстрани от него,...нашия се примъкнал по наблизо и е видял модела на воблера ,с който го е хванал.Там бил 10 евро тоя воблер в магазина,тук не знам.Ще го питам и за уловистия воблер и ще пиша.
ИзображениеИзображение
Аватар
lisygera
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от lisygera »

Здравейте, бях 4 дена в Порто Лагос, първите 2 дена пълно капо язък за 10те пакета блатен червей и 300грама бял. На следващия ден си купихме едни силиконови рибки и с тях поналовихме дребни лаврачета. Общо взето дава на воблерите които станаха така известни покрай филма на Белополски, но трябва късмет и постоянство. Колегите които бяха с мен искат да продадат скъпите воблери (ползвани са 1 час), понеже не са редовни риболовци, а те са:
Duel Adagio 105 с цвят f907-shsy - 25лв.
Duel Adagio 105 с цвят f907-shmt - 25лв.
Duel Adagio 85 с цвят f879 - shim - 25лв.
При покупка на 3те заедно 70лв. 0888716343
Мястото за риболов на дребни лавраци е едно мостче след пристанището, по средата на което има врата която се отваря в 8 часа сутрин.
Ако някой иска снимка на воблера
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
от страх файда няма
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Тези тръгнаха ли -

Изображение
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
val0
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от val0 »

Какви са тия дребосъци... :lol: :lol: :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Морски риболов в Гърция (от брега)”