Разкази за сома от залива на девиците

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Re: Разкази за сома от залива на девиците

Мнение от Diman »

Затова ли американците пуснаха атомна бомба над Хирушима? Там е била централата на Ryobi. Каква Хамерика, к'ви пет лева? Те от колко години работят с макари? Държава с 200- годишна история! Хм....в Родопите още има къщи на по 500 години, без нужда от ремонт.
Миле, казват, че да караш японски автомобил и да въртиш японска макара, това е привилегия. Въртейки Tokoz усещаш, че това е така. Дръпнатите отдавна са били напред с материала.
За съжаление, пазара вече е залят с имитации (ментета) на Ryobi. И най-много ментета има в България. Предлагат се даже модели, които изобщо ги няма в официалната листа на Ryobi. :lol: Иначе, на външен вид са бижута. Сашко фишермана ги знае тези неща.
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

Въпрос с повишена трудност:
Какво ви е мнението за металните макародържачи?
Ами сега :?: :roll: :wink:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Димане,като не си наясно с Историята на риболова,моля те не пиши глупости! :wink: САЩ не са на 200години,тогава са се обединили повечето малки държави в една-документално,а не физически! :wink: Япония няма нито едно откритие в риболова,нито макара,нито прът!Съвременна Япония е създадена от САЩ след войната!Първото Мулти е на Абу,а Спинга е идея на Илингуорд-англичанин!Японците още са си играли на самураи,а Риоби....! :wink: Четете преди да ръсите мозък! :mrgreen: :drinkers:Един от Ямбол отказа да ми купи Ахаба,щот драга му бил по-слаб от на Риоби Заубер! :shock: :shock: Макара с МегаДраг за 250$ я сравнява с китайче от 50$? :shock: :shock: С бай Ганьо,не споря!Нека си живеят с илюзиите! :mrgreen: :drinkers:
Последно промяна от Troli Rapala на Чет Яну 04, 2018 1:03 pm, променено общо 1 път.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Diman написа:Въпрос с повишена трудност:
Какво ви е мнението за металните макародържачи?
Ами сега :?: :roll: :wink:
По-скоро са тенекиени и драскат макарата,но пък са евтини! :wink: :drinkers:
Аватар
SUPER MARIO
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SUPER MARIO »

Troli Rapala написа:Димане,като не си наясно с Историята на риболова,моля те не пиши глупости! :wink: САЩ не са на 200години,тогава са се обединили повечето малки държави в една-документално,а не физически! :wink: Япония няма нито едно откритие в риболова,нито макара,нито прът!Съвременна Япония е създадена от САЩ след войната!Първото Мулти е на Абу,а Спинга е идея на Илингуорд-англичанин!Японците още са си играли на самураи,а Риоби....! :wink: Четете преди да ръсите мозък! :mrgreen: :drinkers:Един от Ямбол отказа да ми купи Ахаба,щот драга му бил по-слаб от на Риоби Заубер! :shock: :shock: Макара с МегаДраг за 250$ я сравнява с китайче от 50$? :shock: :shock: С бай Ганьо,не споря!Нека си живеят с илюзиите! :mrgreen: :drinkers:
Мега драга при риболов с тънки влакна не е много добро решение.. А аванса на Заубера е много добър за китайче от 50$..
Бързай бавно.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

SUPER MARIO написа: Мега драга при риболов с тънки влакна не е много добро решение.. А аванса на Заубера е много добър за китайче от 50$..
Обяснявам как седят реално нещата,защото Българина много си пада по легенди и вярва на слухове,а не на разума си! :wink:
Ахаб-12 е Сертифициран по IGFA за моно-линии с тест 12-16либри или 20-30либри плетеняк! :idea:
Заубера има ли Сертификат за качество от IGFA или някоя друга световна организация?-Не :wink: Да продължавам ли нататък при положение,че някой смята петорно по-евтина макара за по-добра? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

SUPER MARIO написа:А аванса на Заубера е много добър за китайче от 50$..
То по тая логика има и китайчета по 10$ ,които вероятно са с много добри аванси,като за 10$? :shock: :mrgreen: :drinkers:
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

Аванса трябва да отговаря на няколко показателя. Това се проверя само в реална ситуация. Точка.
Тролка, ти си философ=виртуална личност и ти липсват елементарни познания по редица технико-приложни науки. Фолософ и историк, но това с нищо не ти помага в риболова.
Апропо, STIHL имат 112 ментета. Още ли вярваш в надписи? Аз не вярвам на никой! Само на собствените си знания и опит!
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Димане,Рьоби е произвеждала риболовни принадлежности между 1966г. и 2000г.,когато продава този си бизнес! :wink: Иначе основния бизнес на марката е съвсем друг през годините и нямат риболовна макара,която да блести с нещо!В Париж няма Рьобита в риболовните магазини,познай що? :mrgreen: :drinkers: А иначе какво ти е мнението за мен,слабо ме вълнува! 8) :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Diman написа:Аванса трябва да отговаря на няколко показателя. Това се проверя само в реална ситуация. Точка.! Само на собствените си знания и опит!
Е,човек който ползва Токоз за Големи сомове,едва ли разбира от макари,драгове и собствен опит! :wink: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :drinkers: Живей си в измисления свят,а аз минах през Пен-ССМ,Абу-Биг гейм,Суверан,Ахаб,Флюгер-Президент,Шимано и Акурат! :wink: Явно съм "дървен" философ и нямам хубави сомове и всичко е фантазия,а ти си истински спец по....? :mrgreen: :shock: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Diman написа: Тролка и ти липсват елементарни познания по редица технико-приложни науки.
Продавах техника от 1992 до 2015година,та прави сметка колко съм скаран с техниката щом ползвах компютър за сметки и ревизии от 1994г.! :wink: :drinkers: Много си зле с анализирането,та за туй и сома ти е трудно да го разгадаеш! :wink: :drinkers: Аз имам готови схеми за сом на тролинг,които са се доказали във времето,та за това имам и самочувствие! :drinkers: Теб обаче,Ко дъ тъ праяяяя кат си гумена г...а или печена т...а в Сомския? :shock: :rolleyes: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Diman написа:Аванса трябва да отговаря на няколко показателя. Това се проверя само в реална ситуация. Точка.Аз не вярвам на никой!
Аз съм реален,ситуациите и опита ми е реален,пък ти щом не вярваш в нищо и никой си е твой Голям проблем! :wink: Аз се доверявам на много хора,защото все още вярвам че има по-добри във всяка една сфера от мен и гледам да ги настигна! :wink: Доверих се примерно и на Алън Хоук,който е спец при макарите и не съжалявам!Вярвам му за много неща и най-важното е,че ти ги дава безплатно! :wink: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

И понеже умен се става с четене,а комунистите не обичат да четат,ще ти кажа кой е Токоз! :wink:
Ярослав Рушек от Прага купува лиценз от Рьоби през 1984г. за производството на риболовна макара "Tokoz" и през 1992г.,производството спира! :wink: Та ти си комунист,който живее в миналото 1984-1992година и от тогава нямаш риболовно развитие! :wink: :mrgreen: :drinkers:
"Токоз " си можеш,колкото "Токоз"! :mrgreen: :drinkers:
Последно промяна от Troli Rapala на Чет Яну 04, 2018 10:16 pm, променено общо 1 път.
Аватар
SUPER MARIO
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SUPER MARIO »

Troli Rapala написа:
SUPER MARIO написа: Мега драга при риболов с тънки влакна не е много добро решение.. А аванса на Заубера е много добър за китайче от 50$..
Обяснявам как седят реално нещата,защото Българина много си пада по легенди и вярва на слухове,а не на разума си! :wink:
Ахаб-12 е Сертифициран по IGFA за моно-линии с тест 12-16либри или 20-30либри плетеняк! :idea:
Заубера има ли Сертификат за качество от IGFA или някоя друга световна организация?-Не :wink: Да продължавам ли нататък при положение,че някой смята петорно по-евтина макара за по-добра? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :drinkers:
Заубера е сертифициран лично от мен... :lol: Щото ми е извадил хубави риби и то от брега на спининг...Та аз вярвам на себе си и на очите си а не на твоите писания ... :lol: :lol: :lol:
Бързай бавно.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

SUPER MARIO написа: Заубера е сертифициран лично от мен... :lol: Щото ми е извадил хубави риби и то от брега на спининг...Та аз вярвам на себе си и на очите си а не на твоите писания ... :lol: :lol: :lol:
О.К.,явно имаш Голяма самооценка и не знаеш къде се намираш и кой си в действителност! :wink: :shock: Когато сме заедно на някой гьол и ме смачкаш с Големите си риби,с Великия Заубер,ще ти отдам чест! :wink: :drinkers: Но иначе реално и в световен мащаб,Теб и Твоето Рьоби ви няма на риболовната карта! :mrgreen: :drinkers: Дай сега една "хубава" риба на Заубер да ме смачкаш...,но от смях!Аз говоря за десетки хубави риби на Сезон или за ден! :wink: :drinkers: Май не са ти мачкали аванса час-два-три и за това всичко ти е ясно? :mrgreen: Но,не Ти е-Вервай ми!От някои риби после те боли ръката и гърба със седмици! :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на кльонк”