Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на кльонк
naRiba.com

Форум

Разкази за сома от Камилската долина
Модератор: bobopeli
Re: Разкази за сома от Камилската долина

Последно промяна от toci23 на Пон Май 19, 2014 10:24 am, променено общо 1 път.
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Аз със 34 мм. едвам пръскамBokata77 написа:Добре бесамо да си дошъл без 44 номер мислиму

KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Тогава да знеш,че между тези идиоди има един Гуем пич и кльонкаджия дето бачка на летището
Не че другите са по-малко

Не че другите са по-малко

Аре да ви надъхам млко за новия сезон с на Дамян 40-та.

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Страхотен толупTroli Rapala написа:

Ех, че хубава риба. Що не я пусна обратно? Уловена е бракониерски, на търмък.
От друга страна, няма смисъл да я пускаш, може и да не оцелее. Извлякъл си я през борда на лодката. Бордовете ти са остри и твърди. Увреждат вътрешните органи на рибата. И колкото по-голяма, толкова по-зле.

От друга страна, няма смисъл да я пускаш, може и да не оцелее. Извлякъл си я през борда на лодката. Бордовете ти са остри и твърди. Увреждат вътрешните органи на рибата. И колкото по-голяма, толкова по-зле.
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Глупости гавариш,тавариш!
Рибата беше канджосана професионално пред публика с дълга канджа без контра на харпун,като едва при петия опит успях да вкарам острието в устата и да излезе през хрилния капак!Рибата не е мерена,че си забравих кантара и ролетката в колата и на око е към 20+кила!Стоя в лодката точно около минута,докато откача двете тройки от корема и направя три снимки + клип на релийзването!Уникално беше,защото това ми е втората Голяма риба за деня,че при първата едни пичове ми минаха през линията и ми скъсаха битката на 5-тата минута!
Уникално,щот този товарен влак го вадих основно с техника Но-стик и публиката видя всичко,само жалко че не се сетих да снимам цялата 30-40минутна борба!Уникален екшън,щот прътлето е 2.10 с акция 10-30грама акция на замятани примамки,Основна линия 0.286мм монофил на Момой с тест 6.7кг. + 2метра повод от Флуорокарбон на ДАМ 0.35мм с тест 7.6кг и възел между тях на Сийгуар и накрая за десерт съм много доволен от Драга на макарето Абу-Център драг 6-3000размер,който е индентичен с Драга на Абу-Суверана=направо я скапах от умора рибата за половин час и си я повдигах спокойно 5-6пъти дорде я канджосам перфектно за да не я убия!Утре ще пусна клипчето с Релийза за добиване на реална представа за мощността на този воден бик-Толстолоба!
Извод:Ако наистина някой е решил да релийзва рибата,няма никога да използува бракониерски канджи тип-Харпун!Бих се с рибата от край до край и накрая сам си я канджосах,като с лявата ръка държах напрегнатия до предел прът,а с дясната-канджата което не всеки го може или поне аз не съм виждал да се прави по нашите гьолове!Всичкото това го правя с цел да се усъвършенствам и в най-малкия детайл на Голямата игра!
До скоро! 

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
За 4-ри дена Тролинг имам 180различни риби на него костур,бяла,сом и толстолоб +едно морунажче за гърба,но не казвай на никой,че няма да ти повярват!toci23 написа: Страхотен толупколко кила е
![]()
Къде ги продават тея воблери веее
дето ем бели ем сомове че и толупи хващат

За воблера Бат Тоци прочети моето мнение от преди 7месеца и ще ти се изясни :"Що където е текло,продължава да тече вече 10-та година"?!

http://www.nariba.com/forum/viewtopic.p ... &start=330
Troli Rapala написа:Глупости гавариш,тавариш!![]()

А ти как мислиш, балет че ти играем! Товариш "милиционер"-бракониер. Ще бъдеш наблюдаван под лупа. Зарежи тоя смотан бракониерски метод, който на село наричат "косене" и се отдай на истинския спорт, че се излагаме. Толстолобчета...уклейчета. Мани....станахме за резил.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Не мож ма стигна Троли,имам толуп 7.200кг изваден с основно 0.12 и повод от 0.09мм с кука №20 уайд гейп на Мустад,това от брега.....от лодка е още по-лесно,там тая проста крава-толстолоба,няма никакъв шанс...рядко глупава риба,кара малко направо после спира и си излиза,така,че Диман е прав,вместо да се гордееш,по-скоро не се хвали със затърмъчена риба,виж ако беше сом и при това с воблера в устата,с този смешен такъм почти нямаш никакъв шанс,то ти си го и изпитал де.....
валатът не най-лошото нещо на света
Пак се почна сериала ПО ПО НАЙ

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ма това си е съвсем нормално и за това жените постоянно се чудят,защо постоянно си ги мериме,като те са виждали всичко и не съ плуашат никак-даже?Bokata77 написа:Пак се почна сериала ПО ПО НАЙ![]()
![]()

А по големите стават ли???? имам HS GF 9см.Troli Rapala написа:..........

неловещ тил денсер нема,всички ловат и то добре,прекарай по едно плетеняче от халката до задната тройка да ти е по спокойно и пускай смело.........виж че повечето копия на разни ръчни и най различни воблери емитират денсера
Браво Саше,па добре че си го пуснал това не се яде.
Браво Саше,па добре че си го пуснал това не се яде.