Какво кълве на яз. Александър Стамболийски

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
gugu
новобранец
новобранец

Re: Какво кълве на яз. Александър Стамболийски

Мнение от gugu »

Защо си мислиш че има някакво значение за мен дали ще пиша в този форум ? А ЗАЩО НЕ МОЖЕШ ДА КАЖЕШ ТОВА КОЕТО ИСКАШ ? Нали затова се казва ФОРУМ.
Аватар
topspin
фен клуб-скобар

Мнение от topspin »

колеги ,дайте инфо спада ли още язовира? миналата седмица ходих в сряда,до гребната база основно бабушки ,добри по размер, и 4 каракуди трофейни около кило,и една щука около 2 кг на рибка
Аватар
bobo_33333
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bobo_33333 »

Спада яко,под Младен ,не толкова видимо,но там много вода.Тука горе под Кормянско ,почти няма вода,на Соколя с 10 см на денонощие
Аз там съм пораснал...
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

gugu написа:Защо си мислиш че има някакво значение за мен дали ще пиша в този форум ? А ЗАЩО НЕ МОЖЕШ ДА КАЖЕШ ТОВА КОЕТО ИСКАШ ? Нали затова се казва ФОРУМ.

Нищо не си мисля, форума има правила и те са за всички и ако не ги спазваш си заминаваш! Спори и пиши колко си искаш но се дръж колегиално и с уважение към останалите!
xsxboy
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от xsxboy »

Колеги на градишките скали след крапешкия мост става ли за риболов и по специално за костур ?
Аватар
bobo_33333
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bobo_33333 »

xsxboy написа:Колеги на градишките скали след крапешкия мост става ли за риболов и по специално за костур ?
Малко по надолу е по добре :wink:
Аз там съм пораснал...
xsxboy
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от xsxboy »

Колеги какво бихте ме посъветвали за място... от към крапешкия мост или от към стената ? Целта на риболова е само костур... без лодка от брега ще се лови...
NE_ZNAM_KOI_SAM
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от NE_ZNAM_KOI_SAM »

xsxboy написа:Колеги какво бихте ме посъветвали за място... от към крапешкия мост или от към стената ? Целта на риболова е само костур... без лодка от брега ще се лови...
На моста сигурно водата бая е намаляла по-добре на стената на сипея, а най-добре ми се струва че ще е под орехите на скалите...
pvstankov
новобранец
новобранец

Мнение от pvstankov »

къде кълве щуката
Аватар
bobo_33333
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bobo_33333 »

pvstankov написа:къде кълве щуката
На язовира и не е щука ,ами писалки-мисалки-маломерки :wink:
Аз там съм пораснал...
panter
новобранец
новобранец

Мнение от panter »

Колеги от няколко години посещавам този язовир и мога да кажа , че съм относително доволен . Рибата не е така "настоятелна" както ни се иска , но с добри такъми , с читава захранка и голяма доза свободно време и търпение , сме хващали (аз , синът и малката ми дъщеря) доволно едри (23 до 37 см.) каракуди и червеноперки на царевица . При един тридневен излет по-миналата година , освен 3-4 кг. каракуда , извадихме 18 бр. щука (около 11 кг.) на блесна и живо рибе . Вкусовите качества на уловената риба са ненадминати за този район заради чистото корито на този язовир .Няма тиня , а само чиста балканска вода и камък . Огромно е разочарованието ми когато видя боклуците които остават след някои колеги по бреговете . Предполагам и съседните села също са замърсители . Когато се напълни язовира набива боклуците в шубраците и за да стигнем после до водата газим пласмасови опаковки , шишета , а заради счупените стъкларий ходим с обувки с дебели подметки .
Това мога да споделя . След седмица - две може да отида пак , дано вече ме погледне късмета да улова и некое шаранче . :lol:
mitkom
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mitkom »

Имаше ли лодки във водата, колега и ловяха ли нещо?
Аватар
ХАМАЛИН
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от ХАМАЛИН »

Мисля в събота да вкарам моторницата на Мъгъра. Някой знае ли къде да потърся костура, че всяка минута е ценна (минутката спасява живота на 1 костур) :) !
panter
новобранец
новобранец

Мнение от panter »

Времето беше лошо и лодки не пълзяха много . Рибата се даваше повече откъм "мъгара" и нагоре (дочух за уловени шаранчета 3 до 5 кг.) но това е било преди да се раздуха силния вятър . Сега с подобрението на времето може да е тръгнала пак рибата , а щом има риба тръгват и лодките ( който има :lol: )
panter
новобранец
новобранец

Мнение от panter »

Костура се дава на плувка и от брега предимно на рибе от ръчило и торен червей , но удря и на блесна . Синът ми смени три купени блесни без да има един удар , а след като пробва две "издялани" от мен улови няколко (докато ги правех що подигравки бяха)
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”