Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на кльонк
naRiba.com

Форум

Разкази за сома от Камилската долина
Модератор: bobopeli
- Don4o_62
- учете се от него
Re: Разкази за сома от Камилската долина
едно време и аз се мъчех с руски лодки,то други и нямаше освен железните корита по Студения за тварене да дърва и сеноyco написа:Димане, къде седиш на Уфимката - на дъската ли или на дъното? От там да не идва разликата между двата кльонка, щото аз бия по-напред и то само с китката и рамо не влиза, може би заради това изпъкналия ми е по-практичен. Знам ли?![]()

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

Тролка, какво изтърмъчи и какво посече с остро мачете? Казвай бърже! Че не ми достигат килограми и съм на угоителна диета. Работя за гъз и шкембе. Плюскането ми е важно 

Ей и да не ми палиш под снимката разни кандилца,влези у новите технологи и сложи лед осветление,yco написа:"Напънала се планината и родила мишле"..![]()
Смени хапчетата, че сближаваш границите...По писанията ти личи...180 не си е работа ...
Дето вика Дунай, после аз да не съм виновен....![]()
![]()
хубаво е и то време на време да я забърсваш да не лови прах,хем да покажеш уважение,хем да видат хората
че си имаш жив господ и се грижиш за него.
За 180те кг не се претеснявай,добре са разпределени на двата метра и нема грижи а само предимства,
можеш да питаш твоя приятел Емо83 бил е с мене в залата вижждал е какво може да се направи с такава маса
това дето ти и с крик нема да го можеш.
...ех Саше,Саше доживех с Ицо да ме плашиш

чуй залога.Ако Ицко хване сом над 30кг и го извади сам ти подарявам който пожелаеш воблер
ако ли не ти ше ми дадеш онова шадрапче,редхедче от Жребеца

значи не казвам че нема да му удари,в крайна сметка най големия сом който съм виждал наживо
плувайки е точно под неговата къща.Виждам Жоро А и той ми казва,че докато клйонкал му се извъртело страшно животно.......викам си на тоя му се е превидело нещо през ноща.....на дугия ден,около обяд отиваме на същото място трима човека в лодката Аз Бай Миле и Косйо отиваме и докато пътуваме се бъзикам я чакай да почукаме на Жоро при големия,спирам водата стъкло,и на два метра от нас само видех една кратуна като каца,извърте се и дигна опашката......не определям точна дължина но със сигурност доста над три метра.
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Славе,просто го правя за спорта туй "репчене",че само то ни остана!
Верно е,че немаш стигане на кльонкането,щот си неколко Хубави години пред нас с Ицето на "необработени гьолове",кат Монтана и сега ти е леко около врато,че си натрупал История!
Но пък и Ицо е готин и нека те ковне за да имаш тръпка и цел за във бъдеще,че от това сиво ежедневие и проблеми,нема по-лоша поличба!
Нека сме по гьоловете,па кво сабя покаже!
Признавам,че не познавам друг кат Славе на който 1000човека да му свалят шапка и да е "душа камбана" на всеко събиране на риболовците!Е,Нема друг кат Славе=Легенда е и 180кила му е Душата и то мъжка,което е дефицитно в днешното време на путьовци,путинки и пудинги!
Не бих сравнил Славе с Лимонадата-83,дет и в тоалетната не ходи сам от шубе!
Прилича ми на "мамино синче",дет без команда от майка си не може да диша спокойно!
Това е типично "български комплекс" на зависимостта от мама!
А резултатът винаги е трагичен,кат тъпотията в Лясковец!
Бих нарекъл този типично български комплекс-Путински!
Димане,много си повърхностен а нещата в сомския са мнооооого дълбоки и треа да усещаш нещата без да са ти необходими отговори и обяснения!
Имам самочувствие за сомове,само когато ги усещам и разгадая,ако не=съм пълна нула и опашката ми е присвита надолу,кат на уплашен помияр в тъмна дъждовна вечер пред охраната на "Сън сити"!

Прав си. И аз се заяждам ей тъй...за стимул. Може да е от кльонкостроенето. Дойде ми в повече.Troli Rapala написа:... Димане,много си повърхностен а нещата в сомския са мнооооого дълбоки и треа да усещаш нещата без да са ти необходими отговори и обяснения!
yco написа:Поздрави със Сунай-Исламабад кючек...![]()

http://www.swfcabin.com/swf-files/1302803070.swf" onclick="window.open(this.href);return false;
Наблядавай чупките в кръста и метането на либениците

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Бока77,просто спирай да пишеш тук,че немаш грам вписване "у пейзажа"!Bokata77 написа:yco написа:Поздрави със Сунай-Исламабад кючек...![]()
![]()
http://www.swfcabin.com/swf-files/1302803070.swf" onclick="window.open(this.href);return false;
Наблядавай чупките в кръста и метането на либеницитеот моторница ще имат още по-голям ефект

Само ако ми отговориш на един единствен въпрос.Можели с ефтина макара до 100лв да се извади сом 100+
щот имаше един смешник дет проповядва обратното
.....и запомни от мен едно.
Докато има клоони като теб да забавляват публиката в нета , ще се забавляваме от сърце останалите
.....тва ,че никой вече не ти обръща внимание е факт
,че се дразниш е явно
....ма да казваш кой и къде там на с.Бустан 

Докато има клоони като теб да забавляват публиката в нета , ще се забавляваме от сърце останалите

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Вече не ми е важно "да ми обръщат внимание",защото го ядох на 1000лицемера "любовта"!
Но пак съм силен на гьола и си действам хладнокръвно по задачите със завиден успех!И най-важното знам,че моите душмани вече съм ги смачкал от към улов за тая година и мога да си легна спокойно!
Признавам,че с евтина макара до 100лева може да се извади 100кила сом,но не бих заожил 1000лева,ако ми се наложи!
Моите макари са по 200лева и са от евтините,щот средния клас се движи около 500лева,а най-високия клас е от 1000 до 2000,но това си струва за други риби,които вървят на пристанището по 10 000доларес!
Ти,ако не нагрубиш некой не можеш да дишаш и това ти е проблемата,това ти е психологическото поведение,което е деградивно и ти затваря доста духовни и реални врати!
Бъди по-свободен и толерантен,та ще почустваш лекота,радост и щастие от общуването с различните на теб!
Мога да ти извадя 100доказателства,колко не съм смешен и че си слаб психолог,но не го правя от куртоазия!
Наздраве на джентълмените! 

Ето видяли , че е лесно да си признаеш грешката
никога не бих убидил човек без причина .Форумите са за забавление и разтоварване
но последните години се набляга само на мерене на чатала.
Ти го каза "наздраве".

Ти го каза "наздраве".
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Да,достигнах до извода,че влизам у риболовните форуми не за да търся помощ в риболова,а да прочета,да се потопя в риболовната тематика само и само да избегам от реалността и скуката!
Та си оправям настроението,га прочета некой готин репортаж или нещо хумористично,а злобните споровете ме натоварват и си развалям настроението съвсем реално,нищо че се намирам в кибер-фантастичното пространство,то пак си действа на психиката!
Кажи ся нещо за Дунайските сомове,щот те са най-древните и дай истории кат на Ицето със стари снимки,щот това ми действа патриотично!Кльонкането все пак започва от Дунай,а не от Ивито,та си ни длъжник от към Истории!
Аз лично на Дунава винаги се чувствам адски дребен и уплашен,та свалям шапка на тия дет кльонкат там!Това течение просто ми обърква всекакви представи къде-кво да се търси и направи!
Не знам Ицето дали е влизал за риба на Дунава,просто нема нищо общо с язовирния ни риболов!
Та пребери рогите и седай на масата! 

Има ли смисъл човек да седне и да напише нещо свясно .....все ще се намери някой да му се присмее , или да го сложи в графата "смешник".Ако се огледате ще видите ,че при Вас язовирните рибари сте разделени на групи и всичките вместо да си помагате чакате само някой да стъпи на криво и се започва.......
Лошото е ,че заприличва острани като секта "Влизането Строго Забранено"
Радвам се , че при нас на реката това разделение го няма , или поне аз не го усещам .....за което се радвам.
Нещо да ти говори "Вакумна тапа при големия сом"??????
Лошото е ,че заприличва острани като секта "Влизането Строго Забранено"
Радвам се , че при нас на реката това разделение го няма , или поне аз не го усещам .....за което се радвам.

Нещо да ти говори "Вакумна тапа при големия сом"??????
Специално за Дунав съм го обиколил от край до край, всяко селце и паланка. Най ми харесва за сом местата при с.Долни цибър https://maps.google.bg/maps?oe=utf-8&cl ... IsBELYDMA4" onclick="window.open(this.href);return false;Troli Rapala написа:: ......Не знам Ицето дали е влизал за риба на Дунава,просто нема нищо общо с язовирния ни риболов!![]()
![]()
Та пребери рогите и седай на масата!
има един кей със студена бира и много цигани зад кея...

Но никога не съм ловил риба, то ти секва дъха, ама бирата не,...

Малко излъгах ама 'айде. ....На Будапеща под моста, след Ракоци, до Парламента съм ловил риба на Дунав, ако се брои...

при зор тука ша е срещата.
..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m

Има и едно дунавско селце, казва се Сомовит.....
https://maps.google.bg/maps?client=ubun ... IUBELYDMA4" onclick="window.open(this.href);return false;
...и там бих ловил, близките реки отгоре са Искър, Вит и отдолу Осъм, а от румънско ...
р. Олт.....

какво повече от това....

https://maps.google.bg/maps?client=ubun ... IUBELYDMA4" onclick="window.open(this.href);return false;
...и там бих ловил, близките реки отгоре са Искър, Вит и отдолу Осъм, а от румънско ...
р. Олт.....

какво повече от това....

при зор тука ша е срещата.
..http://www.facebook.com/groups/636519234334902

Нямаш ли на близо остров си почти обречен за хубав сом