Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Коледен базар в Берлин - лудница, народ, туристи фраш, главно от Азия,

Задължително я има тази библейска сцена, добре направена,

И хората маат /като Киро
/ - ето тук са надениците и пръжолите,

А тук дават виното, депозит за чаша - 3 еврака,

Мръвките са готини, даже много, обаче тяхното греяно вино с вкус на канела хич не ми допада, пийвам две глътки и го оставям.
Много бях мераклия да се снимам между краката на тези две снежанки, ама реших да го оставя за някой друг път
,

Задължително я има тази библейска сцена, добре направена,
И хората маат /като Киро
А тук дават виното, депозит за чаша - 3 еврака,
Мръвките са готини, даже много, обаче тяхното греяно вино с вкус на канела хич не ми допада, пийвам две глътки и го оставям.
Много бях мераклия да се снимам между краката на тези две снежанки, ама реших да го оставя за някой друг път
Е от днеска яко застуде.Сутринта ставам нови 15 см сняг натрупало.
Минах по жълтите павета преди малко,колата танцува ако натисна малко повече.
Сега в София е минус 6-и гледам почна да се заледява на места.
Сцената е почти готова на жълтите павета за Новогодишната вечер на открито при
-15 градуса,колкото е прогнозата-та голямо мръзнене се очертава за хората,
решили да празнуват на открито.
Обаче имам прииятели в момента са на риба от няколко дена на един язовир.
Кълве слабо хищни риби,от лодка на джиг.Голема краста товаа риболова-няма сезони-
Има ли възможност-няма пречки дори в тоя студ.
Сега трябва да ходя пак на гости,на Курбанн на един приятел в съседниия блок та те така.
Гледам Митев изчезна от темата,а много я обичаше.Наздраве на него.
Минах по жълтите павета преди малко,колата танцува ако натисна малко повече.
Сега в София е минус 6-и гледам почна да се заледява на места.
Сцената е почти готова на жълтите павета за Новогодишната вечер на открито при
-15 градуса,колкото е прогнозата-та голямо мръзнене се очертава за хората,
решили да празнуват на открито.
Обаче имам прииятели в момента са на риба от няколко дена на един язовир.
Кълве слабо хищни риби,от лодка на джиг.Голема краста товаа риболова-няма сезони-
Има ли възможност-няма пречки дори в тоя студ.
Сега трябва да ходя пак на гости,на Курбанн на един приятел в съседниия блок та те така.
Гледам Митев изчезна от темата,а много я обичаше.Наздраве на него.
Риболовци.
- Красимир Атанасов
- учете се от него

- G.Petkov

А дано
,
То не може все да е лято,
Трябва да има екстри и за подледните риболовци
!
Пък на който му е студено - има спа-хотели с топла минерална вода, да го ева
!
То не може все да е лято,
Трябва да има екстри и за подледните риболовци
Пък на който му е студено - има спа-хотели с топла минерална вода, да го ева
- Jack Daniels
- разбира нещата

Топла, топла, колко да е топлаG.Petkov написа: има спа-хотели с топла минерална вода,
Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
- G.Petkov

Ами аз съм споделял, но може да си пропуснал - топла е минералната вода с температура 37-38 С, много топла е тази от 42 С нагореJack Daniels написа:...Топла, топла, колко да е топла...
Иначе, за каките съм съгласен - да наместват ненаместеното и то на правилните места
Наздраве и на теб
- GODzillata

