Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Прочети малко по-нагоре.ilia93to6kov написа:колеги може ли накои да ми даде информация за панчарево.![]()
![]()
- milanov84
- научил се да хвърля
[quote="qno_zloo"]....риба има много, през 15 минути имах рън, предишния излет беше същото ама само 34, имам 6 излета , 3 на сняг и 3 без, за 6 излета имам над 120 шарана + един 12кг.
Успех .........[/quote]
На 23ти бях точно до теб - До сега не бях виждал някой да вади толкова шарковци.
Общо взето хвана около 3пъти повече, от колкото всички останали /а гьола си беше пълен/...
А и беше пич, показа ни на какво и как... вадеше ги, докато си говориш по телефона; вадеше с двете въдици по едно време... Много луд риболов направи - напълни ни душата...
Успех .........[/quote]
На 23ти бях точно до теб - До сега не бях виждал някой да вади толкова шарковци.
Общо взето хвана около 3пъти повече, от колкото всички останали /а гьола си беше пълен/...
А и беше пич, показа ни на какво и как... вадеше ги, докато си говориш по телефона; вадеше с двете въдици по едно време... Много луд риболов направи - напълни ни душата...
- CERRUTI
- сериозен играч
Евала на Мариан......успех за неделя брат,да ги разбиете.....в събота ще се видим,ама аз да ти пожелая от сега!milanov84 написа:Много луд риболов направи - напълни ни душата...qno_zloo написа:....риба има много, през 15 минути имах рън,.

- jasonsmith
- разбира нещата
Знам поне няколко гьола, които са свободни и има шарани. Интересно ми е, след като е толкова добър на Богров, би трябвало и там да ги избие? Или?milanov84 написа:На 23ти бях точно до теб - До сега не бях виждал някой да вади толкова шарковци.qno_zloo написа:....риба има много, през 15 минути имах рън, предишния излет беше същото ама само 34, имам 6 излета , 3 на сняг и 3 без, за 6 излета имам над 120 шарана + един 12кг.
Успех .........

- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Няма такава причинно - следственна връзка колегаjasonsmith написа:Знам поне няколко гьола, които са свободни и има шарани. Интересно ми е, след като е толкова добър на Богров, би трябвало и там да ги избие? Или?

Просто пича знае тънкостите на Богров, щото го посещава редовно. Тактиката която дава резултати там, няма да има ефект на друг водоем. А ако се съмняваш че дърпа такива количества шарани, виж му пак постовете на Мариан, аз съм ги гледал и го поздравявам за яките риби, теми, снимки и клипчета.
нямам живарник
- jasonsmith
- разбира нещата
Ми, в интерес на истината, наистина се съмнявам, а и плюс това, не ме кефи като се хвали толкова как бил фанал "50" бройки за един излет, .. наистина много ме съмнява. Дори да го е направил, нямам нищо напротив да ми покаже на някой свободен водоем, защото Богров всички го знаем.hristotihov написа:А ако се съмняваш че дърпа такива количества шарани, виж му пак постовете на Мариан, аз съм ги гледал и го поздравявам за яките риби, теми, снимки и клипчета.
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Поразгледай малко тука и дай да не спамим повече. И мен не ме кефят хвалбите, снимките говорят достатъчно.
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=135&t=46167
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=135&t=45833
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=135&t=44408

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=135&t=46167
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=135&t=45833
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=135&t=44408
нямам живарник
- yaata
- фен клуб-скобар
На мен много ми е интересно като някой каже - на платено всеки може, особенно на Богров. Да, ама не е така - аз също ходя там редовно и да не казвам че досега почти 90% от хората дето го посещават се капотират отвсякъде-таз година нещо нещата хич не вървят. А че Мариан си е майстор-това е неоспоримо.В събота бяхме отдясно на него и единствено той си ги ловеше-останалите просто гледахме. Извинявам се, че поста не е по темата. Поздрави. 

Наши учени откриха нова риба - Гад! Не кълве и това е!
Напълно те подкрепям колега, писнало ми е от изрази - '' На платено всеки може '', много хора ''майстори'', специално на Богров я са капо, я с по 1-2 риби, а и не само на Богров..yaata написа:На мен много ми е интересно като някой каже - на платено всеки може, особенно на Богров. Да, ама не е така - аз също ходя там редовно и да не казвам че досега почти 90% от хората дето го посещават се капотират отвсякъде-таз година нещо нещата хич не вървят. А че Мариан си е майстор-това е неоспоримо.В събота бяхме отдясно на него и единствено той си ги ловеше-останалите просто гледахме. Извинявам се, че поста не е по темата. Поздрави.
За да не е спам, онзи ден на платения Пънч - редки и труди риби/40% от хората капо/, 3 пъстърви тип ''чукове''

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
Според мен, колегата просто го е подразнил изказа на Мариан (и на мен ми се е случвало), но като цяло трябва да познаваш платения водоем и навиците на рибите в него иначе като нищо може си останеш капо.

