Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

руская рибалка 2.0
Модератор: dantho.mihov
-
- вече хвърля и на тежко
Re: руская рибалка 2.0
----> страница 90house_4_life написа:как да ида на черно море имам къща там но на картата не ми го показва нов въм в играта

-
- новобранец
тва няма ли някви нови бази , някви подобрения по играта и да питам ква е тая въдица от 700 кела и кой разряд отваря уникалните аксесоари

-
- разбира нещата
Точно два коментара над твоя пише за въдицата.Уникални аксесори доколкото знам не са разботени като опция.smirnoff91 написа:тва няма ли някви нови бази , някви подобрения по играта и да питам ква е тая въдица от 700 кела и кой разряд отваря уникалните аксесоари![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- spas48
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Момчета има ново обновление 2.2.1.4. Оправени са някои бъгове,има нов спининг и две нови бази "Зимняя сказка" и "Амударья".Има и други неща (за тях четете в Руския сайт) Можете да дръпнете обновлението от руския сайт,а за тези които немогат от там съм го качил Тук
За да го качите обаче,трябва да имате качено 2.2.1.3.
Наслука!!
P.S. Има и някои нови риби.
За да го качите обаче,трябва да имате качено 2.2.1.3.
Наслука!!

P.S. Има и някои нови риби.
Последно промяна от spas48 на Пон Май 18, 2009 9:00 am, променено общо 2 пъти.
-
- новобранец
приятел питам за тая въдица от 700 кела щото не я виждам от каде мога да си я купя (до нормалните въдици я няма там най добрата деметър 310 кела , а при специалните такъми там има 400 и т.н. обаче при мене я няма) при тебе има ли я и ако я има каде е недей да ми пишиш безсмислени коментариtodoroshko написа:Точно два коментара над твоя пише за въдицата.Уникални аксесори доколкото знам не са разботени като опция.smirnoff91 написа:тва няма ли някви нови бази , някви подобрения по играта и да питам ква е тая въдица от 700 кела и кой разряд отваря уникалните аксесоари![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

За тази тояга не ти трябва разряд а пари(рубли), при това достатъчно количество
Става въпрос за руска рибалка версия 2.2 - за неразбралите

Става въпрос за руска рибалка версия 2.2 - за неразбралите
Последно промяна от LordAleks на Пон Май 18, 2009 5:59 pm, променено общо 1 път.
".....Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....."
- spas48
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Не я виждаш,защото не правиш разлика м/у въдица и спининг.Demeter е спининг,а 700-ин килограмовата ще я търсиш при въдиците.smirnoff91 написа: приятел питам за тая въдица от 700 кела щото не я виждам от каде мога да си я купя (до нормалните въдици я няма там най добрата деметър 310 кела , а при специалните такъми там има 400 и т.н. обаче при мене я няма) при тебе има ли я и ако я има каде е недей да ми пишиш безсмислени коментари![]()
Ето ти я:

Наслука,пък я поразцъкай малко тая игра!!

Искам да питам Спас какво стана с българските водоеми там ... Марица ... става дума за руская рибалка 2.0
-
- новобранец
съжалявам за тва , просто тая въдица я мислех че е същата абу гарсия от 1800 просто не бях обърнал внимание извинете

- spas48
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Съжалявам,сега през летния сезон съм доста зает и не ми остава много време да се занимавам с тия неща.Когато намеря време се занимавам по малко за разтоварване.А и последната версия на играта има достатъчно нови бази и мисля,че е безмислено да се правят нови.Понякога правя по нещичко за себе си,но съм далече от мисълта да се правя на велик програмист и да качвам творенията си във форума.Но всичко това не е пречка на когото му се занимава и му е интересно да си прави собствени бази.Във форума има качено всичко необходимо,дешифратор,инструкций и т.н.,така,че е въпрос на желание.pey4o написа:Искам да питам Спас какво стана с българските водоеми там ... Марица ... става дума за руская рибалка 2.0
Между другото,излезе обновление 2.2.1.5.оправени са още някой бъгове.Обновлението може да се качва директно след 2.2.1.3 без да е необходимо да качвате 2.2.1.4. Можете да го дръпнете от ТУК
Наслука и приятно забавление!!

