Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ЧЕРНОКОП 2016
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: ЧЕРНОКОП 2016
Снощи, близо до Варна , от 19 до 23ч. , на ем прясна граца даваше добре , до момента в който не ми свърши грацата ....рибата направо отнасяше линията и беше почти един калибър (имам чувството че се групира по големина и се готви за някъде, макар, че водата е топла още)...... но се раздуха брутално и стана крайно непоносимо.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
0885022272 / 0885897615
-
- научил се да хвърля
От каде намери прясна граца аз едвам намерих малко сафрид и той не беше пресен браво за слуката дано се задържи още тука рибата и даси правим кефа
Колега,от азмана,излизат поне 8 филета на които можеше да увеличиш чернокопа поне с 6-8 бр..Поздравления за улова!
Грацата, по огромна случайност я барнах на пазара на Чаталджа...и от тъпотия не купих повече, а азмана просто си го запазих , като перла в короната.....
0885022272 / 0885897615
-
- научил се да хвърля
Благодаря.Важното е рибата дасе задаржи тука пък сафрид ще намерим.Успех в следващия ти риболов както и на всички колеги.
-
- новобранец
Аве Румба сменяй я вече тази малка кофичка веrap66 написа:Явно нацията се изражда. Едно време как духаше ехеее От снощи, Дружба
10 л., 39 риби и има място за още 5-6, ако се посместят малкоivojekov_vet написа:Аве Румба сменяй я вече тази малка кофичка веrap66 написа:Явно нацията се изражда. Едно време как духаше ехеее От снощи, Дружба

Сутрин и вечер не излизали нещо на блесна. Или само на плувка вечер
-
- научил се да хвърля
Незнам дали дава на блесна аз пректикувам само на плувка само нощем ходя можи дасе кажи че дава без риба не сам се пребирал е като е хубаво времето
Какви блесни се използват за улов на чернокоп и лефер? Знам че не е тук мясото да попитам но искам да видя някоя снимка ако може да ме насочите във правилната тема или да ми изпратите 2-3 снимки на лично ще съм благодарен 

една от най работещите бих заявил , че е албичка , а за номер 1 , 2 , и 3 но е по преценка . Зависи по кое време и какви риби излизатPaleykov написа:Какви блесни се използват за улов на чернокоп и лефер? Знам че не е тук мясото да попитам но искам да видя някоя снимка ако може да ме насочите във правилната тема или да ми изпратите 2-3 снимки на лично ще съм благодарен
Точно така! Добре работят и малките бели блесни 1-ви и 2-ри размер, аз лично ползвам на Mepps.godzila2 написа:една от най работещите бих заявил , че е албичка , а за номер 1 , 2 , и 3 но е по преценка . Зависи по кое време и какви риби излизатPaleykov написа:Какви блесни се използват за улов на чернокоп и лефер? Знам че не е тук мясото да попитам но искам да видя някоя снимка ако може да ме насочите във правилната тема или да ми изпратите 2-3 снимки на лично ще съм благодарен
-
- научил се да хвърля
Колеги излизали още чернокоп някой ходил ли е скоро
-
- новобранец
Някой около Бургас скоро да е извадил нещо?
- RyDeR
- новобранец
- Обратна връзка:
Албата е евтиният вариант на ей тея Тобита. За мен лично Тобитата са по-добри.Paleykov написа:Какви блесни се използват за улов на чернокоп и лефер? Знам че не е тук мясото да попитам но искам да видя някоя снимка ако може да ме насочите във правилната тема или да ми изпратите 2-3 снимки на лично ще съм благодарен