Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Ми пусни снимки от дашните места,на мен там ми казаха там бях -имам шпиони по приннцип,но те не пишат,щото не знаят за форума,а и не знаят с кой си говорят тук 

Риболовци.
Ето тука е наблюдателницата пиеш кафе,лапаш кюфтета и гледаш къде е играта

Риболовци.
- jasonsmith
- разбира нещата
Бааси, щом и платените почнахме да ги крием, нещата не вървят на добре..Ribko написа:Утре или други ден съм на ново открит платен гьол, ако ми хареса ше ви споделя...
Иначе на Челопечене днес много тегав риболов, да не кажа че нямаше никакъв. Същото е положението и с Враждебна, там все още продължава да дава на тоя дето го зариват, само че ме е гнус и дори не спрях да видя кой какво и дали лови, само видях че е пълно с хора.
lusienn написа:Ми пусни снимки от дашните места,на мен там ми казаха там бях -имам шпиони по приннцип,но те не пишат,щото не знаят за форума,а и не знаят с кой си говорят тук
Не го посещавам този водоем колега
за това не мога да дам инфо за дашни места

То не кълве, ама ние си ловиме
Хвани пусни-не бъди МЕСАР
А бе нещо не калват.... да бе само си смучат
Кое си е- си е

Хвани пусни-не бъди МЕСАР
А бе нещо не калват.... да бе само си смучат
Кое си е- си е

- CERRUTI
- сериозен играч
Дашните места на състезанието бяха покрай тръстиките във втори сектор(края на гйола откъм Негован).mikej написа:Не го посещавам този водоем колега
за това не мога да дам инфо за дашни места
В петък се бяхме засилили за седмиците....обаче позакъсняхме и аиде на Враждебна откъм летището........на големия гйол нямаше пипане,на малкия до оградата на летището вадеха епизодични каракудки колкото палец......jasonsmith написа:Иначе на Челопечене днес много тегав риболов, да не кажа че нямаше никакъв. Същото е положението и с Враждебна,

- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Sc00by написа:Долни богров - платеното ПЪЛНА ГРЕДА !
...а аз бях на Богров в събота, и направих около 50 шарана, драйфа ми се от риба имам мускулна......dess0 написа:Благодарско!mikej написа:
От дясно на лебеда
И малко инфо от мен:
четвъртък на Богров много тегав риболов на мач. От 10 до 16 часа 4 риби, по 6-7 кила, еднакви. Кълвяха на грозд бял, както и на комбинация с царевица. На пелети нямах пипане!

Е майстора си е майсторqno_zloo написа:Sc00by написа:Долни богров - платеното ПЪЛНА ГРЕДА !...а аз бях на Богров в събота, и направих около 50 шарана, драйфа ми се от риба имам мускулна......dess0 написа:Благодарско!mikej написа:
От дясно на лебеда
И малко инфо от мен:
четвъртък на Богров много тегав риболов на мач. От 10 до 16 часа 4 риби, по 6-7 кила, еднакви. Кълвяха на грозд бял, както и на комбинация с царевица. На пелети нямах пипане!

Говоря за риболов на плувка! По това време на годината, а и по-рано, риболовът на дъно е по-резултатен, но ми е писнало да дръпам шарани на фидер, нема тръпка некак..qno_zloo написа:...а аз бях на Богров в събота, и направих около 50 шарана, драйфа ми се от риба имам мускулна......

Нека пазим водоемите чисти!!! Събирайте си боклуците!!!
- GoriLLaz
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
абе , някой ходил ли е тия дни на Богров?
умуваме утре да ловим шарани, дали са се активирали??
преди 20-на дни нямахме кълване , нито на щека , нито на фидер...

Еми ние ходихме петък 2 шарана се извадиха за целия водоем бяхме 40+ хора . В събота пък колегата хоил и ги садралMAXAM написа:абе , някой ходил ли е тия дни на Богров?

24.04.2011 - Слаковци
Колеги някой има ли прясно инфо за язовира в момента, пускана ли е риба, какво излиза. На какво кълве, къде е най добре да се застане всякаква информация ще ми бъде полезна
Че мисля утре да отскоча до там

Ако темата не ми е в правилния раздел, моля да ме извинете и да я преместят модераторите където трябва.

Ако темата не ми е в правилния раздел, моля да ме извинете и да я преместят модераторите където трябва.

- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
....риба има много, през 15 минути имах рън, предишния излет беше същото ама само 34, имам 6 излета , 3 на сняг и 3 без, за 6 излета имам над 120 шарана + един 12кг.
Успех .........
Успех .........
Re: 24.04.2011 - Слаковци
Ами би било интересно някой колега който ходи там да каже ,защото аз чух някакъв слух ,че ще го издават и ще си оставят само Борика и Веринско , но пак казвам - само слух!Idalgo написа:Колеги някой има ли прясно инфо за язовира в момента...
колеги някои знаели нещо за кази4ане влека излизали нещо