P.S.Моя съвет е да не бързате с 2.2.1.5. Струва ми се,че има изменения,който не са в благоприятна насока.Ще пиша повече като ги изпробвам.
- forest
- новобранец
Пише се инструкции . В българския няма множествено число, завършващо на Й !spas48 написа:инструкций и т.н.,
А в руския форум защо не намирам обновление 2.2.1.4 ? Има само 2.2.1.3 и 2.2.1.5.
Като няма дълго време нови обновления, и по точно нови бази и риби, нещо взема бързо да омръзва. Но ако си имаме българска рибалка едва ли ще е така.
Примерно с картата на България, по черноморието може да се сложат към 4,5 бази. Бургас,Варна, Поморие и т.н. На Марица 2 бази, Искър 1 база, и на Янтра 1 база

-
- новобранец
и язовирите батак , ивайловград , кърджали , тракиец , а също и някои рекиforest написа:Пише се инструкции . В българския няма множествено число, завършващо на Й !spas48 написа:инструкций и т.н.,
А в руския форум защо не намирам обновление 2.2.1.4 ? Има само 2.2.1.3 и 2.2.1.5.
Като няма дълго време нови обновления, и по точно нови бази и риби, нещо взема бързо да омръзва. Но ако си имаме българска рибалка едва ли ще е така.
Примерно с картата на България, по черноморието може да се сложат към 4,5 бази. Бургас,Варна, Поморие и т.н. На Марица 2 бази, Искър 1 база, и на Янтра 1 база, на Дунав поне 2 или 3. На езерата в Рила също и т.н. Поне с около 15 бази ще може да се направи и всичко да е на български,ама стига да има някой който разбира как се прави такава игра и да се заеме сериозно.

здравейте
има достатъчно добри места за риболов в българия, но това не е работа за сам човек да направи бази за всички...
аз с малко обяснение мога да направя 1-2, ако и още някой се навие - с общи усилия ще успеме да си направиме българска рибалка
спасе ако ти е възможно качни малко обяснения как става или линкове към подобни.... също така и линкове към необходимите програми (ако си го качвал назад във форума пиши на коя страница е)
има достатъчно добри места за риболов в българия, но това не е работа за сам човек да направи бази за всички...
аз с малко обяснение мога да направя 1-2, ако и още някой се навие - с общи усилия ще успеме да си направиме българска рибалка
спасе ако ти е възможно качни малко обяснения как става или линкове към подобни.... също така и линкове към необходимите програми (ако си го качвал назад във форума пиши на коя страница е)
здравейте
спасе ако ти е възможно качни малко обяснения как става или линкове към подобни.... също така и линкове към необходимите програми (ако си го качвал назад във форума пиши на коя страница
ето линк който е дал спас :
http://russianfishing.piczo.com/?g=37855308&cr=3
тука в Инструкция за направата на локация на Български език е написано как да си направиш локации, пробвах се няколко пъти но просто някаде бъркам и нестава .
спасе ако ти е възможно качни малко обяснения как става или линкове към подобни.... също така и линкове към необходимите програми (ако си го качвал назад във форума пиши на коя страница
ето линк който е дал спас :
http://russianfishing.piczo.com/?g=37855308&cr=3
тука в Инструкция за направата на локация на Български език е написано как да си направиш локации, пробвах се няколко пъти но просто някаде бъркам и нестава .
- spas48
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Има нова клевалка за версия 2.2.1.5.Клевалката не е върхът,но дава представа за нещата.Доста е голяма като размер,защото за разлика от старата не взема данните от играта,а има собствени библиотеки.Данните се основават на Fishlog - файловете на група водещи играчи.

Размера и е 80 МВ,качил съм я на 4Storing
Желаещите могат да я дръпнат от ТУК
Наслука и приятни забавления!!

Размера и е 80 МВ,качил съм я на 4Storing
Желаещите могат да я дръпнат от ТУК
Наслука и приятни забавления!!