Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

руская рибалка 2.0
Модератор: dantho.mihov
-
- новобранец
Re: руская рибалка 2.0
тва кво му имаше на форума някой знаи ли

това ми е първата такава риба,хвнах я с 400кг въдица,която бях спечелила на турнир

А я кажете как да си оправя героя,че ми се е опиянчил от едно буре бира,което също бях спечелила и сега си се напива сам и не иска да яде без да пие,а кармата ми не е на минус,също така си купувам редовно лицензи,от какво може да се получава така

-
- разбира нещата
На всичките въпроси има отговори,но все пак хайде ще ти обесня.ooli4ka написа:
това ми е първата такава риба,хвнах я с 400кг въдица,която бях спечелила на турнир![]()
А я кажете как да си оправя героя,че ми се е опиянчил от едно буре бира,което също бях спечелила и сега си се напива сам и не иска да яде без да пие,а кармата ми не е на минус,също така си купувам редовно лицензи,от какво може да се получава така
Това,че рибаря ти не иска да яде се получава когато му даваш прекалено много алкохол.Спри да му даваш алкохол за 3-4 дена(игрални),а през това време яж от кръчмата която е в главното меню където са магазина и т.н.
Кармата ти най-вероятно е на минис,защото продаваш рибите на килограм,а не само трофейните екземпляри или са те гловявали.Мисля,че имаше още причини за покачването на кармата,ма нещо немога да се сетя.

всичко добре,но кармата ми е 13000 и не е на минус-зелена е,а това за опиянчването го питам,защото потърсих из форума ,но не открих някой който има същия проблем-героя ми сам се напива,обикновено,когато пътува или като тръгна да му давам да яде,алкохола сам се покачва,незнам кво да го правя.Ат= то това ми се случва за първи път,друг път пак ми е давало буре с бира,ама винаги съм му давала умерено-по едно две деления алкохол 

Я ВЗЕМИ И ИЗПИЙ ВСИЧКИЯ АЛКОХОЛ КОЙТО НОСИШ.ooli4ka написа:всичко добре,но кармата ми е 13000 и не е на минус-зелена е,а това за опиянчването го питам,защото потърсих из форума ,но не открих някой който има същия проблем-героя ми сам се напива,обикновено,когато пътува или като тръгна да му давам да яде,алкохола сам се покачва,незнам кво да го правя.Ат= то това ми се случва за първи път,друг път пак ми е давало буре с бира,ама винаги съм му давала умерено-по едно две деления алкохол
ЗА ДА СТАНЕ ПО-БЪРЗО МУ СВАРИ СУПИЧКА НА МОМЧЕТО

-
- новобранец
тва възможно ли е с въдица от 400 килограма сигурно е тая от лимитед едишън да се хване риба над 400 кила , аз бях хванал на времето с деметър (310) прът 306 кела кайман , ама тва твойто възможно ли еooli4ka написа:
това ми е първата такава риба,хвнах я с 400кг въдица,която бях спечелила на турнир![]()

и аз това се учудих,голям късмет.А супата как се вари?Аз алкохола му го дадох вече целия,сега да видим какви ще ги прави 

-
- новобранец
купуваш си тенджура от там където е и лопатата подсака и ехолота , след тва цъкаш върху една риба която си хванала и там има да я свариooli4ka написа:и аз това се учудих,голям късмет.А супата как се вари?Аз алкохола му го дадох вече целия,сега да видим какви ще ги прави

мерси много
- stoilkatastz
- ще става разбирач
колеги от начало докато разбера ми треснаха две глобички и кармата ми стана минус 1200,отрепах се да ходя по турнири с триста зора едно второ и едно трето място,а таз карма едвам се подобрява,само с турнири ли се поправя.

не само с турнири,гледай да пускаш рибите,които не са трофейни,тоест всички тези който са под описаното за тях минимално тегло,а останалите спокойно можеш да продаваш.Става бавно,на турнири най-бързо се сваля кармата
- stoilkatastz
- ще става разбирач
пускам всички риби,но турнир не мога да спечеля,второто ми място беше за рак 

Абе колеги кажете как ги ловите теа риби бре,имали няква цака при ваденето,то аз един сом 116кг.го вадих 3дни игрово време хем с въдица за 700кг. и макара 180% кажете как да ги тегля,аз редувам копчета G/H ще съм ви благодарен ако ме светнете по въпроса,мерсиooli4ka написа:

Чаушана са лови на тиливизор,майна.
-
- новобранец
Абе колеги кажете как ги ловите теа риби бре,имали няква цака при ваденето,то аз един сом 116кг.го вадих 3дни игрово време хем с въдица за 700кг. и макара 180% кажете как да ги тегля,аз редувам копчета G/H ще съм ви благодарен ако ме светнете по въпроса,мерси 
как няма да можиш е човек натиска се лекичко и след малко тя рибата си излиза , обаче препоръчвам да не ги хващате тее белуги освен на някой турнир щото нито пари ти дава както трябва за тях само ти изхабява въдицата

как няма да можиш е човек натиска се лекичко и след малко тя рибата си излиза , обаче препоръчвам да не ги хващате тее белуги освен на някой турнир щото нито пари ти дава както трябва за тях само ти изхабява въдицата