Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

Риболов на лефери
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: Риболов на лефери
Прибрахме се ние преди 2 дена там нямаше нет,щях да пускам топли снимки от там ама и сега не е късно да се види хората какви риби са им под носа а не знаят как да ги ловятsmel1968 написа:Митак-стой си там,че тук ще хващаш мърмъри само.
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

За рибите и рибарлъка браво - отлични екземляри но за вкуса им ще кажа, че са много ама много далече от вкуса на черноморския лефер - това е от личен опит.
- dido ov4arica
- новобранец
Ти сърце нямаш....пускат ли се такива снимки бе Митак....Бравоdobria1 написа:Писъл съм бре,Ние отидохме при нея пък Киро е казъл къдеdobria1 написа:рибата като не идва при нас ние отиваме при нея![]()
![]()
(ianimar)-Всичкото риба дето го ловихме на нашта схема както си ловкаме тука рибките голям бой падна
didooo -не грешиш![]()
![]()
![]()
имаше и по дребни по малко над кило
имаше и малко над 5 кила
- bananaman
- вече хвърля и на тежко
Колега добрия1 , супер просто нямам думи! Все такива риби че и по-голями да хващате и да пускате да оплакнем и другите око
Поздрави и наслука!

Поздрави и наслука!
За 1 ден НАРИБА Господ два дена дава 
Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
"История" , Херодот , 5в.пр.Хр.

Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
"История" , Херодот , 5в.пр.Хр.
- fishmaster_M
- вече хвърля и на тежко
и ние тука си мислим,че риба хващаме 

КОЛЕГА хващаме риба еееееее по-малка ама по-вкусна !
нещо като при сома 60 кила сом = кеф , 6 кила сом=пир
в Катар съм хващал заргани по кило ама вкус има на дъвка и тнт
- shturetc
- ще става разбирач
Бе,то ясно,че вкусовите качества на океанския и черноморския лефер са в полза на нашенския,ама темата не е кулинарна,а риболовна.
В този ред на мисли.........ебаси,как ли удря на дънен такъм (най-вероятно...сигурно и ема е жив азман от тия на снимките
) гофус 3+ килограма
Добрият и компанията му са измрели от кеф,вярвам.То,аз на снимките изпадам в екстаз,пък,камо ли,ако ми се случи борба с такова животно на живо.
ПП Рекох и на сестра ми да и дам малко такъми като тръгна за Испания,ама тя бои,терпентини и четки само забра в багажа си...ми глупавичка ми е
Ще я пратя да ми нарисува няколко лефера...от тези-големите 
В този ред на мисли.........ебаси,как ли удря на дънен такъм (най-вероятно...сигурно и ема е жив азман от тия на снимките

ПП Рекох и на сестра ми да и дам малко такъми като тръгна за Испания,ама тя бои,терпентини и четки само забра в багажа си...ми глупавичка ми е

didooo написа:КОЛЕГА хващаме риба еееееее по-малка ама по-вкусна !
Риболова за групата беше за удоволствие (неуписуемо)20% от леферите изкарахме другите се разхождат с куки из устата.
Ако искахме да ловим риба за ядене щяхме да си стоим тук и да си ловим вкусна рибка но кефа е над месарщината за нас

п.п.Дидо-овчарица- Голям кеф и голям рънннн имаше брат(палеха се авансите)ама като дойдеш ще ти покажа многооооо снимкиииииии

- biserkehayov
- вече хвърля и на тежко
Страхотни снимки на страхотни рибки. Предполагам и емоциите са били на макс. Голега добрия1, ще пуснеш ли, ако ти остане време кратък репортаж в темата за риболов в чежбина/Испания?
колега Митак,записали си коя риба на какъв цвят ламе хващаш.на коя подред кука ги хващаш,и с едно хвърляне пробвали с два вида стръв да пробаш активноста на рибите./а след тези риби който си показал на есен ще ходишли да хващаш/
ianimar написа:колега Митак,записали си коя риба на какъв цвят ламе хващаш.на коя подред кука ги хващаш,и с едно хвърляне пробвали с два вида стръв да пробаш активноста на рибите./а след тези риби който си показал на есен ще ходишли да хващаш/

На есен ще съм на друго място славещо се пак с такива риби,и тез ще навестя отново ама ще е догодина

- smel1968
- ще става разбирач
Митак,ще взема да огъна няколко електрода-да са по-големи куките,че да не ти ги изяждат рибките следващия пътdobria1 написа:ianimar написа:колега Митак,записали си коя риба на какъв цвят ламе хващаш.на коя подред кука ги хващаш,и с едно хвърляне пробвали с два вида стръв да пробаш активноста на рибите./а след тези риби който си показал на есен ще ходишли да хващаш/
![]()
![]()
Янко ко да записвам
![]()
![]()
![]()
то такова гризане падна че ако съм тръгнал примерно с 300-400 куки се върнах с няма и 100-на.С тез куки не можах да изкарам и 2 дена голямо ядене имаше
На есен ще съм на друго място славещо се пак с такива риби,и тез ще навестя отново ама ще е догодина![]()

Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
- smel1968
- ще става разбирач
Само да уточня,че една лодка обикаля Аладжа Банк на тролинг вече 2-ри ден!!!
>Мога да кажа даже и име и професия на човека,но ще почакам до събота....Лодката се вижда от Ной и от
ТУК:
http://kamerite.bg/camera/view/23/%D0%A ... paign=home" onclick="window.open(this.href);return false;
>Мога да кажа даже и име и професия на човека,но ще почакам до събота....Лодката се вижда от Ной и от
ТУК:
http://kamerite.bg/camera/view/23/%D0%A ... paign=home" onclick="window.open(this.href);return false;
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
-
- ще става разбирач
Aз съм повече от убеден че има зъбати!!!толква ем има в морето че ще абсурд да няма !!!!
моята риба никой не може да я хване ,
въпроса е да мога аз да я хвана
въпроса е да мога аз да я хвана

От Царево се носи слух за циганета , в Созопол за лефер , около Дюни сефте сафрид.Ама всичко е приказки не съм видял само чул .Пожелавам на всички слука през следващите месеци