Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

МАРИЦА-всичко за и по реката
Модератор: sapuna
-
- ще става разбирач
Re: МАРИЦА-всичко за и по реката
От къде мога да я намеря в Пловдив!?И колко пакета да си приготвя?

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
В магазин МИЛО на В.Априлов естествено,ама ако не побързаш ще се наложи да чакаш новият внос 

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- ще става разбирач
Ице, в кой край на булеварда е тоя магазин на МИЛОТО?/Баси, как се излагам, да не знам рибарски м/н в Пловдив/ 

-
- сериозен играч
Ице, в кой край на булеварда е тоя магазин на МИЛОТО?/Баси, как се излагам, да не знам рибарски м/н в Пловдив/
Като тръгнеш от централна гара посока ресторант стадиона.Подминаваш ВМИ и продължаваш направо.Стигаш до едно кръстовище със светофар.След кръстовището отново продължаваш направо.Ще видиш една бензиностанция в дясно,веднага след нея отново в дясно е магазина.С големи букви пише СТРЪВ.Това е магазина.Няма как да го сбъркаш!Много е хубав.И аз си купих от същата захранка,но не съм я пробвал още.Тези дни съм малко ангажиран,но отпаднат ли ангажиментите ще я пробвам.
Като тръгнеш от централна гара посока ресторант стадиона.Подминаваш ВМИ и продължаваш направо.Стигаш до едно кръстовище със светофар.След кръстовището отново продължаваш направо.Ще видиш една бензиностанция в дясно,веднага след нея отново в дясно е магазина.С големи букви пише СТРЪВ.Това е магазина.Няма как да го сбъркаш!Много е хубав.И аз си купих от същата захранка,но не съм я пробвал още.Тези дни съм малко ангажиран,но отпаднат ли ангажиментите ще я пробвам.

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Добрине,обърка го
Денонощната аптека Мальовица/бившата емблематична кръчма/ е непосредствено след светофара на В.Априлов с Пещерско шосе и Гладстон посока от ВМИ към 2РПУ.Ние сме след аптеката ,номер 70.Абе срещу нас е

Вчера с колегата piso се опитахме да уловим по някой морунаж и кефал на Марица след с. Брод , но без резултат.Нивото на реката беше ниско. Стреляхме бял и захранвахме, но не се завъртя нито една риба за 4 часа. След това отидохме на р. Банска до с. Крум (на около 1км от вливането й в Марица) и успяхме да хванем 2 морунажа , но дребни. Там се видяхме с колеги-рибари , които са били на Марица над Димитровград и те се оплакваха , че рибите трайно отсъстват.

- Don4o_62
- учете се от него
Оня ден си виках да се разгледам по реката и случайно да помяткам тук там
,но уви,все едно няма хищна риба в тая река,никаква индикация.Положението е трагично,отзиви никакви.Щом и Коцето Данев хукна по платени работата е ясна,лошо и обезрибено време се задава майни 

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Ниското ниво на реката си казва думата.Риболова е много капризен и слабо резултатен.Дано да завали скоро,че зимата ще стоим на топло.
- katri
- разбира нещата
- Обратна връзка:
И аз съм на това мнение, ама и това дето е писал butnik-а наистина е вярно.лошо и обезрибено време се задава майни
Риболовец,а не рибар съм аз!!
-
- ще става разбирач
Пичове, дръжте се мъжки! Кви са тия пораженчески настроения!? Има си риба в реката, ходене и търсене му е майката сега. Миналата седмица привечер набарахме пасаж и си направихме кефа. На другата сутрин се наточихме рано за същото място- нямаше 1 риба, обаче имаше сигурно над 1000 корморана/по 1 кило риба на ден- правете си сметка какво изчезва от реката, а не е само 1 ято/. С тия червени книги е...ха майката на рибата, по реките и язовирите.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Корморана като гледам на какви ята се движи едва ли е вид застрашен от изчезване.
- Shag
- вече хвърля и на тежко
Корморана не ти яде рибата, нали се сещаш. Надявам се т'ва да е било в кръга на шегата...angel.tr написа:Пичове, дръжте се мъжки! Кви са тия пораженчески настроения!? Има си риба в реката, ходене и търсене му е майката сега. Миналата седмица привечер набарахме пасаж и си направихме кефа. На другата сутрин се наточихме рано за същото място- нямаше 1 риба, обаче имаше сигурно над 1000 корморана/по 1 кило риба на ден- правете си сметка какво изчезва от реката, а не е само 1 ято/. С тия червени книги е...ха майката на рибата, по реките и язовирите.
- Don4o_62
- учете се от него
Не е от нивото,просто я няма хищната.Преди по това време на същото ниво и сом излизаше,но малък и прилични щуки.Но явно намаля или изхитря,или с тока я прибраха,не знам.Не може до скоро на няколко места, абсолютно винаги да имам удари,сега все едно мятам зад мен на поляната
.А дано тръгне пак пустата му риба 

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Я виж, Антоне, в кърджалийската тема за к'ви бели говорят 

За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !