Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Искър - всичко за и по реката
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
Re: Искър - всичко за и по реката
наякой да има скорошно инфо за Кунино и Карлуково
Карлуково,само тези с тройките ловят по някой скобар ,на стръв нула................
-
- новобранец
Всяка година е така ,и тази година няма да пропуснат със сигурност,вече има мрежи .pafkata_83 написа:не знам колко е вярно но имам инфо че риба трудно ще влезе от Дунав в Искър,много градели устието на реката с мрежи,но пак казвам не знам колко е вярно
-
- научил се да хвърля
Подавайте сигнал към Иара,ако те не правят нищо вадете вие мрежите
- Menkata
- фен клуб-скобар
За там трябва жандармерия иначе ИАРА нищо не може да направи.Най много да гръмнат някоиribar4eto_76 написа:Всяка година е така ,и тази година няма да пропуснат със сигурност,вече има мрежи .pafkata_83 написа:не знам колко е вярно но имам инфо че риба трудно ще влезе от Дунав в Искър,много градели устието на реката с мрежи,но пак казвам не знам колко е вярно

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
-
- новобранец
Така е там работата е сериозна ,знаят ги ИАРА и не правят нищо.Menkata написа:За там трябва жандармерия иначе ИАРА нищо не може да направи.Най много да гръмнат някоиribar4eto_76 написа:Всяка година е така ,и тази година няма да пропуснат със сигурност,вече има мрежи .pafkata_83 написа:не знам колко е вярно но имам инфо че риба трудно ще влезе от Дунав в Искър,много градели устието на реката с мрежи,но пак казвам не знам колко е вярно
-
- новобранец
И въпреки това всяка година в р. Искър влизат голямо количество морунажи, а никой не споделя дали се лови нещо. Наскоро чух, че на Червен Бряг ловят добре скобар на големия вир над моста. За хората, които живеят на място отдалечено от големи реки на поне 70км е трудно да отидат някъде без информация.
-
- научил се да хвърля
На мен ми е на 180км,но тръгнат ли морунажите и аз ще тръгна,ако не съм заминал за Германия,но дори и да замина върна ли се тежко имpakkoribara написа:И въпреки това всяка година в р. Искър влизат голямо количество морунажи, а никой не споделя дали се лови нещо. Наскоро чух, че на Червен Бряг ловят добре скобар на големия вир над моста. За хората, които живеят на място отдалечено от големи реки на поне 70км е трудно да отидат някъде без информация.

-
- новобранец
Еми на мен ми е 140км до Писарово. Дано тази година се отчете във форума присъствието на дунавските риби. Аз незнам защо хората се крият като това е много риба и има предостатъчно за всички. Чувал съм даже, че чували се пълнят.
-
- ще става разбирач
Днес на Ореховица едно кленче и едно морунажче за пет часа.Искъра е паднал но е перфектен.За сега няма и помен от дунавските морунажи. ПОЗДРАВИ И НАСЛУКА НА ВСИЧКИ;
здравеи,ми при вас се лови само на троика,аз незнам някои да лови на червеи,сега казват,че е разрешено на двоика.така казват месните .jultopepi написа:при нас се ловеше допреди два дена на бял но спря и неще та се питам не е ли време за троха
Mного здраве на "месните", дано се задавят от месото!ivo_1 написа:здравеи,ми при вас се лови само на троика,аз незнам някои да лови на червеи,сега казват,че е разрешено на двоика.така казват месните .jultopepi написа:при нас се ловеше допреди два дена на бял но спря и неще та се питам не е ли време за троха
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- divaka_besen
- фен клуб-скобар
Да си го ядът сладко сладко, па с някоя двойка да се задавят!!!!naskobo написа:Mного здраве на "месните", дано се задавят от месото!ivo_1 написа:здравеи,ми при вас се лови само на троика,аз незнам някои да лови на червеи,сега казват,че е разрешено на двоика.така казват месните .jultopepi написа:при нас се ловеше допреди два дена на бял но спря и неще та се питам не е ли време за троха
- Menkata
- фен клуб-скобар
divaka_besen написа:Да си го ядът сладко сладко, па с някоя двойка да се задавят!!!!naskobo написа:Mного здраве на "месните", дано се задавят от месото!ivo_1 написа: здравеи,ми при вас се лови само на троика,аз незнам някои да лови на червеи,сега казват,че е разрешено на двоика.така казват месните .

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
-
- научил се да хвърля
никой нищо не крие, просто рибата в Искър е много не активна. Няма я и това е. Тази зима съм пълно капо.Само на Карлуково разни скобари излизат. В долната част нищо.pakkoribara написа:Еми на мен ми е 140км до Писарово. Дано тази година се отчете във форума присъствието на дунавските риби. Аз незнам защо хората се крият като това е много риба и има предостатъчно за всички. Чувал съм даже, че чували се пълнят.