Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

руская рибалка 2.0
Модератор: dantho.mihov
-
- новобранец
Re: руская рибалка 2.0
Пичове немога да я подкарам тая игра
Вече я почвам поне за 10-ти път и немога да я подкарам 

-
- вече хвърля и на тежко
Почвай да четеш от първата страница и ще успеешivanivanov654 написа:Пичове немога да я подкарам тая играВече я почвам поне за 10-ти път и немога да я подкарам

-
- разбира нещата
Добре де ти хубаво неможеш да я подкараш,ама кажи ни какъв е проблема,за да видим дали можем да помогнем... повечето неща ги пише в темата,но знае ли човек.ivanivanov654 написа:Пичове немога да я подкарам тая играВече я почвам поне за 10-ти път и немога да я подкарам

".....Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....."
-
- разбира нещата
-
- новобранец
ще може ли да ми дадете линк да си изтегля всички бази за 2.0.0.54 и изобщо обновления чи ми са прецака 2.2-то , искам да ми дадете щото по принцип мога да отделя само по половин час на ден за компютъра айде моля висе

Последно промяна от LordAleks на Вто Май 12, 2009 5:50 pm, променено общо 1 път.
".....Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....."
lordaleks я кажи на каква дълбочина я хвана таз хубавица и на коя версия
- stoilkatastz
- ще става разбирач
колеги понеже съм нов в играта моля за малко помощ.взвх си въдици и си ловя на озеро под клена.неоценяванатя риба я пускам от малката си правя живец а екземплярите ги продавам.стигнах 7 разряд и до там ловя ловя а разрядя не се вдига.аз ли нещо греша.благодаря. 

Прочети всичките 93 страници (става за 1 час)stoilkatastz написа:колеги понеже съм нов в играта моля за малко помощ.взвх си въдици и си ловя на озеро под клена.неоценяванатя риба я пускам от малката си правя живец а екземплярите ги продавам.стигнах 7 разряд и до там ловя ловя а разрядя не се вдига.аз ли нещо греша.благодаря.
Не си купувайте въдица от 1 800 кила
Във версия 2.2 със или без обновленията въдиците който са от магазина и са за плувка - стават и за дъно, но не и за блесна, за нея иска спининг
- stoilkatastz
- ще става разбирач
колега LordAleks прочетох доста страници но не ми стана ясно за тоз разряд.ако имаш спомен ти ми помогна преди два месеца да я исталирам понеже имах проблем. от тогава сега я започвам защото не сам в бг.и имам час два време да играя на ден.затова питам конкретно които може да помогне пък ако не здраве.
-
- разбира нещата
А такава от 700 или и за нея няма смисъл?Не си купувайте въдица от 1 800 кила
-
- новобранец
здравейте имам следния проблем изтеглих играта от саита които бяхте посочили (4store) и след като я разархивитам и се опитам да я отворя ми дава следната грешка http://4storing.com/2i7gfs/f5383cfddbd0 ... 443c8.html съжалявам че трябва да се разправяте да чакате ама само там намерих да я кача
Някаде по страниците има дадени точките опит, които отговарят на разрядите. Ще вдигнеш просто не си събрал достатъчно опит!stoilkatastz написа:колега LordAleks прочетох доста страници но не ми стана ясно за тоз разряд.ако имаш спомен ти ми помогна преди два месеца да я исталирам понеже имах проблем. от тогава сега я започвам защото не сам в бг.и имам час два време да играя на ден.затова питам конкретно които може да помогне пък ако не здраве.
Ако нещо наистина не вдигаш, което аз не мога да повярвам пиши на скайпа даден по-долу ще ти дам един бонус от мене

700 е идеалната пръчка според мене! Макара 180% е задължителна за такава тояга, защото балансът на пръчката и макарата е много добър!!todoroshko написа:А такава от 700 или и за нея няма смисъл?Не си купувайте въдица от 1 800 кила
Пиши ми на скайп thelordaleks - отдели си малко време и ще се преборим с нея! Първо провери дали имаш останалите изисквания на игратаhouse_4_life написа:здравейте имам следния проблем изтеглих играта от саита които бяхте посочили (4store) и след като я разархивитам и се опитам да я отворя ми дава следната грешка http://4storing.com/2i7gfs/f5383cfddbd0 ... 443c8.html съжалявам че трябва да се разправяте да чакате ама само там намерих да я кача
Directx -- Netframework -- и третото не го помня, дал съм го преди няколко страници
При мене специално не тръгна докато не свалих всички ъпдейти на Уиндоуса - незнам дали и при другите е така...
Пиши ми с каква операционна система си
-
- новобранец
как да ида на черно море имам къща там но на картата не ми го показва нов въм в играта