Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Нещо за Камъка, чува ли се по морето ?
Щото ще стигнем 100-та страница и няма кой да почерпи
!!!
Щото ще стигнем 100-та страница и няма кой да почерпи

-
- кандидат преподавател
G.P.,е,точно за него и аз взех да се притеснявам -дали го не затисна некоя негова скулптура,нещо като филм на ужасите "Отмъщението на камъка върху Камъка"
Не вярвам някак си да е гушнал босилека от препиване-нали напоследък се наливаше преимуществено с некви чайчета и отвари,пък с такива течности няма как даже да се "удавиш"
Иначе,темата му съм я взел почти за жизнено кредо -упорито пълзя през прехода и всеки ден гледам да служа и на себе си,даже тази вечер прекалих май,защото усещам кръвожаден поглед откъм дивана,което означава,че съпругата се чувства тотално пренебрегната и...бе,най-добре да не обяснявам с подробности,че може да ви се явят кошмари през нощта
Бъдете живи и здрави,наливайте и пийте,пишете,близо е 100-тната страница!

- G.Petkov
Ами, то и аз се затруднявам вече да дам прогноза докога ще пишем !!!
Щото то прехода е безкраен, а и няма никаква нужда да си налагаме ограничения, етапи и прочие.
Възможно е да продължим темата вечно, след нас може други "активисти" и съответно графомани да поемат броеницата на служенето на себе си и на тези около нас, които заслужават!
INCUBUS-а отбеляза кого ще зарадва тази вечер
!
Всъщност, от всички участници в темата познавам само двама - Чируза и Камъка!
А това за мен означава, че с напълно непознати хора - да стигнем до 100 стр. приказки - си е достижение, от където и да го погледнеш !!!
Много ме кефи и "Асеновградската" тема, ама там хората живеят в един град, ходят постоянно на риба и пиене, и съответно лафовете и пинизите им са в резултат на силно сплотена група съмишленици
! Да са живи и здрави
!
И те, както и ние в темата на Камъка, не са се скарали нито веднъж, което също е феномен за сайтовете за риболовци
!
Ама лека-полека ги настигаме, по писане имам в предвид
!
По пиене и риболов, засега ни водят с много !!!
Щото то прехода е безкраен, а и няма никаква нужда да си налагаме ограничения, етапи и прочие.
Възможно е да продължим темата вечно, след нас може други "активисти" и съответно графомани да поемат броеницата на служенето на себе си и на тези около нас, които заслужават!
INCUBUS-а отбеляза кого ще зарадва тази вечер

Всъщност, от всички участници в темата познавам само двама - Чируза и Камъка!
А това за мен означава, че с напълно непознати хора - да стигнем до 100 стр. приказки - си е достижение, от където и да го погледнеш !!!
Много ме кефи и "Асеновградската" тема, ама там хората живеят в един град, ходят постоянно на риба и пиене, и съответно лафовете и пинизите им са в резултат на силно сплотена група съмишленици

И те, както и ние в темата на Камъка, не са се скарали нито веднъж, което също е феномен за сайтовете за риболовци

Ама лека-полека ги настигаме, по писане имам в предвид

По пиене и риболов, засега ни водят с много !!!
Той вече не е stonetales,казва се в момента Рамта и се подвизава във Форум за свободата/stonetales.eu 2012/.Пише ,че се е възнесълG.Petkov написа:Нещо за Камъка, чува ли се по морето ?
Щото ще стигнем 100-та страница и няма кой да почерпи!!!

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Добро утро на цялото войнство от преходници!
Камъчко е жив и здрав...
Камъчко е жив и здрав...
Никоя риба не е по - важна от живота !
- GODzillata
Те т'ва вече е диагноза!tct написа:...GOD Рамта...

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- кандидат преподавател
Тц-тц -белким се освести,та да се върне,пък както ще да се именува.Щото много му вървеше графоманията и страниците бързичко се запълваха.По принуда сега съм кратък-отивам на запивка,която за благозвучие наричам "теоретическа конференция на обществено-политически и риболовни теми".
Направих си регистрация във Форума на свободата,жив и здрав си е човекът.
Даже вече имам ЛС с потвърждение и здрасти

- G.Petkov
Нека се разнообрази човека
!
А ние ще продължим прехода според възможностите си !!!

А ние ще продължим прехода според възможностите си !!!
Да.....аааа,борбЪтЪ с прехода продължава
- GODzillata
tct, предишната снимка дали е новото превъплъщение на КамикО? 

На риба - като на война! Fish'n'chicks!

Пише,че е лемуриец,та си го представих така.След това се е възнесъл - общо взето нещо подобно.
Но поне това знам кой го е направил 

-
- кандидат преподавател
Ам кой-кажи де,и де ги доказателствата -със страшна сила без доказателства моа да твърдя,че Stonehange е било сътворено по лемурийско време от stonetales ей тъй-за бъзик,както ритуално си е лъскал бастуня,така е решил да издялка камънаци и да ги награмуди едни връз други за ташак и чудене на поколенията.Лесно им е на луничавите копелета с криви черепи от Острова да дрънкат за слънцестоене,друиди-мруиди и пр.,пък те по онва време са били такива дивунгери завалийите,че освен дъжд да ги вали и мокри,за нищо друго не стават.
Направо шъ взема да му повярвам на Стоунчо-ми лемуриец си е отвсякъде,той по една чиста случайност е прописал в риболовния форум,щото винаги си е мислил,че "риба"-това е няква шибана поза я от "Камасутра" ,я от "Тантри-йога"в раздела,дето Стинг са е смахнал по тантри-секса /то кат няма пишка кат на ората да си рути нормално,ще измисли всякви щуротии,разбираемо е/
Преходът -върви си,два дни служа само на себе си /отпуск!/,пия си кафетата и бирите с кеф,оправих си бакиите с МПС-то / то не бяха "Каско","Гражданска",данък,летни гуми,миене,че и още 30 лв за техн.преглед -след три години от първоначалната регистрация,си почват,бах ти мудната процедура -20-30 минути само тя,ам чакането още 30 ,камери отпред,че и отзад,начи:
Колкото повече демокрация,толкова повече бюрокрация.
Не знам за вас,ама аз подготвям един условен риболов за събота и неделя -условен,щот не се знае въобще дали при тези климатични условия ще кълве няква риба,ама иначе напълно реален "риболов",като анализирам дори само моята част от мезета и питиета,които съм подготвил складирани в багажника на МПС-то.Ако ми позволите да възпроизведа един лозунг на една особена и много симпатична част,щото е работлива, от ромското население,има я само в Родопите,наричат се "агупти" и според легендата не са дошли от изток,а са потомци на преселени египтяни през 17-ти век ,ще има следното "Дуйте,агупте!Палестина е с нас!"или ако го предпочитате на твърд балкански,трябва да звучи: "Напреж,нашто знаме е месаля!"Желая ви всичките убави 

Преходът -върви си,два дни служа само на себе си /отпуск!/,пия си кафетата и бирите с кеф,оправих си бакиите с МПС-то / то не бяха "Каско","Гражданска",данък,летни гуми,миене,че и още 30 лв за техн.преглед -след три години от първоначалната регистрация,си почват,бах ти мудната процедура -20-30 минути само тя,ам чакането още 30 ,камери отпред,че и отзад,начи:
Колкото повече демокрация,толкова повече бюрокрация.

Тези са от Нова Зеландия, тези от Синеморец.Явно е позагубил дарба с времето,но е успял да увековечи топките.Лемурийска му работа
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Аз си го представих така... и този идва от космоса.tct написа:Пише,че е лемуриец,та си го представих така.

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн