Искър - всичко за и по реката

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
pafkata_83
новобранец
новобранец

Re: Искър - всичко за и по реката

Мнение от pafkata_83 »

наякой да има скорошно инфо за Кунино и Карлуково
Tihomir75
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Tihomir75 »

Карлуково,само тези с тройките ловят по някой скобар ,на стръв нула................
ribar4eto_76
новобранец
новобранец

Мнение от ribar4eto_76 »

pafkata_83 написа:не знам колко е вярно но имам инфо че риба трудно ще влезе от Дунав в Искър,много градели устието на реката с мрежи,но пак казвам не знам колко е вярно
Всяка година е така ,и тази година няма да пропуснат със сигурност,вече има мрежи .
Kiril Hristov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Kiril Hristov »

Подавайте сигнал към Иара,ако те не правят нищо вадете вие мрежите
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Мнение от Menkata »

ribar4eto_76 написа:
pafkata_83 написа:не знам колко е вярно но имам инфо че риба трудно ще влезе от Дунав в Искър,много градели устието на реката с мрежи,но пак казвам не знам колко е вярно
Всяка година е така ,и тази година няма да пропуснат със сигурност,вече има мрежи .
За там трябва жандармерия иначе ИАРА нищо не може да направи.Най много да гръмнат някои :(
По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
ribar4eto_76
новобранец
новобранец

Мнение от ribar4eto_76 »

Menkata написа:
ribar4eto_76 написа:
За там трябва жандармерия иначе ИАРА нищо не може да направи.Най много да гръмнат някои :(
Така е там работата е сериозна ,знаят ги ИАРА и не правят нищо.
pakkoribara
новобранец
новобранец

Мнение от pakkoribara »

И въпреки това всяка година в р. Искър влизат голямо количество морунажи, а никой не споделя дали се лови нещо. Наскоро чух, че на Червен Бряг ловят добре скобар на големия вир над моста. За хората, които живеят на място отдалечено от големи реки на поне 70км е трудно да отидат някъде без информация.
Kiril Hristov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Kiril Hristov »

pakkoribara написа:И въпреки това всяка година в р. Искър влизат голямо количество морунажи, а никой не споделя дали се лови нещо. Наскоро чух, че на Червен Бряг ловят добре скобар на големия вир над моста. За хората, които живеят на място отдалечено от големи реки на поне 70км е трудно да отидат някъде без информация.
На мен ми е на 180км,но тръгнат ли морунажите и аз ще тръгна,ако не съм заминал за Германия,но дори и да замина върна ли се тежко им :D
pakkoribara
новобранец
новобранец

Мнение от pakkoribara »

Еми на мен ми е 140км до Писарово. Дано тази година се отчете във форума присъствието на дунавските риби. Аз незнам защо хората се крият като това е много риба и има предостатъчно за всички. Чувал съм даже, че чували се пълнят.
maverini
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от maverini »

Днес на Ореховица едно кленче и едно морунажче за пет часа.Искъра е паднал но е перфектен.За сега няма и помен от дунавските морунажи. ПОЗДРАВИ И НАСЛУКА НА ВСИЧКИ;
ivo_1
новобранец
новобранец

Мнение от ivo_1 »

jultopepi написа:при нас се ловеше допреди два дена на бял но спря и неще та се питам не е ли време за троха
здравеи,ми при вас се лови само на троика,аз незнам някои да лови на червеи,сега казват,че е разрешено на двоика.така казват месните .
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

ivo_1 написа:
jultopepi написа:при нас се ловеше допреди два дена на бял но спря и неще та се питам не е ли време за троха
здравеи,ми при вас се лови само на троика,аз незнам някои да лови на червеи,сега казват,че е разрешено на двоика.така казват месните .
Mного здраве на "месните", дано се задавят от месото!
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Аватар
divaka_besen
фен клуб-скобар

Мнение от divaka_besen »

naskobo написа:
ivo_1 написа:
Да си го ядът сладко сладко, па с някоя двойка да се задавят!!!!
Изображение
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Мнение от Menkata »

divaka_besen написа:
naskobo написа:
ivo_1 написа: здравеи,ми при вас се лови само на троика,аз незнам някои да лови на червеи,сега казват,че е разрешено на двоика.така казват месните .
Да си го ядът сладко сладко, па с някоя двойка да се задавят!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: Ах че изказвания,ловят ама нищо не ловят.На очите ли да не си вярвам.Само на червейче си посяга ,там си е истината.3-5 до 30 - 40 риби взависимост от рибата и активност.С железата ловят не повече от макс 10 риби и колко съсипат ще кача някоя интересна снимка да видите,но не сега :D
По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
Aemilivs
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Aemilivs »

pakkoribara написа:Еми на мен ми е 140км до Писарово. Дано тази година се отчете във форума присъствието на дунавските риби. Аз незнам защо хората се крият като това е много риба и има предостатъчно за всички. Чувал съм даже, че чували се пълнят.
никой нищо не крие, просто рибата в Искър е много не активна. Няма я и това е. Тази зима съм пълно капо.Само на Карлуково разни скобари излизат. В долната част нищо.
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”