Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
tolio_pm
разбира нещата
разбира нещата

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Мнение от tolio_pm »

Дръж здраво бат Киро,нема се даваш на тия "говна"(цигарите имам в на изпредвид).Табекса хич и не ти трябва,говоря от опит.

ЗАВИСИМОСТА към тютюна е НАРКОМАНИЯ-научно доказан ФАКТ (в момента не ми се рови в нета,но миналата зима бая нещо изчетох по темата)
Пп:Тия дни 'пак" ще "пробвам" и аз да "преходя" от едното състояние към другото :wink: "завинаги",че идва време да топиме дупето в морето
Поздрави на всички
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
lusienn
и господ не е толокова добър

Мнение от lusienn »

КИРЕ не си сам.спрех ги от раз.От 15 дена-хапвам 4 пъти дневно.по малко.Сутрин пия чай с 4 филии хляб.В момента съм 94кг.След 4 месеца ще се теглим пак.Ходя в парка 4 км пеш.А и не пия алкохол-АНГЕЛЧЕ .Знаех си че тая тема ще си стане-спам.КАТО няма риболов няма за какво да си тропам по клавиатурата.Забелязвам рязко умиране на всички форуми.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Мно-го смеееее! :D Все бивши пушачи, о-йеееее! :D

Сутрин хапвам някоя филийка с чайче Инхуа, на обяд мушвам нещо - 1 кюфтенце или друга мръвка почти без хлебец, вечер хапвам салатка - маруля, лучец, репичка и краставичка.....по-късно, ако усетя глад, пийвам една кана литър айрян.
Оня ден бях 118 кила, днес съм 114..... :D
Засега не спортувам, вчера обаче проходих цели 400-500 метра, което си е рекорд за мен, тъй като до сега ми се вързваха около 10 метра - колкото от входа до колата. :oops:

Щом се оправи времето, ще включа и движение - лек джогинг, малко фитнес, малко аеробика, колело, а цяло лято всяка сутрин ще правя няколко обиколки на стадиона. :D
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
lusienn

Мнение от lusienn »

А като каза колело .Карам на сина ми байка по малко.Моя е по сглобявания на колела-сега сглобява и за мен едно-купува части и му подаряват.ИМА огромна разлика от тия в магазина.Сега е на 14г и ми носи маратонките 43-44.Запалил се е и по бокс-и всичко каде прави мускул.Е преди малко скачахме на въженце.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Да-а-а,шъ взема да се притесня и аз от липсата на насочващата ръка на Каменноприказното момче !Дали го не отвратихме с твърде материалните си излияния,без излъчване на духовност ?Сори,ама т.нар.живот става все по-скапан и скъп,та колкото ми е останала духовност,съм я укрил някъде при най-съкровеното - язвата на дванадесетопръстника :lol:Получава се мирно съвместно съществуване :lol:
Иначе,момчета,нямам наднормени кила,ама то при мен в много голяма степен това си е наследственост.Не пазя кой знае какви диети -пържено ям един път в седмицата,не повече,например и аз тази вечер хапнах едно дългичко кебапче с червена чушка-капия мазничка,лекинко дъхаща на оцетец и чесън плюс една филия хляб.Е,покрай това изпих и продължавам да пия "чифтчета" :lol: -нови и нови дозички М.и Айр.Друга особеност е ,че много ходя пеша -почти всяка вечер след работа си навъртам три-четири километра разходка.Също така всеки ден слизам и изкачвам много стълбища-изобилстват тук при нашия стръмен терен.Иначе от същинския спорт много рядко се хващам по половин час да правя лицеви опори и да си припомням разни бързи и гадни движения с крака и ръце от идиотските убийствени тренировки през младите години /между 20 и 35/ :)Да си призная,най ми харесва да се изтегна в любимия си стол с изпънати и качени на масичката крака,да прелиствам някво четиво и чат-пат да поглеждам в телевизора,като същевременно изпълнявам изключително приятното упражнение "с две чаши" :drinkers:
Времето тук си е все още типично зимно,през нощта температурата си е бая минусова,цените на всички стоки пълзят упорито нагоре и почти не се случват неща,които могат да зарадват човека.Поздравявам ви с достигането на 92-ра страница :!:Дайте да дадем,другари :drinkers:
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Аз пък да ви се похваля :D Днес пристигнал на вратата едно куриерче с пратка от съфорумец у гръчко . Пратката съдържаше едно шишенце Узо в метална кутишка . Как да не му стане кеф на човек че има такива съфорумници , виртуални приятели , където тъй се грижат за него :D Допивам си днеска отвореното преди три дни шишенце с Белуга и утре го почвам узакиса :drinkers:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Не е прав lusienn, че темата е спам :D !
Чиста проба служене на себе си е !!!
Само в тази страница колко храни и напитки се описаха. Преди поне споделяхме и за девойки, ама ни мина мерака и сега сме се съсредоточили към удоволствията на маса и в чаша :D !
А автора, пак си взе неплатена, май ?
Пък Инкубуса има да дава повече, щото и той взе сума ти страници отдих, по време на инвазията на 2000-я.
tct

Мнение от tct »

Сигурно автора си наглежда творението от време на време :roll:
ALIM3303.JPG
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

G.Petkov написа:Не е прав lusienn, че темата е спам :D !........
Това бе дискутирано още на 44 страница.Да си припомним :
Телескоп написа: .....Сменяйте заглавието на темата!
"Хайд парк"- naRiba.com -си му най-приляга!!! :wink:
И може би най-точното : :lol:
Paublo_Eskobar написа:То си е Сурат Тефтер! :lol:
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Моля,моля,без такива дискусии,мискусии,повдигания,уригания :mrgreen: Заглавието на темата си е супер културно,ангажиращо,с философско звучене и предизвикващо леко сърбене на различни места в организма.В началото,когато се натъкнах на писанията на автора,и аз реагирах много рязко,даже по едно време го бях обявил за поредния клиничен случай,обаче с течение на времето осъзнах,че извъобще не съм прав / в смисъл да ми е била правилна първосигналната реакция /.За разлика от онази спам-тема,тук в тази има некои ценни мисли,споделени преживявания от житейския опит,оригинални коментари и забележки,чат-пат по некое инфо ,така,че дерзайте,пичове :!: /тук включвам и другия пол,доколкото е вземал участие,щото някак си не е удачно и заради женския род да кажа "...и пички" / :)Ей ме на,донякъде повлиян от алкохола,също така полузаспал вече,след кат прочетох некои съмнения и съображения,напънах се и родих второ становище-участие в темата за тази скучна,но по своему вълшебна вечер .Пък,ако не прилича много на нормално родено,пишете го абортальний выкидыш -за тва последното,изобщо не заставам зад правописа,не ми се налага да пиша на руски и почвам да забравям,то толкова помня и на английски,ама ...Челата горе,задните мисли-отзад,с предното-напред през прехода:rolleyes::drinkers:Е,сеа окончателно лека ви /ни/ нощ .
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

Я съм в еуфория, пратих жената на Куала Лумпур и остров Бали за 2 седмици да си напече задника на 35 градуса щото е много зиморничава и сега си живея пак ергенски живот. Пия си мастичката, ям си гнусен бахур с червено винце и се правя на малко стар дон жуан, рахат ама пълен......
Чакам с нетърпение да дойде събота с прогнозните 20 гр. температури, та да пообиколя водоемите и пробвам рибите..........
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

Vid написа:Я съм в еуфория, пратих жената на Куала Лумпур и остров Бали за 2 седмици да си напече задника на 35 градуса щото е много зиморничава и сега си живея пак ергенски живот. Пия си мастичката, ям си гнусен бахур с червено винце и се правя на малко стар дон жуан, рахат ама пълен......
Чакам с нетърпение да дойде събота с прогнозните 20 гр. температури, та да пообиколя водоемите и пробвам рибите..........
У грешка си приятелю, само 30 градуса е в момента там , инак честит ти ергенлък :mrgreen:
.......а на мен ми е мъка вече втори ден, след като реших да последвам примера на Киро за спиране на цигарите и сега ми се гади, стягат ме гърдите, кашлям, боли ме главата, потя се, виие ми се свят, крещя като изоглавен за най-малкото нещо...дори не ми се пуши, но припалвам по няколко цигарки за деня да ми олекне....истинска абстиненция братчета.....мъка :rolleyes: :(
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

Jechev написа: У грешка си приятелю, само 30 градуса е в момента там , инак честит ти ергенлък :mrgreen:
.......а на мен ми е мъка вече втори ден, след като реших да последвам примера на Киро за спиране на цигарите и сега ми се гади, стягат ме гърдите, кашлям, боли ме главата, потя се, виие ми се свят, крещя като изоглавен за най-малкото нещо...дори не ми се пуши, но припалвам по няколко цигарки за деня да ми олекне....истинска абстиненция братчета.....мъка :rolleyes: :(
Братче и аз съм решил да ги спирам тези лайна след 20 т. пушене, ама не зная как по безболезнено да го направя - има некви лепенки, хапчета и пр.., че даже изкуствени цигари с натурален никотин??? Дали последните са най ефиктивни? или.. де да зная.. Ама съм ги спирал за по няколко дена, то е кашляне, гадене и т.н. както го описваш, да еба и лайната им да еба...
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Пичове, на мен ми помогна ето :arrow: TOВА :idea:

В началото /преди 2 години/ подходих скептично, прочетох книгата, но може би без да вникна в нея, защото не пуших ден-два, след това започнах тайно да си паля по една-две и хайде пак по кутия на ден.

Тук :arrow: ЕТО може да намерите дискусии от други хора, пробвали този метод.

Много важно е да прочетете книгата с отворено сърце и с желания да откажете цигарите. Четейки я, виждате себе си през всичките години на пушене и още на половината на книгата вие вече твърдо сте убедени, че ще ги спрете....даже искате да я прочетете по-бързо, за да почнете да се кефите, че не пушите вече.

Аз успях! :D
След 25 години пушене минимум по кутия на ден.
След 25 години напразни опити да откажа цигарите.
При всеки опит си намирах причина да спра....с опита само, но не и с цигарите. :oops:

Е, всичко това е зад гърба ми....сега съм ученик, подготве в английската /тогава се учат всички пороци :lol: /....досега не съм пушил, изключая няколко опита през детството...."чист съм", както би казала някоя дрога и имам своя шанс никога да не запаля!

Та така, колеги, книгата си вземете и цигарите оставете! :D
Ще се учудите, но няма нищо по-лесно от това - да спрете да пушите! :idea:

Още 2 линка:
1. http://youtu.be/al3fwaXmhkw
2. http://www.burgasnews.com/component/con ... 0-pushachi

Може да пробвате и това :arrow: http://nepushaveche.com/bg/

Стискам ви палци и ви подкрепям! :smt023

Ааа....имам 2-3 опаковки с пълнители за електронна цигара с различни вкусове, както и цяла опаковка табекс, които ги подарявам на всеки желаещ, НО да знаете, че те не са начина за отказване.

Книгата можете да си я изтеглите от http://dox.abv.bg/files/listtree, но го направете само ако имате електронна книга, иначе ще ви заболят очите да я четете на монитора.
Най-добре си купете книгата и на спокойствие я прочетете.
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
tolio_pm
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от tolio_pm »

Многооо сме-Силни смеееее :D
От вчера и аз съм с Вас,дали от предишните опити имам "имунитет",ма повечето "симптоми" на абстиненцията-идват и отминават много леко и бързо някак си :roll:
Прехода си въри с пълна сила иначе,и жИната направи своя преход- от цяло хапче "Ксанакс" с гарнитура,мина на половинка с гарнитурата :wink:,сега спи на "холовата гарнитура" че не можа да се довлече до спалнята :lol:
Дръжте здраво младежи,"и телом и духом" съм с Вас
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
Заключено

Обратно към “Разни”