Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Сопот?
Модератор: Paublo_Eskobar
- Menkata
- фен клуб-скобар
Re: Какво кълве на яз.Сопот?
От месец спрях да пиша също и аз
Живи и здрави всички от мен инфо тук повече няма да получите.Едно ще Ви кажа сега ще биете по 100 км.То бензина и без това 2 и 50.Пък дали ще има къде да застанете това е отделен въпрос.Сами си го правите.Цялата ни ДЪРЖАВА е такава.Тази година 2 пъти бях гонен и псуван от лодката и брега.И тук вече прекалихте...преля чашата.Желая на всички успех на яз. Сопот 

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
-
- ще става разбирач
Аз се чудя как подавахте толкоз инфо ей така на всеослушание .... аз лично редовно прочитам темата макар да съм на другия край на България и да не съм ходил никогаш на вашия язовир.. та така 

късмет работа . .
- Батко Емо
- разбира нещата
Е сега вече верно,че се чудиме
,тия майсторите дека одат насекъде нещо си пазат инфото само за подбрани 

Бе, какво става, колеги. Направо се чудя,кой ще е следващият преграден държавен язовир. Сега гледам и в темата за сливенските дупки, ма че беше, та там направо си заплашват с бой, ако някой отиде да лови.
П.п. Иначе за боклуците сте прави, независимо от кой оставени-местни или чужди. Няма язовир останал неосвинен.
П.п. Иначе за боклуците сте прави, независимо от кой оставени-местни или чужди. Няма язовир останал неосвинен.
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Като не пишем, се лишаваме от удоволствието да споделим излета си с другите любители на риболова.
Никой не е казал да се снимат и показват точните места,
Ама да преминем в "нелегалност" ..............???????????
Въпреки, че всеки е господар на себе си и никой не може да му се меси !
А иначе,
Всяка събота изнасям по една торба чужд боклук от всеки водоем, на който съм ловил, главно покрай София,
И на следващата събота е пак същото,
Простотията на българите е непробиваема и следващите 100 години ще е все така,
Затова просто не се ядосвайте,
Ако им спрете достъпа,
Ще хвърлят боклуци от шосето за Троян,
Ама пак ще ги хвърлят !!!!!
Като ходя за гъби се смайвам, колко на високо в планината успяват да си изхвърлят боклуците и строителните отпадъци
!
Никой не е казал да се снимат и показват точните места,
Ама да преминем в "нелегалност" ..............???????????
Въпреки, че всеки е господар на себе си и никой не може да му се меси !
А иначе,
Всяка събота изнасям по една торба чужд боклук от всеки водоем, на който съм ловил, главно покрай София,
И на следващата събота е пак същото,
Простотията на българите е непробиваема и следващите 100 години ще е все така,
Затова просто не се ядосвайте,
Ако им спрете достъпа,
Ще хвърлят боклуци от шосето за Троян,
Ама пак ще ги хвърлят !!!!!
Като ходя за гъби се смайвам, колко на високо в планината успяват да си изхвърлят боклуците и строителните отпадъци

- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Няма инфо а ?
Нищо аз ще ви дам , дребни риби се ловят на местата от към пътя , от лодка на 30-40 метра излиза едър уклей , платики и едри каракуди също взимат добре . Амури извадени няма или поне около тези лагери които са били колегите , аз тръгвам на 12 и се надявам да кача снимка като се върна с първия релийзнат амур (шегувам се знам , че има няколко).
Нищо аз ще ви дам , дребни риби се ловят на местата от към пътя , от лодка на 30-40 метра излиза едър уклей , платики и едри каракуди също взимат добре . Амури извадени няма или поне около тези лагери които са били колегите , аз тръгвам на 12 и се надявам да кача снимка като се върна с първия релийзнат амур (шегувам се знам , че има няколко).

-
- ще става разбирач
На тролинг излизат бели риби по 1-3 кг.Най-активна е на здрачаване и рано сутрин... 

- MITKO70
- кандидат преподавател
Адаш,това инфо с дребните риби си е щатно ,има ги постоянно,нищо новоMiTaKa™ написа:Няма инфо а ?

Аз понеже съм на морето ,та викам чакай да видя какво става,тук ,ама......
Нещата с другите риби,едрите стоят по друг начин,имам трима авери на позиция

А белите риби на тролинг ,е ясно колко вървят,6 от 49,друг е въпроса тези около килограм колко са в нормата,ама карай

Всичко може,но не всеки го можe.

То язовира ври сутрин и привечер от тролингисти,и ловят яко,та яко,ама воблери
,пък уклея и бабушката нека я ловят да хапнат нали са били километри за мезе,за едрото нищо май не знаят,някой и друг ма къде
,а най важно и какво,нов метод,ТАЙНА.

Риба къща няма.
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
До преди седмица е имало удари на амури в лесидренския залив и голяма бройка в устието
.
Поправи ме ако бъркам

Поправи ме ако бъркам