Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
- prodigy666
- разбира нещата
Re: Инфо за р. Струма!
пробвах 1 рецепта за консервиране 2 скобара по кило и половина 4 бурканчета малко но много качествено мезе всичките ми приятели го харесаха даже и тези дето не ядат риба ....indalo написа:Пичове айде стига с тоя тъп спор кои косат повече и кои взимат риба повече. И в София, Перник, Бобошево, Кюстендил, Благоевград, та даже и Пловдив, Плевен, абе насекаъде има и тройкаджии и съвесни риболовци. А и относно вкусовите качества на скобара, ми те пак са индивидуални. Лично на мен много ми харесва, а и на сина ми е любимата риба. Нищо че има кости, месото му е вкусно. Но не ангажирам никой с това мое мнение, всеки си преценява какво му харесва и какво не. Това не значи че ако имам слука и хвана много риби взимам всичко. Взимам си 3-4 риби/зависи от големината/ и от настроението дали ми се чисти итака. Всичко е до съзнанието. Иначе навсякъде по БГ, а и не само, има и простотия и хубави хора.Та така. Мир да има и да ловиме законово рибите, и да си събираме боклуците.
П.с нема само косачите да слагат буркани

Нямам конкретно мнение за риболова на МАЛКА тройка и защо е в устата на скобара,защото съм виждал сериозен колега как лови с нормално возене.Но закона е категоричен ,че е забранен риболова с ТРОЙКА.Независимо от големината и ! Напълно удобрявам инициативата на Граховски и предлагам на Венци да направи копие на клипа и да го приложи към петицията! 

Нищо не ме размеква така,както твърдия алкохол!
Здравейте колеги,някой знае ли какво е положението на "каналчето" при железопътния мост на Симитли,(там където острова разделя р.Струма на две)?Тази година не съм ходил и ми и е любопитно какво положението сега,и въобще може ли да се направи някакъв риболов?
Преди две-три зими съм имал добри излети там,и най хубавото беше,че точно в канала нямаше "косачи" даже местните,които ловяха на стръв (не бяха малко) гонеха ТЕЗИ С ТРОЙКИТЕ!!
Опасявам се,че маловодието на р.Струма тази година ще попречи на риболова там,но все пак ако някой е минавал скоро да каже!
Благодаря предварително.
Преди две-три зими съм имал добри излети там,и най хубавото беше,че точно в канала нямаше "косачи" даже местните,които ловяха на стръв (не бяха малко) гонеха ТЕЗИ С ТРОЙКИТЕ!!
Опасявам се,че маловодието на р.Струма тази година ще попречи на риболова там,но все пак ако някой е минавал скоро да каже!
Благодаря предварително.
НЕ ИЗПОЛЗВАМ Facebook!!!
- prodigy666
- разбира нещата
няма водаviiksan написа:Здравейте колеги,някой знае ли какво е положението на "каналчето" при железопътния мост на Симитли,(там където острова разделя р.Струма на две)?Тази година не съм ходил и ми и е любопитно какво положението сега,и въобще може ли да се направи някакъв риболов?
Благодаря предварително.
Това ми харесАviiksan написа:Тоест не става за риболов предполагам?!няма вода

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Днес мои познати са минали покрай Струма и ми казаха че реката е пълна боза, и влачела всякакви боклуци и клечки. Вярно ли е това?
-
- фен клуб-скобар
ако е вярно требва да се радвате-барабар със 12 градуса тея дни може и да му разкажете играта на сечената муцуна 

Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

Да де, но в момента пак вали, и го дават през ноща да вали. Дали ще се изтече тинята за два дни?
- jasonsmith
- разбира нещата
Дълбоко ме съмнява!gevrek написа:Да де, но в момента пак вали, и го дават през ноща да вали. Дали ще се изтече тинята за два дни?
- fishingman
- вече хвърля и на тежко
Вчера минах през Невестино реката беше вдигнала нивото поне с 20 см. и не беше мътна, а сура. Под прага имаше 3-4-ма колеги и никой нищо и това бе около 14.00ч. имаше колеги и в парка , месните казаха че удари има след 16.00 ч. А за това, че влачи боклуци е вярно, всевъзможни шишета, чашки, найлонки и клечки.
-
- разбира нещата
Струма каква река беше преди 10 15 години. А сега едно голямо нищо.
-
- фен клуб-скобар
И ти си много прав!metoo написа:Струма каква река беше преди 10 15 години. А сега едно голямо нищо.
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- fishingman
- вече хвърля и на тежко
Някой има ли инфо от вчера? Ще се радвам да го сподели до 13.00ч. и след това смятам да се разходя до невестино.
- prodigy666
- разбира нещата
как е водата колеги някои да е минавал около Благоевград ?