руская рибалка 2.0

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
smirnoff91
новобранец
новобранец

Re: руская рибалка 2.0

Мнение от smirnoff91 »

тва кво му имаше на форума някой знаи ли :?: :?: :?:
Аватар
versace
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от versace »

аз съм с обновление 2.1.1.4 да слагам ли по новото момчета
Изображение
ooli4ka
новобранец
новобранец

Мнение от ooli4ka »

Изображение
това ми е първата такава риба,хвнах я с 400кг въдица,която бях спечелила на турнир :D
А я кажете как да си оправя героя,че ми се е опиянчил от едно буре бира,което също бях спечелила и сега си се напива сам и не иска да яде без да пие,а кармата ми не е на минус,също така си купувам редовно лицензи,от какво може да се получава така :idea:
todoroshko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от todoroshko »

ooli4ka написа:Изображение
това ми е първата такава риба,хвнах я с 400кг въдица,която бях спечелила на турнир :D
А я кажете как да си оправя героя,че ми се е опиянчил от едно буре бира,което също бях спечелила и сега си се напива сам и не иска да яде без да пие,а кармата ми не е на минус,също така си купувам редовно лицензи,от какво може да се получава така :idea:
На всичките въпроси има отговори,но все пак хайде ще ти обесня.
Това,че рибаря ти не иска да яде се получава когато му даваш прекалено много алкохол.Спри да му даваш алкохол за 3-4 дена(игрални),а през това време яж от кръчмата която е в главното меню където са магазина и т.н.
Кармата ти най-вероятно е на минис,защото продаваш рибите на килограм,а не само трофейните екземпляри или са те гловявали.Мисля,че имаше още причини за покачването на кармата,ма нещо немога да се сетя. ;)
ooli4ka
новобранец
новобранец

Мнение от ooli4ka »

всичко добре,но кармата ми е 13000 и не е на минус-зелена е,а това за опиянчването го питам,защото потърсих из форума ,но не открих някой който има същия проблем-героя ми сам се напива,обикновено,когато пътува или като тръгна да му давам да яде,алкохола сам се покачва,незнам кво да го правя.Ат= то това ми се случва за първи път,друг път пак ми е давало буре с бира,ама винаги съм му давала умерено-по едно две деления алкохол :?
gogoltd
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogoltd »

ooli4ka написа:всичко добре,но кармата ми е 13000 и не е на минус-зелена е,а това за опиянчването го питам,защото потърсих из форума ,но не открих някой който има същия проблем-героя ми сам се напива,обикновено,когато пътува или като тръгна да му давам да яде,алкохола сам се покачва,незнам кво да го правя.Ат= то това ми се случва за първи път,друг път пак ми е давало буре с бира,ама винаги съм му давала умерено-по едно две деления алкохол :?
Я ВЗЕМИ И ИЗПИЙ ВСИЧКИЯ АЛКОХОЛ КОЙТО НОСИШ.
ЗА ДА СТАНЕ ПО-БЪРЗО МУ СВАРИ СУПИЧКА НА МОМЧЕТО :) И МУ ДАВАЙ КАТО СЕ НАПИЕ... ПОСЛЕ КОГАТО НЯМАШ АЛКОХОЛ В ТЕБЕ ГО ОСТАВИ В БАЗАТА И СИ НАМЕРИ НЯКАКВА РАБОТА ЗА 4-5 ЧАСА ТОЙ ЩЕ СИ ПРЕБОЛЕДУВА АКО И ТОВА НЕ ПОМОГНЕ... ТЪРСИ СИ КЛИНИКА ЗА АЛКОХОЛИЦИ И ГО ПРАТИ ТАМ :partyman: :partyman: :partyman:
smirnoff91
новобранец
новобранец

Мнение от smirnoff91 »

тва възможно ли е с въдица от 400 килограма сигурно е тая от лимитед едишън да се хване риба над 400 кила , аз бях хванал на времето с деметър (310) прът 306 кела кайман , ама тва твойто възможно ли е :D :?:
ooli4ka
новобранец
новобранец

Мнение от ooli4ka »

и аз това се учудих,голям късмет.А супата как се вари?Аз алкохола му го дадох вече целия,сега да видим какви ще ги прави :lol:
smirnoff91
новобранец
новобранец

Мнение от smirnoff91 »

ooli4ka написа:и аз това се учудих,голям късмет.А супата как се вари?Аз алкохола му го дадох вече целия,сега да видим какви ще ги прави :lol:
купуваш си тенджура от там където е и лопатата подсака и ехолота , след тва цъкаш върху една риба която си хванала и там има да я свари :wink:
ooli4ka
новобранец
новобранец

Мнение от ooli4ka »

мерси много
Аватар
stoilkatastz
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stoilkatastz »

колеги от начало докато разбера ми треснаха две глобички и кармата ми стана минус 1200,отрепах се да ходя по турнири с триста зора едно второ и едно трето място,а таз карма едвам се подобрява,само с турнири ли се поправя. :( :(
ooli4ka
новобранец
новобранец

Мнение от ooli4ka »

не само с турнири,гледай да пускаш рибите,които не са трофейни,тоест всички тези който са под описаното за тях минимално тегло,а останалите спокойно можеш да продаваш.Става бавно,на турнири най-бързо се сваля кармата
Аватар
stoilkatastz
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stoilkatastz »

пускам всички риби,но турнир не мога да спечеля,второто ми място беше за рак :oops:
sarafov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от sarafov »

Абе колеги кажете как ги ловите теа риби бре,имали няква цака при ваденето,то аз един сом 116кг.го вадих 3дни игрово време хем с въдица за 700кг. и макара 180% кажете как да ги тегля,аз редувам копчета G/H ще съм ви благодарен ако ме светнете по въпроса,мерси :wink:
Чаушана са лови на тиливизор,майна.
smirnoff91
новобранец
новобранец

Мнение от smirnoff91 »

Абе колеги кажете как ги ловите теа риби бре,имали няква цака при ваденето,то аз един сом 116кг.го вадих 3дни игрово време хем с въдица за 700кг. и макара 180% кажете как да ги тегля,аз редувам копчета G/H ще съм ви благодарен ако ме светнете по въпроса,мерси :wink:

как няма да можиш е човек натиска се лекичко и след малко тя рибата си излиза , обаче препоръчвам да не ги хващате тее белуги освен на някой турнир щото нито пари ти дава както трябва за тях само ти изхабява въдицата :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”