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
- ben_lyusien
- вече хвърля и на тежко
И според мен на тези платени локви където рибата е повече от водата всеки може и за да неговора празни приказки за 1 час на пънча 9-10 бр колколи са за цял ден ако бях останал но на див не е така
http://www.album.bg/lyusien/images/23844163/
http://www.album.bg/lyusien/images/23844163/
Отидете хванете и ни покажете струва ми се че нещо комплекси а у ?
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
.....еййййй, аз се чудя защо цял ден ме сърби там дето съм сядал на брадва като малък, а то се споменава името ми.
...то верно не за хвалба да пуснеш репортаж за излета си , ама хващал съм два пъти по 34-5 шарана ама чак 50+ вече е много, то си е за хвалба, направо ми се драйфа, болиме рамото от съботния излет.
Няколко човека ме питаха , добреде къдеса снимките, теми, а ... еми колеги представетеси кой ще седне и ще ме снима 50 пъти, трябва да си платя за фотограф ебати
Имах фото в мен, но си викам ето 14-ти шаран и викам сега закакво да снимам като съм испуснал началото, а и си бях казал колко и да хвана само най-големите ще снимам ама нямаше макс 7/8кг излизаха.
На колегата с не платените да кажа, с удоволствие ще имам успех(аз вярвам в себеси) на див водоем, но първо трябва да стигна такова ниво в живота , че да мога да оставя и бизнес и семейство за 1 седмица , и да отида някаде да излъжа някой 10-ов люспест шаран.
За шаран се ходи минимум 3 дни , а при тея бракониери вече са минимум 7 дни
, нали трябва да го викнеш на царевица, после да вкуси малко бетаинови солетки, после малко бонбони(пр-топчета) да осети зависимоста към тях и след това да дойде на моето магаре с трите сопи, то нестава като на Боров, ако ставаше значи сме 1975година .
Поздрави на всички, и другия път съм на Богров с 35мм топчета , че ми писна от мускулни трески.

...то верно не за хвалба да пуснеш репортаж за излета си , ама хващал съм два пъти по 34-5 шарана ама чак 50+ вече е много, то си е за хвалба, направо ми се драйфа, болиме рамото от съботния излет.
Няколко човека ме питаха , добреде къдеса снимките, теми, а ... еми колеги представетеси кой ще седне и ще ме снима 50 пъти, трябва да си платя за фотограф ебати

Имах фото в мен, но си викам ето 14-ти шаран и викам сега закакво да снимам като съм испуснал началото, а и си бях казал колко и да хвана само най-големите ще снимам ама нямаше макс 7/8кг излизаха.
На колегата с не платените да кажа, с удоволствие ще имам успех(аз вярвам в себеси) на див водоем, но първо трябва да стигна такова ниво в живота , че да мога да оставя и бизнес и семейство за 1 седмица , и да отида някаде да излъжа някой 10-ов люспест шаран.
За шаран се ходи минимум 3 дни , а при тея бракониери вече са минимум 7 дни

Поздрави на всички, и другия път съм на Богров с 35мм топчета , че ми писна от мускулни трески.
- CERRUTI
- сериозен играч
Е така става хората да спират да споделят излети.....
Така като иска някой инфо за даден водоем,познавача ще си замълчи защото са го изкарали хвалипръцко,а някой лйоло с едно капо на този водоем ще почне да дава "компетентни" мнения и съвети.
Така като иска някой инфо за даден водоем,познавача ще си замълчи защото са го изкарали хвалипръцко,а някой лйоло с едно капо на този водоем ще почне да дава "компетентни" мнения и съвети.

- ben_lyusien
- вече хвърля и на тежко
и къде ги видя тези комплекси че не се сещам пък и съм показалSc00by написа:Отидете хванете и ни покажете струва ми се че нещо комплекси а у ?
и ако може да не се изказваш неподготвен първо брой до 10 и тогава пиши а ако искаш нещо да ми кажеш няма проблем по всяко време