СМЯХ

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
kaloyan Mladenov
разбира нещата
разбира нещата

Re: СМЯХ

Мнение от kaloyan Mladenov »

Една женица много обичала мъжо си. Ама он завалията имал проблеми с тоягата - не можел да повдига самолето - направо за кашмер. Апанье, лизанье, тегленье - ама нема шанс. Сърбело ги млого, ама она си му била верна и нещеала некой друг да нги изпъне гребеня.
Била еднаж на екскурзее у арабско. И на една чершия що да види - седи си един чичка и надува едно дудуче, а от една делвица са подава един смок и са надига. Смок да го еба, къпиняр - с две глави. Питала она -Чичееееееее, колко коща тава дудуче и све ли насвето пичку моо изправи? Всичко, ама от до моо удръви и да надигне, таваа вълшебно дудуче, само да засвири, ама е скапо, млого скапо...
Рекла си она - Мерак са гаси с пари... Колко и ще да е го повлачам, ка ма сръби, ше умра оно са не издръжа, ше ида да му посвира на Милан, да изпраи дзверо, па удри, удри, да ми свири п...та, като чучулига на ланско ластунье... Речено сторено. Зимала она дудуко и немала търпение да се прибере при бако у дом да има жегленье през козинята. Дошла си она най накрая а оно жега та се не трае... Влаза у дома си, бако разтворил да е ладовина, завил са през глава с един бел чаршав и спи... А она нема търпение да пробва дудучето, зела го и засвирила... Бейййййй, дееба, макя му - чудо, нещо под чаршафо са разшавало!!! Уешко възкресение, бако го размръдал ка си спел... Почнала наща яко да надува и да свири с една ръка а с другата да си маиня дреите... А чаршафо маани че мръда а и са надига - дееба и дудуко дееба... Съблекла са наща качила са на леглото нади бако и си мисли, мамуууу те сега ка шса нанижа, направо шса разпора ка съм загорела. Дигнала с един замах чаршафо и тамън да са надене и кво да види???
Спи бако по очи а из гъзо му един глис са подал и са надигнал, ма длъг, баш като смоко из делвата....
Аватар
hanks
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от hanks »

Нема ден дет да ми се е работило и да не ми се е пило :D
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

hanks написа:Нема ден дет да ми се е работило и да не ми се е пило :D
В близката далечина, на един дървен камък, прав седеше млад старец, който чоплеше вестник и четеше семки.
На първата семка пишело как се пикае в ъгъла на кръгла стая.
На втората - как глухият чул, че немият разказал как слепият видял сакатия да тича подир влак, в който плешива старица решела косата си със златен гребен, за да му каже, че гумата му е спукана...
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Аватар
Красимир Атанасов
учете се от него
учете се от него

Мнение от Красимир Атанасов »

Спи бако по очи а из гъзо му един глис са подал и са надигнал, ма длъг, баш като смоко из делвата....
те този виц ме разби баце :rolleyes: :D
Когато хващаш рибата, губиш стръвта. Това е необходима загуба.
Аватар
Красимир Атанасов
учете се от него
учете се от него

Британски учени след 10 години експерименти са доказали, че пикането срещу вятъра не променя неговата посока. :D
kaloyan Mladenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kaloyan Mladenov »

ВНИМАНИЕ!!!! Водка с лед разрушава бъбреците. Ром с лед разрушава черния дроб. Уиски с лед разрушава сърцето. Джин с лед разрушава мозъка. Пепси с лед разрушава зъбите. Очевидно ледът е смъртоносен! Предупредете приятелите си - разкарайте леда! Пийте чисто!
И не забравяйте - ледът е виновен и за Титаник!
Аватар
Красимир Атанасов
учете се от него
учете се от него

- Пух?
- Да, Прасчо?
- Радвам се, че си до мен, Пух!
- Аре без педераски истории.
Аватар
preparatos
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от preparatos »

Влизa секретарка при шефа и казва:
-Скъпи от днес искам заплата 2000 лева
и четири почивни дни в седмицата!
Шефът с ирония пита:
-И кой ти каза,че това може да стане?
-Гинеколога и адвоката!!! :D
Николай-Русе
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Николай-Русе »

Само в българския език има:
- израз, в който сравнителната степен е по-силна от превъзходната. Това е изразът: "Най ми се ебе, ама по ми се пие".
- израз, който едновременно звучи като отказ, съгласие, въпрос и възклицание - това е отговорът на въпроса "Ще пиеш ли една ракия?" - "А не, бе!"
- има израз, съдържащ в себе си едновременно и трите основни времена - минало, настояще и бъдеще: "Ей ся ти ебах майката!"
- има дума с три предлога - ИЗ-ПО-НА-СРАХМЕ СЕ" :D:D:D:D
Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
Аватар
tsvetkoff
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tsvetkoff »

Жената:
-Значи,ако един мъж спи с 8 жени е пич,а ако една жена спи с 3-ма мъже е ку*ва!?!?!?!??
Мъжът:
-Ами ........ ако една ключалка се отваря с 3 ключа-значи не става за нищо,а ако един ключ отваря 8 ключалки - той е безценен ........
Аватар
недялко радков
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от недялко радков »

nick71 написа:Само в българския език има:
- израз, в който сравнителната степен е по-силна от превъзходната. Това е изразът: "Най ми се ебе, ама по ми се пие".
- израз, който едновременно звучи като отказ, съгласие, въпрос и възклицание - това е отговорът на въпроса "Ще пиеш ли една ракия?" - "А не, бе!"
- има израз, съдържащ в себе си едновременно и трите основни времена - минало, настояще и бъдеще: "Ей ся ти ебах майката!"

Забрави за уникалното за българския език минало незапомнено време:"Бил съм се бил напил"
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
Proinov
фен клуб-скобар

Мнение от Proinov »

недялко радков написа:
nick71 написа:Само в българския език има:

Забрави за уникалното за българския език минало незапомнено време:"Бил съм се бил напил"
Събрали се учени - лингвисти на симпозиум, за да обсъждат езиковите проблеми. По едно време така се обърнала посоката на дискусията, че всеки взел да хвали колко съвършен е неговият език, как дадено чувство можело най-добре да се изрази и т. н. Нашият представител слушал, слушал, па накрая му писнало да слуша глупости, станал и теглил следната реч:
"Дами и господа,
моите почитания към вашите езици, но няма по-богат и цветист език от българския. Ето тук съм ви приготвил няколко примера в подкрепа на твърдението ми:
1. Кажете, има ли някой език на тази планета, на който да има дума, означаваща нещо средно между "капе" и "тече"? Няма такъв. Аз съм проверил специално. А на български има - "църцори".
2. Има ли някой език, на който да има 4 степени на сравнение - няма. А на български има - далече, по-далече, най-далече, на майната си.
3. Има ли език, в който да има минало незапомнено време? Хе хе - няма. А на нашенски има - Бил съм се напил.
4. Имате ли вие бъдеще евентуално време в миналото? Нямате. А ние имаме - щял съм бил да работя.
5. Колко начина имате по заобиколен начин да кажете "не знам", когато ви питат нещо? Общо взето всичките се свеждат до един: "I don't know" "No idea" "I got no clue". А вижте ние колко по-заобиколно можем да го кажем: "Казва ли ти някой!", "А сега де!", "ебеш ли му мамата!", "а - сега ме хвана!"
6. И накрая, господа - хайде кажете - има ли език, в който да има една такава дума, която да може да замести всяка друга дума в този език? Няма! А на Български има - това е думата "такова".

тече игра по радиото, водещият:
- Ако някой се обади и каже дума, която не знам ще спечели голяма награда.
Много хора се обаждат, но водещият все ги засича, че знае за думите. Обажда се слушател:
- добър ден, за играта...
- Ми кажете дума, която не знам...
- Ми добре, "тиго"
-?!? Какво е това?
- Тиго навра у г**а бе - и затваря.
Водещият заглъхва, следват реклами и две - три песни до потушаване на страстите. Водещият решава да продължи играта, и пак има обаждане.
- Добър ден, имате ли дума която да не знам?
- Имам - "пасъм"..
- А, "пасъм"? Какво е това?
- Ма пасъм я бре, тиго навра у г**а!
"Remember what happens in Vegas, stays in Vegas. Except for herpes. That shit''ll come back with you." :D :D :D
Николай-Русе
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Николай-Русе »

недялко радков написа:"Бил съм се бил напил"
"Бил съм се бил напил и били са ма биле били" :D :D
Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от stich »

-...и кво ядохте?
-Пили!
- Бе знам че сте пили,ама кво ядохте?
Изображение
stich
кандидат преподавател