Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Спининг около Плевен.
Модератори: Павел Иванов, sestrata
-
- ще става разбирач
Re: Спининг около Плевен.
то било лесно и разбрах как става,Тази е от миналата година беше само за проба,Вече съм в играта
заимало са е едно немане
-
- ще става разбирач
Здравеите колеги днес ми пристигнаха новите примамки и ще съм ви благодарен да изкажете мнение ако сте използвали някоя то тях,Става въпрос за риболов на клен основно
заимало са е едно немане
- freeman.bg
- вече хвърля и на тежко
В моя арсенал Lil bug е успешен един, два пъти в годината. Със Strike Pro нямам много опит, а Salmo Tiny си ги лови добре. L-minnow е класика, но предпочитам 4,4.
-
- ще става разбирач
да последния път като те видях на реката беше закачил yo zurito и заради това си го поръчах иначе тия другите не съм ги пробвал досега ама четох в нета и реших да си взема.Ако споделиш още някои модел дето да дава резултат тука на реката ще е добре, поздрави 

заимало са е едно немане
- freeman.bg
- вече хвърля и на тежко
Абе и тея са добре, може би едно жълто Голди от 3см. потъващо.
-
- ще става разбирач
ми ще си взема едно и това ще е,Мерси братле и наслука.Пък и дано се засечем някой път 

заимало са е едно немане
Последните воблери на Strike Pro, които си качил, мисля че Baby Pro се водят, са подходящи само за стояща вода или такава със съвсем леко течение. Трябва да се водят много бавно, иначе почват да се въртят като пумпал. Моят съвет е да ги ползваш във вирове при бавна проводка и паузи по 1-2 секунди, изключително уловисти воблери, ако се използват по предназначение, не се надявай да ги ползваш в бърза вода, просто не са предназначени за това, не стават и за бърза проводка.
- баш_майстора
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Да, така е, страйк прото в зелените опаковки по-скоро не става за течение.
"Няма риба в реката, само пъстърва, откакто се появи тя и изяде всичката друга риба..."
-
- ще става разбирач
в сайта дето си ги поръчах пишеше че са за слаби и средно бързи течения както и на другите модели и заради това ги взех но ще се доверя на вас и на вашия опит и ще го имам в предвид.Явно е трябвало да попрочета още малко пък тогава да поръчвам.Вярвам че ще им хвана цаката и нямам търпение да ги пробвам вече че ще ръждясат в кутиите
заимало са е едно немане
- freeman.bg
- вече хвърля и на тежко
Днес се поразходих, цвета и нивото на реката са идеални, но кленовете много капризни. Определено беше деня на Голди, и не чак толкова. Пробвах всичко в кутията, но все едно няма риба в реката, а когато сложа жълтура веднага се нареждаха на опашка обаче само го удряха без да хапят. Само един дребосък доста се изнерви, но все пак има ли значение размера щом традицията отново е спазена? За поредна година първия кефал е на жълто Голди.chema154 написа:колеги някои ходил ли е по Вита да пробва?

-
- ще става разбирач
Още малко като се затопли и ще има повече важното е че си опитал и не си се върнал капо.Поне вече ще знам къде ще си прекарвам обедните почивки 

заимало са е едно немане
Тадполчетата с една кука изглеждат апетитни, обаче проводката им в река е трудна. Аз лично се измъчих с тоя модел и май си останах капо.chema154 написа:Здравеите колеги днес ми пристигнаха новите примамки и ще съм ви благодарен да изкажете мнение ако сте използвали някоя то тях,Става въпрос за риболов на клен основно
Тия със зелените опаковки имат изключително кофти игра, поне такъв ми е спомена.
На Strike Pro най - удачна проводка за река имат Cranky 40 mm / EG 164F/, обаче и на него си останах капо.
Ловил съм дребни щуки на и едри кленове на JL 130, обаче гази много дълбоко и става само за язовири.
Да ти препоръчам 2 - 3 воблера за кленове и аз, според моя опит.
Колегата е споменал жълтото потъващо голди, това си е класика.
Поръчай си от къцата жаба и 4 сантиметрово рибе, да са с тъмни цветове и потъващи, ше се изненадаш какво могат тия неугледни джаджи / Къца, нищо лично

Има нелоши китайци в магазините за левче, обаче си трябва късмет.
-
- ще става разбирач
Китаици не искам а за на Къца воблерите съм чел много но все се колебая но мисля да му пиша вече,Твърде много положителни отзиви прочетох за тях и е време да се заимам,Днеска пробвах Straike Pro lil bug ама не останах очарован кленовете бягаха вместо да атакуват
Може и аз да не съм ги водил правилно знам ли

заимало са е едно немане