Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов около Добрич
Модератор: sapuna
Re: Риболов около Добрич
Инфо за Одринци от миналата седмица - за три излета - 8 шаранчета от 800 до 2,5 кг и по 8-9 кг каракуда по 400- 500 гр. Храним с кюспе и царевица - ловим на червей Такъма е плувка, дъбочината е 60- 70 см.Толкоз!

Браво колега , а какви са условията за риболов на Одринци.
10 лв.- 3 пръчки. Рибата от 1- до 3 кг се взема(купува, шаран - 4 лв,сом и бяла -5 лв, амур 6лв. ????) останалата се пуска. Каракуда, червеноперка и костур се взема безплатно. Толкоз!

-
- научил се да хвърля
Колеги , язовирчето ми изглежда приятно. Но по карта , до селото не видях язовир. Може ли за точка от навигацията ? Тази година мисля да посетя нови язовири в околията.cerebri написа:Колега fozi074 чух за Коларово, но не остава време. Иначе и аз миналата година имам хубави амури от Бабук.
Може да пробваш и на Калипетрово.
- kikk4o
- ще става разбирач
Вчера с приятел бяхме на Одринци. Получи се добър риболов. Лових с два фидера, единия на метод другия с кошница. Нямахме късмет с избора на място и пред нас имаше някакъв праг където оставих две хранилки. Иначе много червеноперки на дистанция до 25м. Добри каракуди на метод излизат, но на дистанция над 50м,а там беше закачката. По обяд пред нас завря от добър уклей, но бяхме подготвени само за дънен риболов
, въпреки това все пак изкарах 35 бр на фидер. Като цяло водиема е супер. Не бях ходил от 3 години и останах доволен от скоростния риболов на дребни риби.

Здравейте колеги. как е положението на Одринци от към село Дончево,имали риболов!!!
Да, дам малко информация, съборено дърво в края на асфалта преди да спускаш от към Дончево, така се ядосах, че обърнах с 300.... дилемата бе Абрит или Каравелово (Нови пазар) ДЖПиеса избра Каравелово за по близко, там на фидер даваха дребни и борбени шаранчета по 200грама гол след гол!!!