Какво кълве на яз.Сопот?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
bodjaka
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Re: Какво кълве на яз.Сопот?

Мнение от bodjaka »

MiTaKa™ написа:До преди седмица е имало удари на амури в лесидренския залив и голяма бройка в устието ;).
Поправи ме ако бъркам
Няма подобна работа,преди 3,4 дни се прибрах от там
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

Е аз и снимки видях ;)
Изображение
NE_ZNAM_KOI_SAM
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от NE_ZNAM_KOI_SAM »

[quote="яз,Сопот"]То язовира ври сутрин и привечер от тролингисти,и ловят яко,та яко,ама воблери :lol: :lol: :lol: :lol:
Който му разбира лови,който не се вози :wink: :drinkers:
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

MiTaKa™ написа:Е аз и снимки видях ;)
Е, дай адаш да ги видим и ние,миналата година плакнехте окото със снимки дето качвахме ,реални :wink: :D
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от яз,Сопот »

bodjaka написа:
MiTaKa™ написа:До преди седмица е имало удари на амури в лесидренския залив и голяма бройка в устието ;).
Поправи ме ако бъркам
Няма подобна работа,преди 3,4 дни се прибрах от там
Боджак те на наще язовири само,други ловот знаещите.Ние с теб сме неуки,хвърляме си въдиците отзат на поляната,ама не знаят че знаем по часове кой,къде и на какво. :lol:
Риба къща няма.
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от яз,Сопот »

NE_ZNAM_KOI_SAM написа:
яз,Сопот написа:То язовира ври сутрин и привечер от тролингисти,и ловят яко,та яко,ама воблери :lol: :lol: :lol: :lol:
Който му разбира лови,който не се вози :wink: :drinkers:
Бе лови си,мойта няма да хванеш,разбирач :lol:

Изображение
Риба къща няма.
NE_ZNAM_KOI_SAM
ще става разбирач
ще става разбирач

[quote="яз,Сопот"]
Бе лови си,мойта няма да хванеш,разбирач :lol:

Така е прав си :wink: Но тази снимка с този зарибител ми дойде малко в повече :lol: :drinkers:
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от яз,Сопот »

NE_ZNAM_KOI_SAM написа:
яз,Сопот написа: Бе лови си,мойта няма да хванеш,разбирач :lol:

Така е прав си :wink: Но тази снимка с този зарибител ми дойде малко в повече :lol: :drinkers:
То и зарибителя е вид риба,пък ти покажи от тазгодина нещо,щото си много голям,ама насреща нищо :lol:
Риба къща няма.
NE_ZNAM_KOI_SAM
ще става разбирач
ще става разбирач

яз,Сопот написа:
То и зарибителя е вид риба,пък ти покажи от тазгодина нещо,щото си много голям,ама насреща нищо :lol:
Не излизам добре на снимките и не се снимам с риби. :wink: който е покрай мен вижда който не само чува... :lol: :lol: :lol:
п.п. С приятеля ти bobo_33333 се засякохме един път на "ТВОЯ" язовир той ще ти разкаже какво мога :wink:
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

Митак информацията е достоверна , тя е от човека на ,който му поддържаш караваната и скоро беше пуснал негова снимка как пуска един амур става дума за Николай
Изображение
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от яз,Сопот »

Ей тя ти страшна информацията бре,аз бях при Ники в събота, пихме по бира,и кво изваден един амур и кой знай кво,а де са другите :?:Страшна информация имаш.Казал, рекъл,разчитай на нея,както на прогнозата за времето за 5дни.
Риба къща няма.
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

Инфото му беше за времето , преди да отиде на язовира , демек началото на август.
И не вярвам да ме лъже , а снимки с риби мога да кача само като се върна бухахаха :) (а дано )

П.п Ти като имаш по достоверна защо не я споделиш
Изображение
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Диканаров »

Момци, през последните дни нивото на язовира спада! Голямите горещини накараха рибата да е ленива и картината от южният бряг е стотици пръчки в готовност, но без удар с дни! Риба се обажда в реката и в устието, но е дребен костур, бабушки и платички-длан! Внукът вчера извади и четири американки под нормата около 18-20 см., като три върна по живо и здраво, а едната умря додето и извади куката. Бе много навътре налапала пък и бе най-едрата та я задържа! Костурите са длан и на рибе веднага отнасят! За някои колеги бе до преди две седмици компенсация гъбобера, но сега манатарки няма и се полакомяват да одрусат станлейките на хората. Да за жалост не е само оставената мърсотия от част от риболовстващите, а и кражбите на сливи, ябълки и круши. Но това си е нашата действителност. Не е рядкост нито алчността, нито завистта, нито безпардонното и надменно държане на някои бързо забогатели. Не препоръчвам риболов през петък, събота и неделя! Ще си скъсате нервите от скутери, джетове, моторници, банани, водни колела и всякакви други екстри показващи благосъстоянието на новобогоизбрани пред редовите "пейзани" с въдица в ръка по брега. Да! Простащината не ходи по чукарите, а по хора с малко сиво вещество в горната глава и повече лесни пари в джоба!
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от яз,Сопот »

Диканаров написа:Момци, през последните дни нивото на язовира спада! Голямите горещини накараха рибата да е ленива и картината от южният бряг е стотици пръчки в готовност, но без удар с дни! Риба се обажда в реката и в устието, но е дребен костур, бабушки и платички-длан! Внукът вчера извади и четири американки под нормата около 18-20 см., като три върна по живо и здраво, а едната умря додето и извади куката. Бе много навътре налапала пък и бе най-едрата та я задържа! Костурите са длан и на рибе веднага отнасят! За някои колеги бе до преди две седмици компенсация гъбобера, но сега манатарки няма и се полакомяват да одрусат станлейките на хората. Да за жалост не е само оставената мърсотия от част от риболовстващите, а и кражбите на сливи, ябълки и круши. Но това си е нашата действителност. Не е рядкост нито алчността, нито завистта, нито безпардонното и надменно държане на някои бързо забогатели. Не препоръчвам риболов през петък, събота и неделя! Ще си скъсате нервите от скутери, джетове, моторници, банани, водни колела и всякакви други екстри показващи благосъстоянието на новобогоизбрани пред редовите "пейзани" с въдица в ръка по брега. Да! Простащината не ходи по чукарите, а по хора с малко сиво вещество в горната глава и повече лесни пари в джоба!
Браво бат Вес,и аз съм на същото мнение. :drinkers:
Риба къща няма.
zozo
новобранец
новобранец

Мнение от zozo »

Приятели са в момента на Лесидренския на палатка. Нормалните риби си кълват, платика и каракуда (средна към дребна), събира се на захранка. За по голяма риба нищо не обадиха. Иначе жега, места трудно... и те така ;)
КОЛЕГИ, МОЛЯ ВИ СЪБИРАЙТЕ ВСИЧКИ ОПАКОВКИ, ПЛИКЧЕТА И ВСЯКАКВИ БОКЛУЦИ СЛЕД РИБОЛОВА СИ!!! НЕКА НЕ СИ КЕНДЗАМЕ ТАМ КЪДЕТО ПОСЛЕ ИСКАМЕ ДА ИЗКАРАМЕ ДОБРЕ!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”