Общи закони на Мърфи
1. Ако нещо може да се обърка, то то се обърква.
2. Когато не искаш нещата да се объркат в даден момент, то те се объркват точно тогава.
3. Ако нещо просто не може да се обърка, то все пак ще се обърка.
Закон на вероятността - Вероятността някой да те гледа е право пропорционална на тъпотията, която правиш.
Тази вечер се убедих във всяко едно нещо от посочените!!!!!!!!
Заходът до Кауфланд в 18 часа се оказа несполучлив - там беше целият град, почти всички околни села, както и няколко по-малки града от селски тип от други общини, целият паркинг беше с коли, а пък колички липсваха, което ме накара да мина транзит, псувайки сичкото дебили, които баш в този час са решили да пазаруват.....
В 21 часа се появи дилемата - дъл ся да рипна на шопинг или утре рано призори...
Реших, че сега е по-добре, защото пенсиите си лягат с кокошките, но стават с първите петли и атакуват магазините като за последно......то знае ли човек, на някои от тях може пък наистина да им е...
Та взех жената, палнах колата и аре да заредим с тънки мезета и тежки вина, че да изпратим годината къ си требва!
Нашопингувахме, ама па вътре ми стана яко жега, та ударих на екс литър вода с минерали, рипнааме у колата и отидох да заредя до горе както резервоара, така и газовата бутилка, че да се отдам на зимни замервания на разхода на горива.
Там се затриме 10-15 минути, ама па по едно време усетих няк'ви напъни - една 2-ка кИбапчета с гарнитура, тъмно пиво - светло по душа, лебец, свинско печено, наденички и сърмички, както и едни убави чушчици искаха да фанат пътя...........така де, не мое човек само да яде - трябва и да сере!
Рекох си, че ша устискам до дом.......вече се бях попотил, а онаа кака на касата де ли ми реди за разни примоции, дали искам фактура и т.н., ама така и не я доизслушах, само й фърлих парите и подпалих гумите.......гааааааааааазззззззз към вкъщи.......улиците празни - типично за града по т'ва време - 22 часа.......заходих към блока с дрифт и форсаж, и ай кажете ми каква е шибаната вероятност по точно т'ва време, точно по баирчето към блока да спуска кола, а?!
НАбих спирачки по средата на баира, разминахме се къ да е с оня пустиняк, ама аз не можах да продължа, щото се лизга яко.......та а'ре надзад, ръги прва, юруш по баира, стискайки палци пред входа да има място за паркиране - а познайте дъл имаше, а?
Курец!
Газ по-нагоре, през т'ва време викам на жената - "жена, куту спръ, ти спринтирай към входната врата, че къ ми върви, куту нищо некой шашкънин ще й е ударил мандалото, та докът дода, ти я отвори".........прррррр спирачки, задна, паркиране с поднасанье, жената обаче не мое си отвори вратата на колата, щото от няколко дни некфо заяжда и чак след 10-я път мое се отвори, та жената де ли кльоца ръчката безуспешно, рипам я от колата, тичам острани, отварям на жената, тя спринтира към входа, аз подир нея - я познайте дъл входната врата беше отворена, а?!
Нееееееееее, разбира се!!!
Жената вади връзката и дири ключа в тъмницата, аз а-ха да посегна да извадя жи си ема, че да й светна, в тоа момент на мен ми светна, че е твъъъъъъъъъърде късно за такива маневри и ръката ми вместо към ципа на джоба с жисиема, се спусна към ципа на дънките, те се свлякоха на земята, а аз приклекнах до пейката на входа и зверски разтоварих..........през т'ва време жената е успяла да отключи вратата и да извика асансьора, а аз със свалени гащи притичах и се шмугнах..........качих се вкъщи, доизсрах се на воля, замих трътката на бидето и слезнах пред блока, че да ида до колата за покупките, ама па ми хрумна да огледам пораженията по етажната собственост
, запалих фенера на жисиема и почнах да преценявам осраното положение около пейката.........е, я ми кажете к'ва е вероятността баш па тогава една комшийка да е паркирала колата си и да седи до нея и да ме глеа, чудейки се аз к'во, аджеба, глеам, а?!
Сийбаломамата ей!
..........бих перефразирал Мърфиту - Ако нещо може да се осере - ЩЕ СЕ ОСЕРЕ като стой па глеай!
