Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на кльонк
naRiba.com

Форум

Разкази за сома от Камилската долина
Модератор: bobopeli
Re: Разкази за сома от Камилската долина
https://www.facebook.com/ribolovenclub. ... n_accepted" onclick="window.open(this.href);return false;
Ицко виж у тоя сайт какви убави фанелки продаваме,на тебе специално бих ти подарил
една да си крачиш гордо из оня баир ама ме е страх бракониерите из региона да не те
натиснат
после требва да идвам до камилските чукари да ги издирвам един по един
Чакай че пак се нервирах за името Камилски Дол,айде за Камилски се разбрахме,на козата викате камила,
ама защо Дол бре Ицко, като за да стигнем до тоя Дол се катерим с колата 15 минути,стигам върхъ на планината и там е селото,
това е връх,баир,хълм,тепе и всичко друго но не и Дол-долина
Нема,видело се е наесен като имам път из оня край ше носим и шпрея,требва да оправим това недоразумение
наречено Камилски Дол.
как да обяснявам на жена ми всеки път,че отивам на риба в България
а не в чужбина при камилите
не това име е заблуждаващо явно с цел измама на туристите,хората се надяват като го посетът,да видат камили а не кози
некой ако знае адреса на ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛА нека
пише,требва да осъдиме тия измамници
подвеждащи надписи по опаковката,сиреч табелката е законо нарушение и е наказуемо престъпление.
Ицко виж у тоя сайт какви убави фанелки продаваме,на тебе специално бих ти подарил
една да си крачиш гордо из оня баир ама ме е страх бракониерите из региона да не те
натиснат

Чакай че пак се нервирах за името Камилски Дол,айде за Камилски се разбрахме,на козата викате камила,
ама защо Дол бре Ицко, като за да стигнем до тоя Дол се катерим с колата 15 минути,стигам върхъ на планината и там е селото,

Нема,видело се е наесен като имам път из оня край ше носим и шпрея,требва да оправим това недоразумение
наречено Камилски Дол.

а не в чужбина при камилите

пише,требва да осъдиме тия измамници

Bokata77 написа: Мойта любов Тоци ми каза случей за 38 пета направена специално за Дунава и дошъл човека Х и хванал в пъти повече от месните.Сега като прочете и от теб написаното да помисли защо е хванал повече

Пета:изпъкнала елипса 43х34мм.
Преди години ми попадна една суха орехова талпа и експериментирах с този.Подарих го на един доцент от Свищов.След един изпит(накъсал студентите набързо) и беж към реката

Има умисъл първото , за второто може да споримyankosan написа: 50-те.са най-трудни...дунавските ги няма вече...

Янич, тоя много арен..., като моя... 

при зор тука ша е срещата.
..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m

Славейко на тебе едно козе пончо с космаците на вътре..
..ще ти подаря, щото фанелка я ти стане я не... Ама са много скъпи и ще се разминеш с една рогозка от папур...Ще приличаш на вървяща купа със сено...
.. и може на някой бик да му излезе късметя...
Имаме два в селото единият го купихме от с. Славеево..
(и там съм ловил сом.
.)....ще си паснете, като ензим с инхибитор...
, само дето ония е по-як....

Имаме два в селото единият го купихме от с. Славеево..

Янко тия сомета от 5 до 10кг са стаНдартен вървежен калъп за реката.Миналата година даже и от ваще хора намазаха доста от тях
просто уцелиха момента когата пасажите с дребосък се бяха дигнали горе , и преминаващите кораби и влекачи раздробяваха част от тях със перките си, и тогава наще сомета полудеват за рибка , а ваще хора са накефика по над 10 сомета на ден само на рибка.Но тия малокалибрените не ме вълнуват
голямата "стъпка" си иска специално внимание
усо най-големия сом улавян някога в реката е при "Железни врата" на мрежа ваден е от 6 лодки .Две български и 4 румънски.Сома е хванат от наще в наши води но е изваден на километри от там дето е пристъпил...защо ли
практически тая риба на въдица нема вадене 
Преди водеха някъде тука ли беше
или отатък при "профитата"
кой колко сома е хванал.Имаше изказвания за 200 сома на година.Ми то мойто комшийче е в 7 клас и лятото лови толкова на спининг за 3 месеца брЯ 

усо най-големия сом улавян някога в реката е при "Железни врата" на мрежа ваден е от 6 лодки .Две български и 4 румънски.Сома е хванат от наще в наши води но е изваден на километри от там дето е пристъпил...защо ли

Преди водеха някъде тука ли беше

Не се интересувам от Голямата река(дълеч ми е),тук на 16минута,от гаража във водата,но едрите ги обират зимата на търмъкBokata77 написа:Янко тия сомета от 5 до 10кг са стаНдартен вървежен калъп за реката.Миналата година даже и от ваще хора намазаха доста от тяхпросто уцелиха момента когата пасажите с дребосък се бяха дигнали горе

5-10 верно дребни,но я си спомни "състезанието"по кльонк миналата гАдина,2-3кила баси

Тук,разбрах защо ги прибират тез до кило,дават им по 7-10 кинта за зарибител,поне оживяват повечето!Да ве изяждат ги на есен

Последно ще кажа:Преди неизвестно време видях силата на кльонка,попадайки в неподходящи ръце се превръща в мор и геноцит за рибите(това също не трябваше да го пиша,разсъждавам си на клавиатурата)

Разберете телето-83,няма да ви излъже,но няма и да ви каже направо

За мен също важи и e правилно правило N 1...
Миналата година кофти време
за това резултатите таквиз
Нашия екипаш беше на косъм да се включи ма като разбрахме няколко детайла
и ни секна мерака.Лошото е ,че всяка година се организирва на едно и също място....и все месния"елит" се гордее накрая , ма що ли А
Намислил съм нещо ма а да видим
дет вика мойта любов бай Тоци ...пилците се броят късна есен
И на нас Ивето далеко ма сме готови и отворени за нещо средно , компромисен вариант да кажеш

И на нас Ивето далеко ма сме готови и отворени за нещо средно , компромисен вариант да кажеш

Вече някой малоумник го е направил с черен спрей...на табелата.Славее написа: .....
наречено Камилски Дол.

Ицко са се обадих на човека дето прави фанелките за зарибяването,на всички лицето отпред е със снимка на сом
а за тебе го помолих да тури една КОЗИЧКА
пари нема да даваш у това село знам че обичате само да взимате,само за снимката на козичката се притеснявам.....щото съм чул че из тоя регион много,много не подбирате
преди години бех в поделение 34000 Плевен,беше пълно с хора от тоя край,та са ми разправяли как като деца
се учите на кокошки после на козички, и за да не си помисли некой че си измислям,повечето познават Агата който го водех с мене и той е от твоя край и той ми ги е разправял.Ей вече сме у 21век има гумени кукли,може да ви финансирам за некоя,не го права заради вас а ми е жал за животинките.
а за тебе го помолих да тури една КОЗИЧКА

преди години бех в поделение 34000 Плевен,беше пълно с хора от тоя край,та са ми разправяли как като деца
се учите на кокошки после на козички, и за да не си помисли некой че си измислям,повечето познават Агата който го водех с мене и той е от твоя край и той ми ги е разправял.Ей вече сме у 21век има гумени кукли,може да ви финансирам за некоя,не го права заради вас а ми е жал за животинките.
Странна работа,що Ямболската табела не я цапа никойyco написа:
Вече някой малоумник го е направил с черен спрей...на табелата.(точно "дол" е зашарил

Бока,човека Х е известен кльонкаджия от ВарнаBokata77 написа: Мойта любов Тоци ми каза случей за 38 пета направена специално за Дунава и дошъл човека Х и хванал в пъти повече от месните.Сега като прочете и от теб написаното да помисли защо е хванал повече

KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Добре бе
само да си дошъл без 44 номер мислиму 

Да не би да бачка на летищетоtoci23 написа:...известен кльонкаджия от Варна...

Не,до колкото аз го познавам и съм разговарял него-мисля че е прокурор-адвокат или нещо от сортаyankosan написа: Да не би да бачка на летището

KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.