Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
Славее
новобранец
новобранец

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от Славее »

https://www.facebook.com/ribolovenclub. ... n_accepted" onclick="window.open(this.href);return false;
Ицко виж у тоя сайт какви убави фанелки продаваме,на тебе специално бих ти подарил
една да си крачиш гордо из оня баир ама ме е страх бракониерите из региона да не те
натиснат :lol: :lol: после требва да идвам до камилските чукари да ги издирвам един по един :lol: :lol:
Чакай че пак се нервирах за името Камилски Дол,айде за Камилски се разбрахме,на козата викате камила,
ама защо Дол бре Ицко, като за да стигнем до тоя Дол се катерим с колата 15 минути,стигам върхъ на планината и там е селото, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: това е връх,баир,хълм,тепе и всичко друго но не и Дол-долина :lol:
Нема,видело се е наесен като имам път из оня край ше носим и шпрея,требва да оправим това недоразумение
наречено Камилски Дол. :lol: :lol: как да обяснявам на жена ми всеки път,че отивам на риба в България
а не в чужбина при камилите :D :Dне това име е заблуждаващо явно с цел измама на туристите,хората се надяват като го посетът,да видат камили а не кози :lol: :lol: некой ако знае адреса на ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛА нека
пише,требва да осъдиме тия измамници :lol: :lol: подвеждащи надписи по опаковката,сиреч табелката е законо нарушение и е наказуемо престъпление.
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

Bokata77 написа: Мойта любов Тоци ми каза случей за 38 пета направена специално за Дунава и дошъл човека Х и хванал в пъти повече от месните.Сега като прочете и от теб написаното да помисли защо е хванал повече
Изображение
Пета:изпъкнала елипса 43х34мм.
Преди години ми попадна една суха орехова талпа и експериментирах с този.Подарих го на един доцент от Свищов.След един изпит(накъсал студентите набързо) и беж към реката :lol: Звъни ми после на пожар:Страшен,за няма два часа праснах 6,7 и 10кг. :wink:
Bokata77

Мнение от Bokata77 »

yankosan написа: 50-те.са най-трудни...дунавските ги няма вече...
Има умисъл първото , за второто може да спорим :drinkers: ...ако си спомниш за протокола , кой месец доцента се е накефил на голямата пета ще сме ти благодарни :wink:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Янич, тоя много арен..., като моя... :mrgreen:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Славейко на тебе едно козе пончо с космаците на вътре.. :lol: ..ще ти подаря, щото фанелка я ти стане я не... Ама са много скъпи и ще се разминеш с една рогозка от папур...Ще приличаш на вървяща купа със сено... :lol: .. и може на някой бик да му излезе късметя... :lol:
Имаме два в селото единият го купихме от с. Славеево.. :lol: (и там съм ловил сом. :wink: .)....ще си паснете, като ензим с инхибитор... :lol: :lol: :lol: , само дето ония е по-як.... :lol: :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Bokata77

Мнение от Bokata77 »

Янко тия сомета от 5 до 10кг са стаНдартен вървежен калъп за реката.Миналата година даже и от ваще хора намазаха доста от тях :rolleyes: просто уцелиха момента когата пасажите с дребосък се бяха дигнали горе , и преминаващите кораби и влекачи раздробяваха част от тях със перките си, и тогава наще сомета полудеват за рибка , а ваще хора са накефика по над 10 сомета на ден само на рибка.Но тия малокалибрените не ме вълнуват :drinkers: голямата "стъпка" си иска специално внимание :wink:
усо най-големия сом улавян някога в реката е при "Железни врата" на мрежа ваден е от 6 лодки .Две български и 4 румънски.Сома е хванат от наще в наши води но е изваден на километри от там дето е пристъпил...защо ли :mrgreen: практически тая риба на въдица нема вадене :rolleyes:
Преди водеха някъде тука ли беше :rolleyes: или отатък при "профитата" :lol: кой колко сома е хванал.Имаше изказвания за 200 сома на година.Ми то мойто комшийче е в 7 клас и лятото лови толкова на спининг за 3 месеца брЯ :lol:
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

