Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Накъде около Плевен?
Модератор: sapuna
Re: Накъде около Плевен?
Познат удари една 3.500кг преди седмица,но неказва къде......сутринта с хвърлянето после до обяд нищо две писалки.
Интересна работа ще взема да отида да проверя за какво иде реч 

Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
Неси губи времето,търси бялата мряна сега и е времето......
Сега се прибирам от блатото зад тютюневия. Само една дребна писалка. Явно големите ще трябва да се търсят на другите блата.
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
И това съм планувал само чакам още малко да позахладнееTihomir75 написа:Неси губи времето,търси бялата мряна сега и е времето......

-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Днеска бях на язовира на Бохот пълна скръб една сериозна таранка към 100грама извади една колежка иначе на хляб можеш да си наловиш идеални за стръв рибета ии слънчева рибка на торен обаче гълтат до найииисе 

Риболова е хоби.Наслука 

дунава - дъбован . Два дни едно сомче 0.200 (върното естествено) и един распер 0.200 гр . Иначе 20 попчета и 15 оклея. Та пълна скръб.
Проверка за билети,за нощен риболов и брои въдици.
Проверка за билети,за нощен риболов и брои въдици.
-
- научил се да хвърля
р.Вит зад Тютюневия попчета,малки уклейки,нито един скобар или мренка.Миналата седмица 2-ве добри скобарчета и доста уклей.
-
- новобранец
за блатата знам 4е наистина има големи щуки но само в определени блата които ги знае ще си лови които не ги знае свирки ще лови
-
- научил се да хвърля
Загражден - няколко мрени по 2+ кг.
На казанката или на Борум сабя?Aemilivs написа:Загражден - няколко мрени по 2+ кг.
-
- научил се да хвърля
на камъните.
- panddov
- вече хвърля и на тежко
Иди на Г.Дъбник,ще те заболят ръцете да ловиш гъсти рибиhypperion написа:Някой колега би ли споделил водоем подходящ за риболов с щека - до сега съм ходил на Табаковия , но не съм ловил.EL_Ninhooo написа:А към Садовец или към Божурица някой ходел ли е?
Принципно на контра стената на Дъбника излизаха някакви риби, сега какво е положението?
На платения на Градина също съм ходил, но подочух там се е сменил арендатора и...
Ако може малко инфо за някой язовир (може и платен) или Вита...

Има ли някой инфо от стрелбището, че тая година не съм ходил?
Аиде,колеги,че събота/неделя идат нещо за Дунав за Искър? 

Нещът ма все едри.
Неще,неще па спре.
Неще,неще па спре.