руская рибалка 2.0

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Reo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: руская рибалка 2.0

Мнение от Reo »

house_4_life написа:как да ида на черно море имам къща там но на картата не ми го показва нов въм в играта
----> страница 90
Изображение
smirnoff91
новобранец
новобранец

Мнение от smirnoff91 »

тва няма ли някви нови бази , някви подобрения по играта и да питам ква е тая въдица от 700 кела и кой разряд отваря уникалните аксесоари :?: :?: :axe: :partyman: :smt017 :smt064
todoroshko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от todoroshko »

smirnoff91 написа:тва няма ли някви нови бази , някви подобрения по играта и да питам ква е тая въдица от 700 кела и кой разряд отваря уникалните аксесоари :?: :?: :axe: :partyman: :smt017 :smt064
Точно два коментара над твоя пише за въдицата.Уникални аксесори доколкото знам не са разботени като опция.
Аватар
spas48
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от spas48 »

Момчета има ново обновление 2.2.1.4. Оправени са някои бъгове,има нов спининг и две нови бази "Зимняя сказка" и "Амударья".Има и други неща (за тях четете в Руския сайт) Можете да дръпнете обновлението от руския сайт,а за тези които немогат от там съм го качил Тук
За да го качите обаче,трябва да имате качено 2.2.1.3.
Наслука!! :smt023
P.S. Има и някои нови риби.
Последно промяна от spas48 на Пон Май 18, 2009 9:00 am, променено общо 2 пъти.
smirnoff91
новобранец
новобранец

Мнение от smirnoff91 »

todoroshko написа:
smirnoff91 написа:тва няма ли някви нови бази , някви подобрения по играта и да питам ква е тая въдица от 700 кела и кой разряд отваря уникалните аксесоари :?: :?: :axe: :partyman: :smt017 :smt064
Точно два коментара над твоя пише за въдицата.Уникални аксесори доколкото знам не са разботени като опция.
приятел питам за тая въдица от 700 кела щото не я виждам от каде мога да си я купя (до нормалните въдици я няма там най добрата деметър 310 кела , а при специалните такъми там има 400 и т.н. обаче при мене я няма) при тебе има ли я и ако я има каде е недей да ми пишиш безсмислени коментари :toimonster: :smt014
LordAleks
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от LordAleks »

За тази тояга не ти трябва разряд а пари(рубли), при това достатъчно количество :D
:D
Става въпрос за руска рибалка версия 2.2 - за неразбралите
Последно промяна от LordAleks на Пон Май 18, 2009 5:59 pm, променено общо 1 път.
".....Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....."
Аватар
spas48
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от spas48 »

smirnoff91 написа: приятел питам за тая въдица от 700 кела щото не я виждам от каде мога да си я купя (до нормалните въдици я няма там най добрата деметър 310 кела , а при специалните такъми там има 400 и т.н. обаче при мене я няма) при тебе има ли я и ако я има каде е недей да ми пишиш безсмислени коментари :toimonster: :smt014
Не я виждаш,защото не правиш разлика м/у въдица и спининг.Demeter е спининг,а 700-ин килограмовата ще я търсиш при въдиците.
Ето ти я:
Изображение
Наслука,пък я поразцъкай малко тая игра!! :smt023
Аватар
pey4o
новобранец
новобранец

Мнение от pey4o »

Искам да питам Спас какво стана с българските водоеми там ... Марица ... става дума за руская рибалка 2.0
smirnoff91
новобранец
новобранец

Мнение от smirnoff91 »

съжалявам за тва , просто тая въдица я мислех че е същата абу гарсия от 1800 просто не бях обърнал внимание извинете :prayer: :smt002
Аватар
spas48
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от spas48 »

