Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- Vid
- кандидат преподавател
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Днес и аз направих сефтето за годината със забранена от закона рибка. Вече си бях забравил каква е тръпката и адреналина да удари нещо...
Рибката ми не беше бременна, а супер маломерка около 20-25 см., която дори не излезе от водата... Имах и втори удар на почти килограмов костур, който се откачи на 2 м. от брега.

Рибката ми не беше бременна, а супер маломерка около 20-25 см., която дори не излезе от водата... Имах и втори удар на почти килограмов костур, който се откачи на 2 м. от брега.

Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
Добър вечер на старите кучета.Та днеска службата беше 2 часа работа,разходка на въздух до Самоков,купих си картофи от хубавите видях един приятел там.Разгледах им рибарския магазин-купих си рибета и червеи и наснимах Искъра и хванах даже 10 костура.Спасихме едно бебе да не се удави,беше решило да плува с дрехите и направо заплува,но с баща му навреме стигнахме до него и така 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Риболовци.

Риболовци.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Имаше една ама тя не е интересна . Рак на въртяща се блесна е уникат ! Тва като шестица от тотото или като миналогодишната костенурка къде я бех хванал на клатушкаG.Petkov написа:А някоя рибка хвана ли ?...

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- GODzillata
Аз пък бях хванал рак на силикон.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

А честито Благовещение

Риболовци.
- GODzillata
Днес си бях на село....занимавах се с градината, децата тичаха по двора, направихме си BBQ, плевих, садих, поливах....идилия няк'ва.
Беседката ми обаче се беше срутила...тъпа работа, отгоре имаше само десантна мрежа и върху нея се е бил задържал снега
....тия дни ще трябва да я вдигам отново.
Та такива ми ти работи....ъъъ.....'баси...т'ва "ми ти" ли се пише или "мити"...
.......офффффф...........изморен съм, а утре трябва да ставам рано, че ще ходя до Монтана на сбирка на Ролпласт....а пък и времето се смени, та 1 час по-рано ще е ставането, добре че с мръвките пих безалкохолна бира!
А ето ви и една блага вест - на шестия месец бе изпратен от Бога ангел Гавриил в галилейския град, на име Назарет, при една девица, сгодена за мъж, на име Иосиф, от дома Давидов; а името на девицата беше Мария.
Ангелът влезе при нея и рече: радвай се, благодатна! Господ е с тебе; благословена си ти между жените.
А тя, като го видя, смути се от думите му и размисляше, какъв ли е тоя поздрав.
И рече ѝ Ангелът: не бой се, Мария, понеже ти намери благодат у Бога;
и ето, ти ще заченеш в утробата, ще родиш Син и ще Го наречеш с името Иисус.
Той ще бъде велик и ще се нарече Син на Всевишния; и ще Му даде Господ Бог престола на отца Му Давида; и ще царува над дома Яковов до-веки, и царството Му не ще има край.
А Мария рече на Ангела: как ще бъде това, когато аз мъж не познавам?
Ангелът ѝ отговори и рече: Дух Светий ще слезе върху ти, и силата на Всевишния ще те осени; затова и Светото, Което ще се роди от тебе, ще се нарече Син Божий.
Постете и се покайте докЪт е време!
Беседката ми обаче се беше срутила...тъпа работа, отгоре имаше само десантна мрежа и върху нея се е бил задържал снега

Та такива ми ти работи....ъъъ.....'баси...т'ва "ми ти" ли се пише или "мити"...

А ето ви и една блага вест - на шестия месец бе изпратен от Бога ангел Гавриил в галилейския град, на име Назарет, при една девица, сгодена за мъж, на име Иосиф, от дома Давидов; а името на девицата беше Мария.
Ангелът влезе при нея и рече: радвай се, благодатна! Господ е с тебе; благословена си ти между жените.
А тя, като го видя, смути се от думите му и размисляше, какъв ли е тоя поздрав.
И рече ѝ Ангелът: не бой се, Мария, понеже ти намери благодат у Бога;
и ето, ти ще заченеш в утробата, ще родиш Син и ще Го наречеш с името Иисус.
Той ще бъде велик и ще се нарече Син на Всевишния; и ще Му даде Господ Бог престола на отца Му Давида; и ще царува над дома Яковов до-веки, и царството Му не ще има край.
А Мария рече на Ангела: как ще бъде това, когато аз мъж не познавам?
Ангелът ѝ отговори и рече: Дух Светий ще слезе върху ти, и силата на Всевишния ще те осени; затова и Светото, Което ще се роди от тебе, ще се нарече Син Божий.
Постете и се покайте докЪт е време!

