Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
-
- разбира нещата
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Дръж здраво бат Киро,нема се даваш на тия "говна"(цигарите имам в на изпредвид).Табекса хич и не ти трябва,говоря от опит.
ЗАВИСИМОСТА към тютюна е НАРКОМАНИЯ-научно доказан ФАКТ (в момента не ми се рови в нета,но миналата зима бая нещо изчетох по темата)
Пп:Тия дни 'пак" ще "пробвам" и аз да "преходя" от едното състояние към другото
"завинаги",че идва време да топиме дупето в морето
Поздрави на всички
ЗАВИСИМОСТА към тютюна е НАРКОМАНИЯ-научно доказан ФАКТ (в момента не ми се рови в нета,но миналата зима бая нещо изчетох по темата)
Пп:Тия дни 'пак" ще "пробвам" и аз да "преходя" от едното състояние към другото

Поздрави на всички
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
КИРЕ не си сам.спрех ги от раз.От 15 дена-хапвам 4 пъти дневно.по малко.Сутрин пия чай с 4 филии хляб.В момента съм 94кг.След 4 месеца ще се теглим пак.Ходя в парка 4 км пеш.А и не пия алкохол-АНГЕЛЧЕ .Знаех си че тая тема ще си стане-спам.КАТО няма риболов няма за какво да си тропам по клавиатурата.Забелязвам рязко умиране на всички форуми.

Риболовци.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Мно-го смеееее!
Все бивши пушачи, о-йеееее!
Сутрин хапвам някоя филийка с чайче Инхуа, на обяд мушвам нещо - 1 кюфтенце или друга мръвка почти без хлебец, вечер хапвам салатка - маруля, лучец, репичка и краставичка.....по-късно, ако усетя глад, пийвам една кана литър айрян.
Оня ден бях 118 кила, днес съм 114.....
Засега не спортувам, вчера обаче проходих цели 400-500 метра, което си е рекорд за мен, тъй като до сега ми се вързваха около 10 метра - колкото от входа до колата.
Щом се оправи времето, ще включа и движение - лек джогинг, малко фитнес, малко аеробика, колело, а цяло лято всяка сутрин ще правя няколко обиколки на стадиона.

Сутрин хапвам някоя филийка с чайче Инхуа, на обяд мушвам нещо - 1 кюфтенце или друга мръвка почти без хлебец, вечер хапвам салатка - маруля, лучец, репичка и краставичка.....по-късно, ако усетя глад, пийвам една кана литър айрян.
Оня ден бях 118 кила, днес съм 114.....

Засега не спортувам, вчера обаче проходих цели 400-500 метра, което си е рекорд за мен, тъй като до сега ми се вързваха около 10 метра - колкото от входа до колата.

Щом се оправи времето, ще включа и движение - лек джогинг, малко фитнес, малко аеробика, колело, а цяло лято всяка сутрин ще правя няколко обиколки на стадиона.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

А като каза колело .Карам на сина ми байка по малко.Моя е по сглобявания на колела-сега сглобява и за мен едно-купува части и му подаряват.ИМА огромна разлика от тия в магазина.Сега е на 14г и ми носи маратонките 43-44.Запалил се е и по бокс-и всичко каде прави мускул.Е преди малко скачахме на въженце.

Риболовци.
-
- кандидат преподавател
Да-а-а,шъ взема да се притесня и аз от липсата на насочващата ръка на Каменноприказното момче !Дали го не отвратихме с твърде материалните си излияния,без излъчване на духовност ?Сори,ама т.нар.живот става все по-скапан и скъп,та колкото ми е останала духовност,съм я укрил някъде при най-съкровеното - язвата на дванадесетопръстника
Получава се мирно съвместно съществуване
Иначе,момчета,нямам наднормени кила,ама то при мен в много голяма степен това си е наследственост.Не пазя кой знае какви диети -пържено ям един път в седмицата,не повече,например и аз тази вечер хапнах едно дългичко кебапче с червена чушка-капия мазничка,лекинко дъхаща на оцетец и чесън плюс една филия хляб.Е,покрай това изпих и продължавам да пия "чифтчета"
-нови и нови дозички М.и Айр.Друга особеност е ,че много ходя пеша -почти всяка вечер след работа си навъртам три-четири километра разходка.Също така всеки ден слизам и изкачвам много стълбища-изобилстват тук при нашия стръмен терен.Иначе от същинския спорт много рядко се хващам по половин час да правя лицеви опори и да си припомням разни бързи и гадни движения с крака и ръце от идиотските убийствени тренировки през младите години /между 20 и 35/
Да си призная,най ми харесва да се изтегна в любимия си стол с изпънати и качени на масичката крака,да прелиствам някво четиво и чат-пат да поглеждам в телевизора,като същевременно изпълнявам изключително приятното упражнение "с две чаши" 
Времето тук си е все още типично зимно,през нощта температурата си е бая минусова,цените на всички стоки пълзят упорито нагоре и почти не се случват неща,които могат да зарадват човека.Поздравявам ви с достигането на 92-ра страница
Дайте да дадем,другари 

Иначе,момчета,нямам наднормени кила,ама то при мен в много голяма степен това си е наследственост.Не пазя кой знае какви диети -пържено ям един път в седмицата,не повече,например и аз тази вечер хапнах едно дългичко кебапче с червена чушка-капия мазничка,лекинко дъхаща на оцетец и чесън плюс една филия хляб.Е,покрай това изпих и продължавам да пия "чифтчета"

Времето тук си е все още типично зимно,през нощта температурата си е бая минусова,цените на всички стоки пълзят упорито нагоре и почти не се случват неща,които могат да зарадват човека.Поздравявам ви с достигането на 92-ра страница

- Павел Иванов
Аз пък да ви се похваля
Днес пристигнал на вратата едно куриерче с пратка от съфорумец у гръчко . Пратката съдържаше едно шишенце Узо в метална кутишка . Как да не му стане кеф на човек че има такива съфорумници , виртуални приятели , където тъй се грижат за него
Допивам си днеска отвореното преди три дни шишенце с Белуга и утре го почвам узакиса 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- G.Petkov
Не е прав lusienn, че темата е спам
!
Чиста проба служене на себе си е !!!
Само в тази страница колко храни и напитки се описаха. Преди поне споделяхме и за девойки, ама ни мина мерака и сега сме се съсредоточили към удоволствията на маса и в чаша
!
А автора, пак си взе неплатена, май ?
Пък Инкубуса има да дава повече, щото и той взе сума ти страници отдих, по време на инвазията на 2000-я.

Чиста проба служене на себе си е !!!
Само в тази страница колко храни и напитки се описаха. Преди поне споделяхме и за девойки, ама ни мина мерака и сега сме се съсредоточили към удоволствията на маса и в чаша

А автора, пак си взе неплатена, май ?
Пък Инкубуса има да дава повече, щото и той взе сума ти страници отдих, по време на инвазията на 2000-я.
Сигурно автора си наглежда творението от време на време 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Това бе дискутирано още на 44 страница.Да си припомним :G.Petkov написа:Не е прав lusienn, че темата е спам!........
И може би най-точното :Телескоп написа: .....Сменяйте заглавието на темата!
"Хайд парк"- naRiba.com -си му най-приляга!!!

Paublo_Eskobar написа:То си е Сурат Тефтер!
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
-
- кандидат преподавател
Моля,моля,без такива дискусии,мискусии,повдигания,уригания
Заглавието на темата си е супер културно,ангажиращо,с философско звучене и предизвикващо леко сърбене на различни места в организма.В началото,когато се натъкнах на писанията на автора,и аз реагирах много рязко,даже по едно време го бях обявил за поредния клиничен случай,обаче с течение на времето осъзнах,че извъобще не съм прав / в смисъл да ми е била правилна първосигналната реакция /.За разлика от онази спам-тема,тук в тази има некои ценни мисли,споделени преживявания от житейския опит,оригинални коментари и забележки,чат-пат по некое инфо ,така,че дерзайте,пичове
/тук включвам и другия пол,доколкото е вземал участие,щото някак си не е удачно и заради женския род да кажа "...и пички" /
Ей ме на,донякъде повлиян от алкохола,също така полузаспал вече,след кат прочетох некои съмнения и съображения,напънах се и родих второ становище-участие в темата за тази скучна,но по своему вълшебна вечер .Пък,ако не прилича много на нормално родено,пишете го абортальний выкидыш -за тва последното,изобщо не заставам зад правописа,не ми се налага да пиша на руски и почвам да забравям,то толкова помня и на английски,ама ...Челата горе,задните мисли-отзад,с предното-напред през прехода:rolleyes::drinkers:Е,сеа окончателно лека ви /ни/ нощ .

- Vid
- кандидат преподавател
Я съм в еуфория, пратих жената на Куала Лумпур и остров Бали за 2 седмици да си напече задника на 35 градуса щото е много зиморничава и сега си живея пак ергенски живот. Пия си мастичката, ям си гнусен бахур с червено винце и се правя на малко стар дон жуан, рахат ама пълен......
Чакам с нетърпение да дойде събота с прогнозните 20 гр. температури, та да пообиколя водоемите и пробвам рибите..........
Чакам с нетърпение да дойде събота с прогнозните 20 гр. температури, та да пообиколя водоемите и пробвам рибите..........
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
У грешка си приятелю, само 30 градуса е в момента там , инак честит ти ергенлъкVid написа:Я съм в еуфория, пратих жената на Куала Лумпур и остров Бали за 2 седмици да си напече задника на 35 градуса щото е много зиморничава и сега си живея пак ергенски живот. Пия си мастичката, ям си гнусен бахур с червено винце и се правя на малко стар дон жуан, рахат ама пълен......

.......а на мен ми е мъка вече втори ден, след като реших да последвам примера на Киро за спиране на цигарите и сега ми се гади, стягат ме гърдите, кашлям, боли ме главата, потя се, виие ми се свят, крещя като изоглавен за най-малкото нещо...дори не ми се пуши, но припалвам по няколко цигарки за деня да ми олекне....истинска абстиненция братчета.....мъка

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

- Vid
- кандидат преподавател
Братче и аз съм решил да ги спирам тези лайна след 20 т. пушене, ама не зная как по безболезнено да го направя - има некви лепенки, хапчета и пр.., че даже изкуствени цигари с натурален никотин??? Дали последните са най ефиктивни? или.. де да зная.. Ама съм ги спирал за по няколко дена, то е кашляне, гадене и т.н. както го описваш, да еба и лайната им да еба...Jechev написа: У грешка си приятелю, само 30 градуса е в момента там , инак честит ти ергенлък![]()
.......а на мен ми е мъка вече втори ден, след като реших да последвам примера на Киро за спиране на цигарите и сега ми се гади, стягат ме гърдите, кашлям, боли ме главата, потя се, виие ми се свят, крещя като изоглавен за най-малкото нещо...дори не ми се пуши, но припалвам по няколко цигарки за деня да ми олекне....истинска абстиненция братчета.....мъка![]()
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- GODzillata
Пичове, на мен ми помогна ето
TOВА
В началото /преди 2 години/ подходих скептично, прочетох книгата, но може би без да вникна в нея, защото не пуших ден-два, след това започнах тайно да си паля по една-две и хайде пак по кутия на ден.
Тук
ЕТО може да намерите дискусии от други хора, пробвали този метод.
Много важно е да прочетете книгата с отворено сърце и с желания да откажете цигарите. Четейки я, виждате себе си през всичките години на пушене и още на половината на книгата вие вече твърдо сте убедени, че ще ги спрете....даже искате да я прочетете по-бързо, за да почнете да се кефите, че не пушите вече.
Аз успях!
След 25 години пушене минимум по кутия на ден.
След 25 години напразни опити да откажа цигарите.
При всеки опит си намирах причина да спра....с опита само, но не и с цигарите.
Е, всичко това е зад гърба ми....сега съм ученик, подготве в английската /тогава се учат всички пороци
/....досега не съм пушил, изключая няколко опита през детството...."чист съм", както би казала някоя дрога и имам своя шанс никога да не запаля!
Та така, колеги, книгата си вземете и цигарите оставете!
Ще се учудите, но няма нищо по-лесно от това - да спрете да пушите!
Още 2 линка:
1. http://youtu.be/al3fwaXmhkw
2. http://www.burgasnews.com/component/con ... 0-pushachi
Може да пробвате и това
http://nepushaveche.com/bg/
Стискам ви палци и ви подкрепям!
Ааа....имам 2-3 опаковки с пълнители за електронна цигара с различни вкусове, както и цяла опаковка табекс, които ги подарявам на всеки желаещ, НО да знаете, че те не са начина за отказване.
Книгата можете да си я изтеглите от http://dox.abv.bg/files/listtree, но го направете само ако имате електронна книга, иначе ще ви заболят очите да я четете на монитора.
Най-добре си купете книгата и на спокойствие я прочетете.

В началото /преди 2 години/ подходих скептично, прочетох книгата, но може би без да вникна в нея, защото не пуших ден-два, след това започнах тайно да си паля по една-две и хайде пак по кутия на ден.
Тук

Много важно е да прочетете книгата с отворено сърце и с желания да откажете цигарите. Четейки я, виждате себе си през всичките години на пушене и още на половината на книгата вие вече твърдо сте убедени, че ще ги спрете....даже искате да я прочетете по-бързо, за да почнете да се кефите, че не пушите вече.
Аз успях!

След 25 години пушене минимум по кутия на ден.
След 25 години напразни опити да откажа цигарите.
При всеки опит си намирах причина да спра....с опита само, но не и с цигарите.

Е, всичко това е зад гърба ми....сега съм ученик, подготве в английската /тогава се учат всички пороци

Та така, колеги, книгата си вземете и цигарите оставете!

Ще се учудите, но няма нищо по-лесно от това - да спрете да пушите!

Още 2 линка:
1. http://youtu.be/al3fwaXmhkw
2. http://www.burgasnews.com/component/con ... 0-pushachi
Може да пробвате и това

Стискам ви палци и ви подкрепям!

Ааа....имам 2-3 опаковки с пълнители за електронна цигара с различни вкусове, както и цяла опаковка табекс, които ги подарявам на всеки желаещ, НО да знаете, че те не са начина за отказване.
Книгата можете да си я изтеглите от http://dox.abv.bg/files/listtree, но го направете само ако имате електронна книга, иначе ще ви заболят очите да я четете на монитора.
Най-добре си купете книгата и на спокойствие я прочетете.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!

-
- разбира нещата
Многооо сме-Силни смеееее
От вчера и аз съм с Вас,дали от предишните опити имам "имунитет",ма повечето "симптоми" на абстиненцията-идват и отминават много леко и бързо някак си
Прехода си въри с пълна сила иначе,и жИната направи своя преход- от цяло хапче "Ксанакс" с гарнитура,мина на половинка с гарнитурата
,сега спи на "холовата гарнитура" че не можа да се довлече до спалнята
Дръжте здраво младежи,"и телом и духом" съм с Вас

От вчера и аз съм с Вас,дали от предишните опити имам "имунитет",ма повечето "симптоми" на абстиненцията-идват и отминават много леко и бързо някак си

Прехода си въри с пълна сила иначе,и жИната направи своя преход- от цяло хапче "Ксанакс" с гарнитура,мина на половинка с гарнитурата

Дръжте здраво младежи,"и телом и духом" съм с Вас
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -