Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на кльонк
naRiba.com

Форум

Разкази за сома от залива на девиците
Модератор: bobopeli
Re: Разкази за сома от залива на девиците
Ние тука така си береме доматите- с колците.Troli Rapala написа:.... пак не разбра! ...

Перррфектно те разбирам, като стой та гледай!
Предстои ми да направя компромис с едно, за сметка на друго. И ще го направя. От любопитство. Мое право е, да имам съмнения и да мисля за всичко.
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
По същата логика Краси ще строши още 100въдици по 60лв. и ако това ти се струва "по добре" отколкото да придобие риболовни умения,значи освен пържолите друго не ви интересува.Да има пържоли,пък на другото майната му!SUPER MARIO написа:То по добре да счупиш въдицата и да изкараш рибата, отколкото да я изтървеш, или не е така , а Троли...

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Така е!Съмнението и мисленето са огромни движещи сили ако са позитивно насочени!Diman написа: Мое право е, да имам съмнения и да мисля за всичко.

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Голяма част от рибите се изпускат точно заради строшени въдици.....или не е така,а Супер Марио?SUPER MARIO написа:То по добре да счупиш въдицата и да изкараш рибата, отколкото да я изтървеш, или не е така , а Троли...

- SUPER MARIO
- ще става разбирач
Доколкото видях Краси не е строшил нито една въдица,и доколкото знам има 2 сома над 100 кила, по малките няма да ги броим...А пък ти само ги изпущаш, та не знам кой трябва да придобива риболовни умения...Troli Rapala написа:По същата логика Краси ще строши още 100въдици по 60лв. и ако това ти се струва "по добре" отколкото да придобие риболовни умения,значи освен пържолите друго не ви интересува.Да има пържоли,пък на другото майната му!SUPER MARIO написа:То по добре да счупиш въдицата и да изкараш рибата, отколкото да я изтървеш, или не е така , а Троли...Умните хора не повтарят грешките си,а ги коригират!А тук всяка грешка се замазва до следващата!
![]()
![]()

Бързай бавно.
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Е ти като си толкова умен за това обсъждаш чужди успехи или неуспехи,щот нямаш свои!
Гледкай и се учи как да си строшиш въдицата и не ми се хвали после,че си голям умейко!

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Една 93-ка е извадена днес от Врачанския гьол!

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Това не е твоя работа,кво фащам-кво изпускам,гледай си празното канче и вярвай на лъжи!SUPER MARIO написа:...А пък ти само ги изпущаш,

- SUPER MARIO
- ще става разбирач
Аз не си троша въдиците с риби, само с вратата на колата....Troli Rapala написа:Е ти като си толкова умен за това обсъждаш чужди успехи или неуспехи,щот нямаш свои!![]()
![]()
Гледкай и се учи как да си строшиш въдицата и не ми се хвали после,че си голям умейко!
![]()
![]()

Бързай бавно.
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Що да не се притяснявам?SUPER MARIO написа: А за моите успехи не се притеснявай...

Честита коледа на всички
Живи и здрави,пък за рибите ясно
най голямата аз да я хвана
.Честит имен ден и на Ицака
.

Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Марк Твен
Честита Коледа на всички и весели празници!
Честита коледа на всички......живи и здрави...
Тролка,какво ти е мнението за воблерите ,,салмо,, ?

Тролка,какво ти е мнението за воблерите ,,салмо,, ?

KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Мнението ми винаги е било,че изостават от Рапала!toci23 написа: Тролка,какво ти е мнението за воблерите ,,салмо,, ?