1. Ако нещо може да се обърка, то то се обърква.
2. Когато не искаш нещата да се объркат в даден момент, то те се объркват точно тогава.
3. Ако нещо просто не може да се обърка, то все пак ще се обърка.
Закон на вероятността - Вероятността някой да те гледа е право пропорционална на тъпотията, която правиш.
Тази вечер се убедих във всяко едно нещо от посочените!!!!!!!!
Заходът до Кауфланд в 18 часа се оказа несполучлив - там беше целият град, почти всички околни села, както и няколко по-малки града от селски тип от други общини, целият паркинг беше с коли, а пък колички липсваха, което ме накара да мина транзит, псувайки сичкото дебили, които баш в този час са решили да пазаруват.....
В 21 часа се появи дилемата - дъл ся да рипна на шопинг или утре рано призори...
Реших, че сега е по-добре, защото пенсиите си лягат с кокошките, но стават с първите петли и атакуват магазините като за последно......то знае ли човек, на някои от тях може пък наистина да им е...
Та взех жената, палнах колата и аре да заредим с тънки мезета и тежки вина, че да изпратим годината къ си требва!
Нашопингувахме, ама па вътре ми стана яко жега, та ударих на екс литър вода с минерали, рипнааме у колата и отидох да заредя до горе както резервоара, така и газовата бутилка, че да се отдам на зимни замервания на разхода на горива.
Там се затриме 10-15 минути, ама па по едно време усетих няк'ви напъни - една 2-ка кИбапчета с гарнитура, тъмно пиво - светло по душа, лебец, свинско печено, наденички и сърмички, както и едни убави чушчици искаха да фанат пътя...........така де, не мое човек само да яде - трябва и да сере!
Рекох си, че ша устискам до дом.......вече се бях попотил, а онаа кака на касата де ли ми реди за разни примоции, дали искам фактура и т.н., ама така и не я доизслушах, само й фърлих парите и подпалих гумите.......гааааааааааазззззззз към вкъщи.......улиците празни - типично за града по т'ва време - 22 часа.......заходих към блока с дрифт и форсаж, и ай кажете ми каква е шибаната вероятност по точно т'ва време, точно по баирчето към блока да спуска кола, а?!
НАбих спирачки по средата на баира, разминахме се къ да е с оня пустиняк, ама аз не можах да продължа, щото се лизга яко.......та а'ре надзад, ръги прва, юруш по баира, стискайки палци пред входа да има място за паркиране - а познайте дъл имаше, а?
Нееееееееее, разбира се!!!
Жената вади връзката и дири ключа в тъмницата, аз а-ха да посегна да извадя жи си ема, че да й светна, в тоа момент на мен ми светна, че е твъъъъъъъъъърде късно за такива маневри и ръката ми вместо към ципа на джоба с жисиема, се спусна към ципа на дънките, те се свлякоха на земята, а аз приклекнах до пейката на входа и зверски разтоварих..........през т'ва време жената е успяла да отключи вратата и да извика асансьора, а аз със свалени гащи притичах и се шмугнах..........качих се вкъщи, доизсрах се на воля, замих трътката на бидето и слезнах пред блока, че да ида до колата за покупките, ама па ми хрумна да огледам пораженията по етажната собственост
Сийбаломамата ей!
..........бих перефразирал Мърфиту - Ако нещо може да се осере - ЩЕ СЕ ОСЕРЕ като стой па глеай!
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кире , за добро утро съм се смял през сълзи
то като не пише нон-стоп ,не значи ,че не чете
Наздраве и на теб и весело посрещане на Новата Година 
Не е изчезналlusienn написа: Гледам Митев изчезна от темата,а много я обичаше.Наздраве на него.
Добро утро.Много хубаво спах-даже сънувах цветно,че съм на екскурзия в планината,
и откривам Спа комлекс.Обаче сега се събудих,направих кафе и гледам навън станало,
цели минус 14 градуса.Синоптиците верно познаха.Та сега си взема един топъл душ за събуждане.
Айде лек и успешен ден Митев и компания.
и откривам Спа комлекс.Обаче сега се събудих,направих кафе и гледам навън станало,
цели минус 14 градуса.Синоптиците верно познаха.Та сега си взема един топъл душ за събуждане.
Айде лек и успешен ден Митев и компания.
Риболовци.
- G.Petkov

GODzillata написа:... в тоа момент на мен ми светна, че е твъъъъъъъъъърде късно за такива маневри и ръката ми вместо към ципа на джоба с жисиема, се спусна към ципа на дънките, те се свлякоха на земята, а аз приклекнах до пейката на входа и зверски разтоварих......
Жестоко описание
Същото премеждие имах и аз това лято в кв. Редута
Така ми падна пердето, че заебах колата на улицата и се свлякох в едно деренце ...... та се облекчих, ама винаги си имам тоалетна хартия в жабката
- Красимир Атанасов
- учете се от него

Те ви един сутрешен стрийт вюйнг 
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
МарабЪ, преходняци!
Киро, историята ти ме разби тази сутрин, направо ме фана сюргюн от смях.
Ама и на мен ми се е случвало да изпадам в подобни ситуации.
Айде и аз да пусна няколко усмивки:
Жената винаги е права.
Особено когато каже: Боже, каква съм гъска!
- Тате, мама е по-добър шофьор от тебе!
-?!?
- Ти нали казваше, че на ръчна не може да се кара? А мама може!
80 годишен пенсионер към доктора:
-Докторе, след секс имам шум в ушите!? Какво е това бе докторе?
-Това са аплодисменти дядо, аплодисменти...
2004 година. Урок по сексуално възпитание. Госпожа Петрова смутено разказва, децата слушат, затаили дъх.
2014 година. Урок по сексуално възпитание. Децата се надпреварват да разказват. Госпожа Петрова слуша, затаила дъх.
Киро, историята ти ме разби тази сутрин, направо ме фана сюргюн от смях.
Ама и на мен ми се е случвало да изпадам в подобни ситуации.
Айде и аз да пусна няколко усмивки:
Жената винаги е права.
Особено когато каже: Боже, каква съм гъска!
- Тате, мама е по-добър шофьор от тебе!
-?!?
- Ти нали казваше, че на ръчна не може да се кара? А мама може!
80 годишен пенсионер към доктора:
-Докторе, след секс имам шум в ушите!? Какво е това бе докторе?
-Това са аплодисменти дядо, аплодисменти...
2004 година. Урок по сексуално възпитание. Госпожа Петрова смутено разказва, децата слушат, затаили дъх.
2014 година. Урок по сексуално възпитание. Децата се надпреварват да разказват. Госпожа Петрова слуша, затаила дъх.
Никоя риба не е по - важна от живота !
- GODzillata

Ай, добр'ютро и от мен!
Някой ден тряа ви разкажа за подобна случка в Кранево.......и в Слънчев бряг......и във Вонеща вода..........ае, 'дет се вика - shit happens насекъде!
Айнщайн попаднал на парти в Люлин и намерил тема за разговор с всекиго.
"Колко е коефициента ви на интелигентност", попитал той една жена. "200" бил отговорът. "Чудесно, да си поговорим за атомна физика".
След малко попитал един мъж:"А колко е вашият?", "150" - отвърнал човекът. "Какво мислите за новия лауреат на Нобеловата награда за литература?", попитал Айнщайн.
Минал на трети: "Колко е вашият коефициент на интелигентност?" Отговор: "45". "Как са Левски този сезон и случвало ли ви се е да сънувате цветно?" запитал Айнщайн.
Някой ден тряа ви разкажа за подобна случка в Кранево.......и в Слънчев бряг......и във Вонеща вода..........ае, 'дет се вика - shit happens насекъде!
Айнщайн попаднал на парти в Люлин и намерил тема за разговор с всекиго.
"Колко е коефициента ви на интелигентност", попитал той една жена. "200" бил отговорът. "Чудесно, да си поговорим за атомна физика".
След малко попитал един мъж:"А колко е вашият?", "150" - отвърнал човекът. "Какво мислите за новия лауреат на Нобеловата награда за литература?", попитал Айнщайн.
Минал на трети: "Колко е вашият коефициент на интелигентност?" Отговор: "45". "Как са Левски този сезон и случвало ли ви се е да сънувате цветно?" запитал Айнщайн.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!

- Красимир Атанасов
- учете се от него

Ще си позволя да разкажа една история в която не съм главен герой,а просто свидетел 
Зима,студ,призори на лов сме!
Преди да тръгнем по-реката в чакане на прелита,на въпросният герой му се наложи да продуха цевите.
До него верният му другар Еб.
Не ме питайте защо го е кръстил така и като го вика дали пада смях?
Та да се върна на сторито.
Започва да хвърля джибрите нашия,но от студа ли незнам кихна.
И го чувам почва да мърмори нещо което преминава във викане!
Отиваме да видим какво става,а нашия като кихва и си изплюва протезата
Почва да търси в тъмното и по-едно време чува,че кучето хрупа нещо и се светва какво е...
За малко да застреля Еб
Зима,студ,призори на лов сме!
Преди да тръгнем по-реката в чакане на прелита,на въпросният герой му се наложи да продуха цевите.
До него верният му другар Еб.
Не ме питайте защо го е кръстил така и като го вика дали пада смях?
Та да се върна на сторито.
Започва да хвърля джибрите нашия,но от студа ли незнам кихна.
И го чувам почва да мърмори нещо което преминава във викане!
Отиваме да видим какво става,а нашия като кихва и си изплюва протезата
Почва да търси в тъмното и по-едно време чува,че кучето хрупа нещо и се светва какво е...
За малко да застреля Еб
- G.Petkov

Ааааааааааааааааааааа,
!!!