Риболовци.
- G.Petkov
Снимките на lusienn ми напомнят за един период, когато пак имаше малко вода, но доста риба. Някак си се сгъстява рибата при ниско ниво
!
Дано и тази година да е така, ама като пишат по 200 см сняг на Боровец, пак ще се напълни Язовира!

Дано и тази година да е така, ама като пишат по 200 см сняг на Боровец, пак ще се напълни Язовира!
- GODzillata
Eххх, Люска, ако знаеш какъв фен съм не летенето.....играя Microsoft Flight Simulator и по едно време се замислях за мотопланер....трябва да е голям кеф да се рееш волно... 
Ако трябва да уморите някое куче, ще постъпите по рибарски с кукички в кренвирша или?

Ако трябва да уморите някое куче, ще постъпите по рибарски с кукички в кренвирша или?

-
- кандидат преподавател
Тц,тц,последното за кучето ма фърли в тъча -ко беше се навил за обикновен тероризъм в смисъл на индивидуално унищожение на тъпи и скапани човекоподобни реликтови хуманоиди,давам прошка и без пости /вредни са за здравето,набивайте свинско до последно,дава вътрешна сила!/,ама тва за кукичките и кремвирша -ба си,има такъв убав текст от НК за жестоко причиняване на смърт на жувотно,щеше да е,е прощавай,приятелю,ма нали си знам,че ги пишеш пет за четиринайсет,щото жив бизнесмен през прехода не може друго - само да заговори конкретно,и или са го взривили или гръмнали
С колекторните силови услуги ма разбихте окончателно -сори,ма съдебното изпълнение нали трябва ляб или пасти да яде?Колекторните силови изпълнители днес са бели,а утре като стой та гледай, ще станат попълнение на новопостроените затвори с европейските пари.Службата не на себе си,а на капитала-наличен или дължим,никога не е носила на мислещия си,че служи на себе си щастлив жувот.Което не означава,че желаещите не могат да продължават да се пробват.Винаги е имало пушечно месо за променената вътрешна политика.Ама това,което пиша сега,очевидно не е съответстващо на темата,плод е на кризата в съвестта ми,дето след дълго време на неходене или нехващане на риба,тази неделя /25.03./наскубах тлъсти уклеи и ги превърнах в замразен "бедняшки банкет"за ....който се случи,за съжаление,много са,маргиналите на прехода,чисти българи-неудачници,вечен покой за озверените им и опустошени души,поливам,пък вий,ако щете - 

- GODzillata
Мда....хората, убиващи животни - в затвора, а животните, убиващи хора - на пансион.
Мечките стръвници от смолянско - при Бриджитката, доберманите захапали бебе за главата - в най-лошия случай - в приют.
А на некоректните длъжници - да им заемем още и още.
Колектори има по цял свят....не е задължително да са силови, така че ще има пай и за съдебната система....най-много някой адвокат да бъде ощетен
, ама загубата ще е негова, без това е пълно с некадърници, взели изпитите си с преписване или с пари.
Мечките стръвници от смолянско - при Бриджитката, доберманите захапали бебе за главата - в най-лошия случай - в приют.
А на некоректните длъжници - да им заемем още и още.
Колектори има по цял свят....не е задължително да са силови, така че ще има пай и за съдебната система....най-много някой адвокат да бъде ощетен

-
- кандидат преподавател
Въх,ако знаеш само колко си прав-особено за последния абзац,ама това е прокълнатата съдба на България по всяко историческо време след т.нар.Османско присъствие,да се управлява по нагласени от адвокати основни процесуални и материални закони
Иначе стръвниците тук измряха под дебелия сняг,за сметка на това се навъдиха толкова кучета,че в някои моменти по главната улица хората се губят между тях
Майната им на всички-от утре съм в отпуск,ш,прая квот си искам ,имам за празнуване,щото договорих невероятна цена за 4 летни гуми / 205/60/16 / на машината и спестените пари от сделката смятам красиво да ги изпия:drinkers:както сам,така и с приятели.Моля да ни съ изненадвате,ко мъ няма,то ще е поради отпускарски причини 

- GODzillata
Прав съм....мда.....бях замъкнал адвокат на дело във Враца срещу НП на КАТ - и загубих на първа инстанция. След това отсвирих адвоката, просветих се правно по темата, написах си жалбата, явих си се сам и спечелих делото!
Ице, весела отпуска на теб, аз ще поработя още 1 седмица и после и аз излизам, за да мога да хвана някоя рибка преди забраната.

Ице, весела отпуска на теб, аз ще поработя още 1 седмица и после и аз излизам, за да мога да хвана някоя рибка преди забраната.

- Jack Daniels
- разбира нещата
И аз се хващам на силикон, особено женскиGODzillata написа:Аз пък бях хванал рак на силикон.

Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад