Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ЗАРГАН 2016
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- новобранец
Re: ЗАРГАН 2016
На 28,29 и30.09 на паметника в Шабла,всеки ден повече от 50 заргани.Съветвам колегите,плануващи риболов в района,да се подготвят с достатъчно червеи.Рибата беше активна през целия ден.
Тюленово, Мартината, от 9 до 3 - 22 заргани.
- vanboxer
- вече хвърля и на тежко
Тази сутрин в мъглата от 6:00 до 8:30 голям бой на вълнолома. На почти всяко хвърляне удар. Работих на плаваща бомбарда, тъй като рибата беше на самата повърхност и на 20-25 м от брега.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
ЖРЕБЧЕВСКИ ВЪЗПИТАНИК
- atanasov1589
- ще става разбирач
Днес на Фичоза от 6 до към 11ч. 25бр.
И на Рубин е дало добре
И на Рубин е дало добре

-
- разбира нещата
Започна зарганския месец!
Днес сутринта на една от буните/забравих коя беше
, че да не стане Пешовата работа
/ от 8 часа до 12.30 часа с 1 доза и 1/2 червеи, от които само половината заргански скромните 18 бр. Вземаше предимно на далечна и средна дистанция.
Утре пак, че не се знае след сряда как ще я бъде.

Днес сутринта на една от буните/забравих коя беше

Утре пак, че не се знае след сряда как ще я бъде.

Нещата не са такива , каквито изглеждат!
- jibira
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Браво, явно мача е бил първата половина на деня!
Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
- turing
- вече хвърля и на тежко
Днес на Ной си вземаше доволно през цялото време от 10,30 до 17,00 . Рибата бе далечна но настървена.
-
- разбира нещата
Сега се връщам от морето.Салантия: мъртво вълнение и водорасли.Вълните заливат тетраподите и е опасно да си върху тях.След обяд дано стихне и пак ще пробвам!
Нещата не са такива , каквито изглеждат!
Инфо от Шабла паметника - пристигане в 6 00 по тъмно и какво да видя някой е карал по бързо 7-8 коли и 10 каравани сутринта много тегаво -около мен 5 колеги извадиха общо 7-8 риби при мен греда. И така до 8 после спря съвсем. В 15 00 изкарах първата и стана гол след гол до 17 00.тръгнах си в 17 30 с 23 броя . Толкоз!

И при нас в Бургаска област днеска много тегав риболов.Първо в Созопол на Германката 7 риби сутринта до към 8:30...после забравихме всички как изглежда заргана.После отскочих до Агалина - по 2 метра вълни и нито удар...остана ми една доза червей и после може да помятам още малко, но като цяло днес много слабо
- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
Днес се получи приличен риболов от 06:30 до 11:00.Като рибата взимаше на всякаква дистанция , но като стана 9-вет и отряза до 11-сет взех още 2-3 заргана на максимална дистанция и ми писна хем да не кълве , хем да ми пада червея кат гоня голяма дистанция затова свих знамената и отстъпих.В крайна сметка съм ковнал 41 заргана
Следващите кадри не са за хора със слаби сърца и рибозащитници.Ако има Вегани могат да обърнат гръб.
Заявявам от сърце , че всичката риба от тези кадри ще бъде консумирана по един или друг начин

Следващите кадри не са за хора със слаби сърца и рибозащитници.Ако има Вегани могат да обърнат гръб.
Заявявам от сърце , че всичката риба от тези кадри ще бъде консумирана по един или друг начин

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
По другия начин Пешо,по вкусна става.Pe6o_Tikvata написа:.....Заявявам от сърце , че всичката риба от тези кадри ще бъде консумирана по един или друг начин![]()

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Днес на"Агалината"десет прилични ,охранени заргани и още толкова откачени до брега,да са живи и здрави за друг път.От 6.30 до 8.20 гол след гол, после отряза като с нож и само мятане като откачен без пипане до към 11.00 часа.Вълна сулганска два три пъти си изпрах чорапите с морска вода.
- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
Глася ги за мариноване , събрах към 150 заргана и тия дни кат съм на кеф ша ги фърля в саламурата

Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

Днес,от около 06 на плочите на Рубин не ставаше за риболов, защото явно някоя иедра хард метео-клетка работеше нейде из морето и пращаше бая енергия из под водата....та отпред на камъните пред хотела след 20-30 хвърляния в мътилката нулев резултат.....от там срам-не срам на канала спасихме защото с по 4 иларии до обяд....много ми е любопитно горе на Тюленово, на дълбокото дали е работило така морето и вдигаше ли вълна в брега....и въобще как беше там?
0885022272 / 0885897615