Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Риболова около Русе
След това предупреждение всички си глътнаха езиците
И така... Тея дни риболова по Дунава около Русе е пълна скръб. При тая висока вода и температура на водата около 7 градуса, единственото място дето някой хваща нещо е канала на лимана. Там вчера видях няколко оптимисти, които мятаха с директните на стръв пинки и вердевас. Резултатът - плачевен. Уклеи колкото кутре и някой друг заблуден косат. Иначе дълбочината в началото на канала си е направо шаранска - поне 5 метра. Ама нищо не помага, ни стръв, ни захранка, няма братче. Къпане на червея
Пък и като се замисли човек, пред и около шлепа, дето е в началото, кой знае що мрежи има напускани
Кога ли ще видим първия оптимистичен репортаж с успех от голямата река край Русчук

И така... Тея дни риболова по Дунава около Русе е пълна скръб. При тая висока вода и температура на водата около 7 градуса, единственото място дето някой хваща нещо е канала на лимана. Там вчера видях няколко оптимисти, които мятаха с директните на стръв пинки и вердевас. Резултатът - плачевен. Уклеи колкото кутре и някой друг заблуден косат. Иначе дълбочината в началото на канала си е направо шаранска - поне 5 метра. Ама нищо не помага, ни стръв, ни захранка, няма братче. Къпане на червея

Кога ли ще видим първия оптимистичен репортаж с успех от голямата река край Русчук

- Zen
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Самата истинаdeto_g написа:... Тея дни риболова по Дунава около Русе е пълна скръб. ...

- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
И аз бях там
до към 15,00.И аз съм Капо.Пробвах на Бял,Торен , Вердевас и няма и няма .

Не тръгвай с голяма кошница за гъби
колеги не се отчайвайте има време,раничко е все още. Но и аз като вас немога да тарпя в нас да седя и утре заминавам на Малък Преславец с нагласата за каракуда,бабушка абе квот удари. Днес зимах 1кг бял,пинки,шарен 1 торба с захранка и да видим кво ще направим утре. Айде до утре вечер!!!! А някой ако знае нещо за там сега е момента да ми го каже (стръв на кое място да застана) 

-
- сериозен играч
Мои колеги ходиха миналата седмица, бяха хванали, 3-4 килограма червеноперка.
Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
И аз съм се строил за утре.Смятам да ида на Дунава,макар нивото да е високо.Сега рибата е групирана около брега и се надявам с половин кило белки и една храна дето си я исмислих днес да успея да хвана малко рибка.Независимо какво ще се случи ,ще дам отчет!!! 

И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
nick71 написа:Мои колеги ходиха миналата седмица, бяха хванали, 3-4 килограма червеноперка.
а случайно да ме опътиш към някое място????????

-
- сериозен играч
Не колега , аз лично никога не съм ходил там, и за това не ги и попитаха случайно да ме опътиш към някое място????????

Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
а нямаш ли им номера да им звъннеш. Наистина колега спешно е утре в 6:30 тръгвам ...
-
- кандидат преподавател
Колега ко му мислеш толкова.Аз съм ходил веднъж на там и не си спомням местата .Ако ще ловиш на леко гледай да е до тръстика или някакъв шавар .Там ще е Червеноперката според мен
Захранвай и пробвай.Успех

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
-
- вече хвърля и на тежко

след днешния ден на Малък Преславец имаше едно голямо КАПО !!!!!!!!!!!!!!!!

Това за Малък Преславец е доста ненормално според мен. Поне червеноперката е отсрамвала положението досега,но сега казваш и тя не щеribarq92 написа:след днешния ден на Малък Преславец имаше едно голямо КАПО !!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()

А имаше ли колеги,които да търсят щуката?
имаше още няколко рибари но и те като мен нищичко....pe6o написа:Това за Малък Преславец е доста ненормално според мен. Поне червеноперката е отсрамвала положението досега,но сега казваш и тя не щеribarq92 написа:след днешния ден на Малък Преславец имаше едно голямо КАПО !!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
А имаше ли колеги,които да търсят щуката?
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Днес видях един колега и каза , че на 10ти понтон . Било манифестация .И вадели яко морунажи.
Не тръгвай с голяма кошница за гъби