Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Сопот?
Модератор: Paublo_Eskobar
- Menkata
- фен клуб-скобар
Re: Какво кълве на яз.Сопот?
Твърдо съм "за" колегатаХАМАЛИН написа:Ко съ джавкате!? Риба нема и тава е, както казват месТните, месните са в Бони Оборот. Баси яловият язовир, не бих пратил и кучето си да поплува там.

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
От къде да излезнат ,то е панайр,жега,джетове,мръсотия,боклуци риташ навсякаде.Музиката тръгва от жива до уредба на мах отzaribeniq написа:Само се заяждате мисля другата седмица да отида до язовира обаче споделете какво ловите на какво кълве. общо взето как е положението. яз,Сопот виждам че активно пишеш из темата дай някакво инфо за стръв и захранка. Излизат ли шарани и амури?

Наглоста на някой стигна до там че в събота щях да обръщам джипове,от стъклото хвърля боклука по пътя.Риба с две думи как да има.
Риба къща няма.
Галидо е единствен за уважение.Есента се запознахме,разбрал за събиране на пари за зарибяване,удостой ме с честа да пусна неговите 20лв. в магазина на Антон в Ловеч,ВЕЛИК СИ ПРИЯТЕЛЮ,Благодаря.От менГалидо написа:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Риба къща няма.
Някаква такса за риболов има ли? Има ли въобще смисъл да блъскам 100 км до язовира? Много го хвалят тука друго се пише не знам на кое да вярвам
Такса няма, изисква се да имаш редовен билет за риболов.
Не е кой знае какво язовира, при добра подготовка за един ден можеш да си наловиш много платика- среден размер, хубави каракуди, излизат и много големи уклеи, тук таме някое костурче. От брега- толкова.
Бяла риба, шаран и бял амур също има в язовира, но там се изисква сериозна подготовка, най-добре лодка, стабилно захранване и няколко дни висене на язовира.
Километрите са малко повече от 100
Ако ще ходиш за един ден, по-добре отскочи до яз. Искър.
Не е кой знае какво язовира, при добра подготовка за един ден можеш да си наловиш много платика- среден размер, хубави каракуди, излизат и много големи уклеи, тук таме някое костурче. От брега- толкова.
Бяла риба, шаран и бял амур също има в язовира, но там се изисква сериозна подготовка, най-добре лодка, стабилно захранване и няколко дни висене на язовира.

Русалката: най-лошото нещо - ни го ядеш, ни го е*еш...
- MITKO70
- кандидат преподавател
Българина го е най-страх да не настине и да не се минеzaribeniq написа:Някаква такса за риболов има ли? Има ли въобще смисъл да блъскам 100 км до язовира? Много го хвалят тука друго се пише не знам на кое да вярвам

Всичко може,но не всеки го можe.

MITKO70 написа:Българина го е най-страх да не настине и да не се минеzaribeniq написа:Някаква такса за риболов има ли? Има ли въобще смисъл да блъскам 100 км до язовира? Много го хвалят тука друго се пише не знам на кое да вярвамИма и празни излети ,няма пълно щастие,вие ако може форума и рибата да ви гарантира ,сигурна да е
![]()

И ако може най-големите.
Риба къща няма.
То Сопот не е Богров,Бате,със вкусотийките.Алфонсо написа:Такса няма, изисква се да имаш редовен билет за риболов.
Риба къща няма.
Не бях ходил повече от 2 години на язовира,то станало голяма лудница.Кога им свършва отпуската на тези баровци? Няма такава глупава риба да дърпа на този джангър!
Ами айде раздуй малко какво е Сопот... люлката на цивилизацията лияз,Сопот написа:То Сопот не е Богров,Бате,със вкусотийките.Алфонсо написа:Такса няма, изисква се да имаш редовен билет за риболов.

Много ясно, от там е започнали всичко, дори Македония е започнала от там. А иначе нещата вече там са свършили защото са се поизхабили. Риба няма, скoро ще източат водата и ще го асфалтират... ще правят база на НАТО. А пещерата ще я напрявят новата "AREA 51".Алфонсо написа: Ами айде раздуй малко какво е Сопот... люлката на цивилизацията ли![]()
![]()
КОЛЕГИ, МОЛЯ ВИ СЪБИРАЙТЕ ВСИЧКИ ОПАКОВКИ, ПЛИКЧЕТА И ВСЯКАКВИ БОКЛУЦИ СЛЕД РИБОЛОВА СИ!!! НЕКА НЕ СИ КЕНДЗАМЕ ТАМ КЪДЕТО ПОСЛЕ ИСКАМЕ ДА ИЗКАРАМЕ ДОБРЕ!!!
- MITKO70
- кандидат преподавател
Като няма какво да пишете,защо просто не си пиете ракията
Май модератора трябва да поизчисти вече,ама пишете глупости ,тя е тръгнала вече на замиране темата.

Всичко може,но не всеки го можe.

Ми точно,не е паткарник,или угойка дет и малкия ще ги дърпа.ВИКА МУ СЕ ДИВООООООО.Алфонсо написа:Ами айде раздуй малко какво е Сопот... люлката на цивилизацията лияз,Сопот написа:То Сопот не е Богров,Бате,със вкусотийките.Алфонсо написа:Такса няма, изисква се да имаш редовен билет за риболов.
Ако ще ходиш за един ден, по-добре отскочи до яз. Искър.![]()
![]()
Риба къща няма.
Ще ги дърпа малкия..... уклейчетата само
Баш Богров крайно много се различава от останалите, наистина "паткарници". Главната разлика е, че рибата задължително се пуска обратно. Е като е хванат един шаран 100-ина пъти дали не е станал по-хитър от самия риболовец?
За там си трябват стабилни и скъпи вкусотийки и пак нищо не ти е гарантирано.
Няма да повярваш колко хора си тръгват капо точно от богров.
Но темата е за Сопот, така че да се придържаме към нея.
Освен чалга и кючеци, друго има ли по брега? Че ме каниха едни приятели, имат вила там, чудя се дали да се разходя, да ама да не е само "да бича тия 100км"

Баш Богров крайно много се различава от останалите, наистина "паткарници". Главната разлика е, че рибата задължително се пуска обратно. Е като е хванат един шаран 100-ина пъти дали не е станал по-хитър от самия риболовец?

Няма да повярваш колко хора си тръгват капо точно от богров.
Но темата е за Сопот, така че да се придържаме към нея.
Освен чалга и кючеци, друго има ли по брега? Че ме каниха едни приятели, имат вила там, чудя се дали да се разходя, да ама да не е само "да бича тия 100км"