pey4o написа:Искам да питам Спас какво стана с българските водоеми там ... Марица ... става дума за руская рибалка 2.0
Съжалявам,сега през летния сезон съм доста зает и не ми остава много време да се занимавам с тия неща.Когато намеря време се занимавам по малко за разтоварване.А и последната версия на играта има достатъчно нови бази и мисля,че е безмислено да се правят нови.Понякога правя по нещичко за себе си,но съм далече от мисълта да се правя на велик програмист и да качвам творенията си във форума.Но всичко това не е пречка на когото му се занимава и му е интересно да си прави собствени бази.Във форума има качено всичко необходимо,дешифратор,инструкций и т.н.,така,че е въпрос на желание.
Между другото,излезе обновление 2.2.1.5.оправени са още някой бъгове.Обновлението може да се качва директно след 2.2.1.3 без да е необходимо да качвате 2.2.1.4. Можете да го дръпнете от ТУК
Наслука и приятно забавление!! :smt023
P.S.Моя съвет е да не бързате с 2.2.1.5. Струва ми се,че има изменения,който не са в благоприятна насока.Ще пиша повече като ги изпробвам.
Аватар
forest
новобранец
новобранец

Мнение от forest »

spas48 написа:инструкций и т.н.,
Пише се инструкции . В българския няма множествено число, завършващо на Й !
А в руския форум защо не намирам обновление 2.2.1.4 ? Има само 2.2.1.3 и 2.2.1.5.
Като няма дълго време нови обновления, и по точно нови бази и риби, нещо взема бързо да омръзва. Но ако си имаме българска рибалка едва ли ще е така.
Примерно с картата на България, по черноморието може да се сложат към 4,5 бази. Бургас,Варна, Поморие и т.н. На Марица 2 бази, Искър 1 база, и на Янтра 1 база :), на Дунав поне 2 или 3. На езерата в Рила също и т.н. Поне с около 15 бази ще може да се направи и всичко да е на български,ама стига да има някой който разбира как се прави такава игра и да се заеме сериозно.
smirnoff91
новобранец
новобранец

Мнение от smirnoff91 »

forest написа:
spas48 написа:инструкций и т.н.,
Пише се инструкции . В българския няма множествено число, завършващо на Й !
А в руския форум защо не намирам обновление 2.2.1.4 ? Има само 2.2.1.3 и 2.2.1.5.
Като няма дълго време нови обновления, и по точно нови бази и риби, нещо взема бързо да омръзва. Но ако си имаме българска рибалка едва ли ще е така.
Примерно с картата на България, по черноморието може да се сложат към 4,5 бази. Бургас,Варна, Поморие и т.н. На Марица 2 бази, Искър 1 база, и на Янтра 1 база :), на Дунав поне 2 или 3. На езерата в Рила също и т.н. Поне с около 15 бази ще може да се направи и всичко да е на български,ама стига да има някой който разбира как се прави такава игра и да се заеме сериозно.
и язовирите батак , ивайловград , кърджали , тракиец , а също и някои реки :mrgreen:
gogoltd
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogoltd »

здравейте
има достатъчно добри места за риболов в българия, но това не е работа за сам човек да направи бази за всички...
аз с малко обяснение мога да направя 1-2, ако и още някой се навие - с общи усилия ще успеме да си направиме българска рибалка
спасе ако ти е възможно качни малко обяснения как става или линкове към подобни.... също така и линкове към необходимите програми (ако си го качвал назад във форума пиши на коя страница е)
Аватар
pey4o
новобранец
новобранец

Мнение от pey4o »

здравейте
има достатъчно добри места за риболов в българия, но това не е работа за сам човек да направи бази за всички...
аз с малко обяснение мога да направя 1-2, ако и още някой се навие - с общи усилия ще успеме да си направиме българска рибалка
спасе ако ти е възможно качни малко обяснения как става или линкове към подобни.... също така и линкове към необходимите програми (ако си го качвал назад във форума пиши на коя страница

ето линк който е дал спас :
http://russianfishing.piczo.com/?g=37855308&cr=3
тука в Инструкция за направата на локация на Български език е написано как да си направиш локации, пробвах се няколко пъти но просто някаде бъркам и нестава .
Аватар
spas48
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от spas48 »

Има нова клевалка за версия 2.2.1.5.Клевалката не е върхът,но дава представа за нещата.Доста е голяма като размер,защото за разлика от старата не взема данните от играта,а има собствени библиотеки.Данните се основават на Fishlog - файловете на група водещи играчи.
Изображение Изображение Изображение
Размера и е 80 МВ,качил съм я на 4Storing
Желаещите могат да я дръпнат от ТУК
Наслука и приятни забавления!! :smt023
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”