Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Мнение от G.Petkov »

Кажи сега за Гинци, ама ако може без спининг - той е приоритет за друг активист в темата :D .
Както вече споменах, аз съм човек по-простичко устроен, спининга ще ми дойде малко в повече, а пък ако се взема и насериозно - трудно ще завършим "Прехода".
Само като си го представя:
- Преход на спининг
- Угаждам си на силикон
- На себе си ли служим с воблерите ?

Та ако има някаква тайна в Гинци, да ми я кажеш само на мен :D , и ако може само на ЛС.

А иначе, ходили са наши хора в спа-то на Видин, останали са много доволни !!!
Ще ида и аз :D !

Сега пък си спомних, че след "АТА-спа" ходих по поляните на Гинци, "скъсах" сърнелите, "девойката" с мен, без да е брала гъби напълни две торби, ама имаше много и си отядох после. Есента на 2010 беше.
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

G.Petkov написа:Кажи сега за Гинци, ама ако може без спининг - той е приоритет за друг активист в темата :D .

А иначе, ходили са наши хора в спа-то на Видин, останали са много доволни !!!
Ще ида и аз :D !

Ами....отиваш на Гинци...чак в края, по баира нагоре, на излизане вече в посока Петрохан, та там в дясно ще видиш табела за пъстърви, завиваш и слизаш надолу, там има развъдник и е на принципа хвърляш - вадиш и плащаш 11 лв./килото. :D

СПА-то във Видин....спа е силно казано, няма вода с минерали :wink: , ама ако речеш да го пробваш - гледай да не забравиш да се обадиш, когато дойдеш. :drinkers:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

На Гинци има превъзходно домашно овче кисело мляко и невероятни сладка от горски плодове :D
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Нищо духовно не е останало у вас,взехте да пишете само за грешни чревоугоднически места,затлъстели преходници такива :lol:Аз поне предимно пия :lol: ,ще съм в по-луксозния казан после -оня за алкохоличищата и за независимите твърди почитатели на некой алкохол,които са го ползвали сал вечер :lol:Годзи,откак спряха да ни увеличават трудовите възнаграждения и още преди това -от как Ц.Б.стана преобладаващ собственик на Пампорово,аз там ще се кача,само когато му дойде времето - два варианта : 1/ С екип и тотални правомощия -за незабавно опандизване и разследване и 2/Когато се разбере,че вариант 1 никога не може да настъпи -тогава се качвам...сам....в камуфлаж... с добър боезапас и едно устройство с оптика...да се насладя на природата :lol: Иначе 2 чифта "карвинг"-ски барабар с щеките са ми в коридора,на висока поставка на стената,консервирани са ни и обувките и ски-костюмите,ама пързулирането заради озверялото погубващо курорта печалбарство,е отписано през този исторически период.За снимки -не снимам по принцип.Иначе,продължавам да служа и на себе си -и тази вечер,участвах в задълбочена теоретико-практическа конференция в любимото заведение,в която отново бяха обсъдени редица управленски въпроси,национални и квартални клюки,информация за трудния и невъзможен риболов в областта,разни пърхащи наоколо същества от женски пол /не от мен-твърде задоволения :) ,а повече от вечно жадните за това пенсионери от компанията /.За проверка на координацията,се прибрах пеш по тъмно-останах очарован от мирната среда,която и с мои резултатни усилия се е възцарила в града и до момента у дома я поливам-все така в служба на себе си :drinkers:
Аватар
vatus56
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от vatus56 »

Добро утро, господа преходници, дано денят ви донесе добри приходи и да ви докара приходящо добро настроение!
Никоя риба не е по - важна от живота !
lusienn

Мнение от lusienn »

Добро утро колега-честита пролет на всички.Днес времето ще е пак лятно с температурни рекорди до 28 гр.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

E, a'ре добрютро и от мен, честита пролет и както си казват таксиджиите - безавариен и доходоносен ден! :D
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

GODzillata написа:... там има развъдник и е на принципа хвърляш - вадиш и плащаш 11 лв./килото...
Може и да не съм обяснил правилно - ходя на платени водоеми, където се плаща такса "вход" и участвам в "състезанието" за деня за излавяне на рибата.
Уловената риба не се мери и не се плаща.
Иначе "хвърляш-вадиш и плащаш 11 лв./килото" - като се знам колко мога :lol: , ще остана без ресурс за спа-хотелите и без любимите питиета :D !

Люсиен ще ми отговори ли за транспорта да Златните мостове ?

И на вас "Честита пролет" и да отпочваме летния риболов, че вече не ме сдържа :D !
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

GODzillata написа:E, a'ре добрютро и от мен, честита пролет и както си казват таксиджиите - безавариен и доходоносен ден! :D
Честита пролет и от мен!
Блазе ви на вас видинчани,имате си духов оркестър,който всекидневно ви "лъска имиджа" и повишава духа ви!!! :D
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Брагодаря на Павел Иванов за разписанието.
Ще се възползвам !
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Телескоп написа: Блазе ви на вас видинчани,имате си духов оркестър,който всекидневно ви "лъска имиджа" и повишава духа ви!!! :D
:D ....трябва да си заработват заплатите! :mrgreen: :lol: :lol:
lusienn

Мнение от lusienn »

А добър вечер на писателите-за село Гинци-цена на млекото овче-4лв буркан-800гр.Цена твърда-проверил съм миналото лято.Не знам разписанието на градския транспорт за Витоша-затова не пиша-но моя син с приятели хваща автобус от Хладилника-66 за Алеко и 98 за Златните мостове-качват и колелата снимали са се Изображение Изображение Изображение За манастира 93 и 15 минути пеш нагоре.А колегата от Смолян да снима около него ако е срамежлив-риболова и природата-така темата ще хване цвят :D
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Не ми идва отвътре снимането,а и не знам и не мога да се науча после какво да правя със снимките,явно съм получил някакво увреждане от пустия преход.Иначе в момента планината не е много красива -сега точно е междинният период след топенето на снега и преди да започне да зеленее.А вътре в града е просто отвратително - кал и пясък по тротоарите и улиците,съответно след напичане на слънцето,започват да се вдигат облаци прах.Все още т.нар.Временна заетост не е успяла да напредне с почистването.Днес също доста добре служих на себе си,защото след като си свърших работата за деня,успях да изгледам още един руски филм - "Фартовый" целия и 2 серии от друг - "Отставник".Много добро съвременно руско кино.Сега,в къщи се забавлявам по обичайния начин - както пред лаптопа,така и с едно забавно четиво - "Моята борба" на Адолф :) ,страшно некадърно писание,никакъв стил.И, разбира се,укрепвам организма си с :drinkers:
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

И на lusienn - благодаря!
Хладилника даже ми е по- близо.
Само ще бъде без колелета, че последния път като карах "колело" беше за измерване на сърдечната дейност :lol: и резултатите хич не бяха добри.
Затова едно питие за вечерта, бяло вино кой-колкото може, никакво напъване в леглото и повече риболов, ама без купищата багаж, който мъкнем със себе си :D !
Напоследък все ходя сам и пак в колата няма място за втори човек, па макар и без багаж :D !
И всичко ми трябва и от нищо не мога да се откажа!
Като при Мечо Пух - "колкото повече - толково повече". Цитатът може и да не е точен, ама ще ми простите :D !
Късно е, а бялото вино действа!
Но, прехода си върви, само Камъка потъна в своите каменоделни !
Ама пак ще се върне,
Тя, темата е като магнит за участниците, каквото и да правя - нещо ме кара да пусна "Разни" - за да проверя, кой и с какво е послужил на себе си :D !
Заключено

Обратно към “Разни”