Зарган и илария
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: Зарган и илария
Браво бе докторе. Утепал си ги направоБоцмана написа:Вчера- две, днес -три,утре......

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
- sarfa
- научил се да хвърля
"Gold бях около билборда.Cold написа:Sarfa къде беше на Дюни че и ние бях ме там та не се засякох ме.Иначе много слаб риболов само една добра платерина явно ще трябва да почакаме малко за тях.

Няма нищо по - хубаво от лошото време!
- YordanDanev
- сериозен играч
Браво за постоянството и поздравления за рибитеБоцмана написа:Вчера- две, днес -три,утре......
Сутринта започна прекрасно:

-
- новобранец
- Обратна връзка:
Sarfa не съм Gold a Cold аз бях точно на билборда как не сме се засекли и до нас човека хвана само 1 платерина.Така че нешто ме самняваш да си бил там.Ма както ида е рибата я няма все още там.
Колеги досега не съм тръгвал за илария/платерина ,понаучих това онова за такъмите обаче неможах да намеря инфо за самата техника - стоя си на плажа до колене в водата ,замятам навътре(за дънен монтаж говоря ,с тапи и пр.) и чакам.
Така ли се прави или нещо несам доразбрал?И имали значение дали замятам от вълнолома или направо долу от плажа,че по ми е кеф да се плицикам докато чакам
мерси предварително.
Така ли се прави или нещо несам доразбрал?И имали значение дали замятам от вълнолома или направо долу от плажа,че по ми е кеф да се плицикам докато чакам

Така се прави,ама после излизай на брега да не са стричиш от киснене 

Разбрал си правилно, въпреки, че не е нужно да газиш до колене във водата при хвърлянето, освен ако мястото не е прекалено плитко и иска далечно замятане. Когато се разтресе пръта засичаш
. Основното е в района където си заметнал да има пасаж от платерини!

а горе долу на каква дълбочина минават рибите ,за да знам от каде да замятам?а и дължината на пръта дали е от значение?имам един 2.40 дали ще върши работа?
Малко е късичЪк,колега.Вземи нещо около 3.6 и ще хвърляв по-навътре
...Рибите се въртят там,където аз съм хвърлил 

- Диканаров
- кандидат преподавател
Абе нищо не пишете за зарган, а във вестниците пишат, че изкачал да боде плажуващите на пясъка на варненските плажове!
Имало го повече от предишните години! Верно ли е?

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Зарган -Есента
Петък, петнадесети май - пет броя

Двете големи пак са по 400 грама

Двете големи пак са по 400 грама

Боцмане,твойте не се смятат!...ти им знаеш къщата 

Браво Тяна! Увеличаваш им бройката, което ме навежда на мисълта да си взема такъми за платерина и ако остане време ще ги пробвам и аз в Синеморец. В понеделник ще пиша какво е положението там.