Bokata77 написа:Янко тия сомета от 5 до 10кг са стаНдартен вървежен калъп за реката.Миналата година даже и от ваще хора намазаха доста от тях :rolleyes: просто уцелиха момента когата пасажите с дребосък се бяха дигнали горе
Не се интересувам от Голямата река(дълеч ми е),тук на 16минута,от гаража във водата,но едрите ги обират зимата на търмък :axe:
5-10 верно дребни,но я си спомни "състезанието"по кльонк миналата гАдина,2-3кила баси :rolleyes:
Тук,разбрах защо ги прибират тез до кило,дават им по 7-10 кинта за зарибител,поне оживяват повечето!Да ве изяждат ги на есен :drinkers:
Последно ще кажа:Преди неизвестно време видях силата на кльонка,попадайки в неподходящи ръце се превръща в мор и геноцит за рибите(това също не трябваше да го пиша,разсъждавам си на клавиатурата) :!:
Разберете телето-83,няма да ви излъже,но няма и да ви каже направо :wink:
За мен също важи и e правилно правило N 1...
Bokata77

Мнение от Bokata77 »

Миналата година кофти време :rolleyes: за това резултатите таквиз :drinkers: Нашия екипаш беше на косъм да се включи ма като разбрахме няколко детайла :axe: и ни секна мерака.Лошото е ,че всяка година се организирва на едно и също място....и все месния"елит" се гордее накрая , ма що ли А :mrgreen: Намислил съм нещо ма а да видим :wink: дет вика мойта любов бай Тоци ...пилците се броят късна есен :drinkers:
И на нас Ивето далеко ма сме готови и отворени за нещо средно , компромисен вариант да кажеш :drinkers:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Славее написа: .....
Нема,видело се е наесен като имам път из оня край ше носим и шпрея,требва да оправим това недоразумение
наречено Камилски Дол.
Вече някой малоумник го е направил с черен спрей...на табелата. :twisted: (точно "дол" е зашарил)..то тая държава не може да прокопса заради такива уроди..., барем я изкърти от основата, що ще даваш суха българска пара за спрей на чужденците, за да правиш зулуми у нас....Вземи киркара и я разпори, като сома, поне за това ставаш...
Славее
новобранец
новобранец

Мнение от Славее »

Ицко са се обадих на човека дето прави фанелките за зарибяването,на всички лицето отпред е със снимка на сом
а за тебе го помолих да тури една КОЗИЧКА :lol: :lol: пари нема да даваш у това село знам че обичате само да взимате,само за снимката на козичката се притеснявам.....щото съм чул че из тоя регион много,много не подбирате
преди години бех в поделение 34000 Плевен,беше пълно с хора от тоя край,та са ми разправяли как като деца
се учите на кокошки после на козички, и за да не си помисли некой че си измислям,повечето познават Агата който го водех с мене и той е от твоя край и той ми ги е разправял.Ей вече сме у 21век има гумени кукли,може да ви финансирам за некоя,не го права заради вас а ми е жал за животинките.
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

yco написа:
Вече някой малоумник го е направил с черен спрей...на табелата. :twisted: (точно "дол" е зашарил
Странна работа,що Ямболската табела не я цапа никой :shock: :roll:
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

Bokata77 написа: Мойта любов Тоци ми каза случей за 38 пета направена специално за Дунава и дошъл човека Х и хванал в пъти повече от месните.Сега като прочете и от теб написаното да помисли защо е хванал повече
Бока,човека Х е известен кльонкаджия от Варна :lol: не искам да му пиша името -защото незнам как ще реагира :lol: но пък можеш да попиташ колегата golding 26-мисля се пише,от другия форум.Та човека Х си поръча кльонк на golding специално за Дунава 44 мм. пета,а не 38мм. Направи му го :lol: отиде и ги спука на реката,като се върна кльонка беше обелен от лупане и от няколко удара по лодката,та golding му го оправи :lol: ако иска golding 26 да разкаже с подробности.Другото го знаеш вече :lol: :drinkers:
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Bokata77

Мнение от Bokata77 »

Добре бе :drinkers: само да си дошъл без 44 номер мислиму :mrgreen:
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

toci23 написа:...известен кльонкаджия от Варна...
Да не би да бачка на летището :roll:
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

yankosan написа: Да не би да бачка на летището :roll:
Не,до колкото аз го познавам и съм разговарял него-мисля че е прокурор-адвокат или нещо от сорта :lol: и голям пич :lol:
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”