Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето 2015 - ЧЕРНОКОП
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: С лодка в морето 2015 - ЧЕРНОКОП
От Бургас освен мен май никой друг няма желание да сподели какво става в морето. Днес го дадох почивка утре имам работа, в четвъртък ще видим, ако даде време ще съм вътре.
Сряда ще вляза сутринта Галата и на юг и ще пиша от там
- smel1968
- ще става разбирач
Съгласих се-но 10 кила на 3-мата общо,или както Пйнера казва че е имал 10 кг.-от което разбирам че само неговата риба е толкова.trustworthy написа:Не знам как точно ще го провериш, но улеснение мога да ти кажа, че си беше 10 кила наистинаsmel1968 написа:А 10 кила риба сигурно ви е била 6-7 кг.Мога да го проверя.. А знам колко е била, понеже бяхме тримата с Пайнера и един друг боен другар с моята лодка.
10 кг. на човек е отличен улов,а на 3-ма общо е много добър.Риба е ясно че има тук там-снощи 2 едри чернокопа на воблер и един изтърван.
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
- smel1968
- ще става разбирач
Може би към обяд-ако се измъкна от работа ще идвам и аз с лодката.krp написа:Сряда ще вляза сутринта Галата и на юг и ще пиша от там
От 6 и 30 съм вътре пред Черноморец фичоза. Една голяма кая на пилкер. Съседа до мен отнесе няколко чернокопа и спря. Не че за мен е почвала. ..ха ха.
13-16м се виждаха налепени по дъното. Много ем.
Лека вълна и 15.8 градуса.
Сутринта запад, север запад...сега започва да обръща повече север...да видим след обяд. ..като, ако има и изток.
13-16м се виждаха налепени по дъното. Много ем.
Лека вълна и 15.8 градуса.
Сутринта запад, север запад...сега започва да обръща повече север...да видим след обяд. ..като, ако има и изток.
- paynera
- вече хвърля и на тежко
Рибата беше хваната от 2-ма в лодката -аз не участвах - само карах кораба из тесните улички на "червените фенери" - иначе със сигурност - резултата щеше да е съвсем друг , но аз влязох да науча мои приятел на тролинг.Днес положението е плачебно - сутринта за половин час - 7 риби - морето ни изгони на брега - слетобеда същата работа - почти капо (7-8 риби)smel1968 написа:Съгласих се-но 10 кила на 3-мата общо,или както Пйнера казва че е имал 10 кг.-от което разбирам че само неговата риба е толкова.trustworthy написа:Не знам как точно ще го провериш, но улеснение мога да ти кажа, че си беше 10 кила наистинаsmel1968 написа:А 10 кила риба сигурно ви е била 6-7 кг.Мога да го проверя.. А знам колко е била, понеже бяхме тримата с Пайнера и един друг боен другар с моята лодка.
10 кг. на човек е отличен улов,а на 3-ма общо е много добър.Риба е ясно че има тук там-снощи 2 едри чернокопа на воблер и един изтърван.
Наи обичам , зъби на бели риби да събличам
- smel1968
- ще става разбирач
И ние пред Галата-Фичоза-капо след обяд -15-17 часа.
вчера един мой има 100 кила чернокоп от Златните до Албена .. ташак бай иване .. на ачика са записите .. тука пустиня ..
Хайде за Гърцияяяяяяяя
Точно това ще направя...vladdinev написа:Хайде за Гърцияяяяяяяя
Днес нямаше нищо освен три дракона. Много ми харесват такъмчето значи. Единия метна и пилкера ама лапна куката..
Галата до Черноморец. ..Вятър, след обяд вдигна и вълна... влязох към 12ч.
От много глупост се забих носа като догоних една вълна като ме бута задната, че се наложи да изхвърля вода навън. Резервоара мо плуваше, обаче акумулатора не успя.
На връщане точно след моста по новия канал към езерото мнооооого илария. Спрях и цамбур някото рибета за 30-40 мин. Беше пълно на сонара.
Аааа и едно удушено шише на 10 и 20 м с мрежа в канала от брега...
Може да се каже, че не ми беше скучен следобеда днес
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

После смених 8-те коня с 15

Хайде,обмисляяме го и тоз вариантvladdinev написа:Хайде за Гърцияяяяяяяя
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Те така се става морски вълк...vladkooo написа:............ Малко гребане с кофата и така ...

Казват че сухо дупе риба не яде,ама научаваме по другия начин,
че и мокрото дупе риба не вкусва.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
аз пък се прибирах от Траката с една мичуринка .. с 300 зора .. видях ви на входа на канала .. ентусиасти .. мноо ме пра на борд с таз малката лодчица .. едвам я вкарах в пътя :Д
- smel1968
- ще става разбирач
Вече сме го обмислили-лодката от зад и газ на юг през границата за 5-6 дена.Може още тази седмица дето идва-даже вече почти сигурно.dobria1 написа:Хайде,обмисляяме го и тоз вариантvladdinev написа:Хайде за Гърцияяяяяяяя