Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

руская рибалка 2.0
Модератор: dantho.mihov
Re: руская рибалка 2.0
някои да знае от каде да намеря по реалистични снимки на рибите за последната версия 2.2.1.3
-
- разбира нещата
Рео беше дал линк с риби за черно море и за амазонка и беше обяснил точно как се прави и къде се слагат.stoianss написа:някои да знае от каде да намеря по реалистични снимки на рибите за последната версия 2.2.1.3
-
- новобранец
сори за въпроса ама на каква стръв че нямам пари да пробвам различни и плотвата не мога да я продам като трофейна рибаReo написа:Ами количеството не значи пари в тази игра.Ако продаваш риба на килограм само ще си развалиш кармата.Търсете само трофейни риби.Една да хванеш е повече от цяла камара продадена на кило.Значи ако сега започвате играта направете си 3 дънни въдици и почнете на езерото да ловите бабушки(плотва), на локализация - Под сянката на клена.Използувайте подхранка Большая плотва + анисово или конопено масло.Подхранката е много важна в играта.Използувайте я.Тя си избива разходите тройно.Хвърляйте в най-дълбоките ями.Като хванете първите трофейни риби, сте се оправили в живота.Първото нещо е да си купите по-здрави пръчки.Като съберете достатъчно разряд се местите на отворилата се база Паша и на локализация - Старица, почвате да ловите платики(лещ) на макарони с подхранка большой лещ + макарони + анисовое масло.От там нататък нямате грижи за парите.Следете си кармата, не позволявайте да ви глобяват, ходете на турнири, не печете и не яжте риба.
иване кой разряд си
ако си в самото начало -ловиш на червей, събираш си рибите - изкупуват се някои видове на броика - следиш обявите на таблото - изкупуват се окунь, золотой крась, толстолоб, малка щука, рак (за него ти трябва лиценз така че ловиш един брой и веднага го даваш) и др.
обявите се сменят веднъж на ден
така че това също е доход, освен зачетените екземпляри
ако си в самото начало -ловиш на червей, събираш си рибите - изкупуват се някои видове на броика - следиш обявите на таблото - изкупуват се окунь, золотой крась, толстолоб, малка щука, рак (за него ти трябва лиценз така че ловиш един брой и веднага го даваш) и др.
-
- новобранец
gogoltd написа:иване кой разряд си
благодаря
-
- вече хвърля и на тежко
Иване извинявай, чак сега разбрах че съм пропуснал да кажа стръвта за бабушките - не червеят е най-добрата стръв.На него кълват по-интензивно малките.За големите червеят не е предпочитана стръв.Използувай опарыш или тесто.Задължително подхранка Большая плотва + анисово или конопено масло и улов в най-дълбокото.Хайде успех.
А, за рибите се сетих - има по-назад риби за две локализации.Чакай да видя коя страница беше... Намерих ги.Ето ви ги направо линковете:
http://4storing.com/folgfk/c25430e30806 ... 23f7d.html
http://4storing.com/kxfo1q/2aa344f5ee8f ... e36d0.html
Тези са за Амазонка и за Черно море.Ето как изглеждат някои за ориентация.Аз съм си ги правил и съм им нагласил номерата, просто които картинки ви харесат подменяте с тях оригиналните в папката .../Images/Fish.

Хайде успех и да хващате едри риби.И пазете се от глобите.Ако имате все пак си ги платете, да не питате после къде ми изчезна макарата или сонара
.Рибнадзора много здраво конфискуват.И умната с пиенето.Да не почне да ви кашля рибара, че тогава ще видите как се лекува руски пияндурник.
А, за рибите се сетих - има по-назад риби за две локализации.Чакай да видя коя страница беше... Намерих ги.Ето ви ги направо линковете:
http://4storing.com/folgfk/c25430e30806 ... 23f7d.html
http://4storing.com/kxfo1q/2aa344f5ee8f ... e36d0.html
Тези са за Амазонка и за Черно море.Ето как изглеждат някои за ориентация.Аз съм си ги правил и съм им нагласил номерата, просто които картинки ви харесат подменяте с тях оригиналните в папката .../Images/Fish.

Хайде успех и да хващате едри риби.И пазете се от глобите.Ако имате все пак си ги платете, да не питате после къде ми изчезна макарата или сонара

опс сорка
не бях видял че иде реч за плотва
там разбира се тестото му е майката
но.. плотва килограм трудно ще я извади с евтините макари
а иначе това за руския пияндурник ми хареса

не бях видял че иде реч за плотва
там разбира се тестото му е майката
но.. плотва килограм трудно ще я извади с евтините макари

а иначе това за руския пияндурник ми хареса

Последно промяна от gogoltd на Нед Май 24, 2009 6:42 am, променено общо 1 път.
мерси за снимките а за плотвата ако сега започваш предполагам че и такъмите са слаби ако я търсиш за тесто рискуваш с някои шаран да ти ги счупи на локация озеро на северно небе пробваи на ручеиник или личинка короеда или на хляб но с малко риск излизат зачетни и така оценяваи другото продаваи и отново докато не събереш пари за по добри такъми после е лесно а за кармата не се тревойи тя наи лесно се вдига успех
колеги, дайте малко инфо за риба меч къде да ловя
-
- вече хвърля и на тежко
Ами на Черно море - Берег Турецкий , Туманные дали, Хрустальныe воды - на живец, голям пилкер или туистер.Но се хваща доста рядко.

-
- новобранец
Някой знае ли след колко време да се поднови подхранката ? И изобщо по този въпрос има писано много малко. Кога е добре да се пусне подхранка за дневни риби и кога за нощни (като час в денонощието) ?
някъде бях чел, че се подхранва през 2 часа - лично аз когато ловя най-често подхранвам след след всяко замятане (освен ако не съм за дребна риба) или когато ми се стори че е минало доста време (в смисъл не следя точно времето)richardrall написа:Някой знае ли след колко време да се поднови подхранката ? И изобщо по този въпрос има писано много малко. Кога е добре да се пусне подхранка за дневни риби и кога за нощни (като час в денонощието) ?
подхранката сменяш, след като смениш стръвта според вида на търсената риба
".....Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....."
браво бре братле - заковал си го - приеми моите поздравления за прекрасния трофей

колко ти е кармата?
един съвет мога да ти дам - аз като хвана нещо голямо... придърпвам го до брега и тогава ПРЕДИ кепа се наливам с алкохол
поне 200к опит да ти е дало да не кажа 300-400к

доколкото си спомням - трезвен за това крокодилче дава около 32-33000 опит
добре си с паричките - като те гледам имаш за големите въдици - я земи купи една и сподели впечатления(ако не си си купил вече де)
-
- новобранец
някой да каже има ли въдици абу от тее по 15 милиона и струва ли си дали ги изхабяват рибите там аре