Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от yco »

Земетресение по случай риболова поръчах, за не моралните...
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Някой друг освен славейко да се прави още на Господ...... :lol: :lol: :lol:
Има ли мераклии още?.... :lol:

Таман днес даваха по новините на БТВ в 12.10 за яз. Ивайловград, как ловят по 10 кила шарани с хайвер и ги пускаха...- Mорално ли е да разрешиш риболова един ден преди изборите..и то баш на 24 Май.. :twisted: ...Всеки да си носи юка.....до гроб!
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Диканаров написа:Троли, нали се кълнеше , че ще се видим на НС на яз. Сопот. Какво, дъждът ли те уплаши? То от толкова дъжд и най-шекерените риболовци няма да се разтворят! Уж щяхме да си говорим за това-онова, за риболовните ценности, за житейските истини. Скатаваш се нещо! :D А как ми се щеше да видя на живо едно сомско риболовство на тролинг или кльонк! Щото ние си ги ловим на дъно! Е не са гиганти, около петнайсетина - двайсет кг. най-големите! Но са и от скоро наши жители, а и не са много! :wink:
Виноват! :oops: :cry: Наистина проявих егоизъм и отидох да троля на Жребеца,вместо да се явя на Сбирката и Празника на Форума,на яз.Сопот! :oops: Сега треа да чакаме 20-тата година за Юбилей на Форума,та да можем да се видим най-после! :rolleyes: Пропускам го този уикенд,ето имаше Божие Трептение да не се оди за риба,а да се Гласува! :shock: :mrgreen: Само ме яде отвътре,дали сомовете са давали и са били превъзбудени,като в моя аквариум? :roll: По време на Земетресението сомовете са се гипсирали по дъното,а след него се вдигат до горе,изпускат въздух и пак лягат долу! :roll: Та не знам,дали и по гьоловете ще е било така с рязка активност и резки спадове на кълването? :oops: :drinkers: По Истинските Закони,откриването треа да е другата седмица,ма традициите не са това,което бяха!Няма да се учудя,ако един ден Европа стимулира гейовете,лесбосите и техните дечица към риболов на сом!Тогава Нормалните ще станем излишни и ще ни плащат за малцинство и нарушени права! :rolleyes: :mrgreen: :cry: :drinkers:
Bokata77

Мнение от Bokata77 »

Troli Rapala написа: По време на Земетресението сомовете са се гипсирали по дъното,а след него се вдигат до горе,изпускат въздух и пак лягат долу! :roll: Та не знам,дали и по гьоловете ще е било така с рязка активност и резки спадове на кълването?
:supz:
Интересно което се случи бе, че влачим 4 лодки и в един момент на всички ни удари.В интервал на няколко секунди всички изкарахме сомета.Няколко минути след това жената се обади да ме пита дали съм усетил земетресението.Явно то е раздвижило черните лакомци.
Славее
новобранец
новобранец

Мнение от Славее »

Ицко,това земетресение е божията воля в знак на протест срещу откриването на риболова в размножителен процес.
Гледах репортажа по БТВ за ИГ и шараните,но интересното е друго,не ги ли е срам тия педали двамата,единия
ихтиолог другия забравих какъв да обясняват че всичко било нормално и немало проблем с хайвера.
Да зимата беше топла,но след първи март,температурите рязко се понижиха и всички процеси на размножаване се забавиха,всички които в момента са на риба какви са да те питам аз тебе Ицко,МОРАЛНИ БРАКОНИЕРИ допуснати от закона,защо всички се прават на луди и отидоха на риба,при положение,че на всички им е ясно от кога се ходи на високопланински язовир,15 юни и ниските язовири от 1 юни.Това че некой неграмотник,вероятно и с политически цели го е разрешил,дето и името не може да си напише на Български правилно,не оправдава никой.
Това което тоя идиот причини на популацията тая годин и мрежари не могат да го причинът.
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Славее, напълно съм съгласен..!
Bokata77

Мнение от Bokata77 »

Може да е всякъв Бойко но щом и на него му е направило впечетление за кво говорим тавариш :drinkers:
"Борисов разказа и за това какво е видял на път към училището, в което гласува. „Съжалявам за българските еколози", описа Борисов картината, която е видял на езерото в Суходол. „Сега след студеното време рибите изхвърлят хайвер. За първи път от 100 години разрешиха риболова от петък. Мая Манолова хвана българите за шарани. А езерото беше пълно с риболовци", посочи още Бойко Борисов."
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

А редно (морално) ли е да се гони бяла риба на тролинг в плиткажите през забранения период?! К'ъв морал, к'ви пет лева...:lol:
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

Здравейте,бракониер или не-току що се върнах от откриване -на Тича :lol: мерака наделя ,За пръв път откривам с воблери и кльонк :lol: .Не знам как влияе земетресението на на сома и бялата-на тролинг или кльонк,но определено им влияе :roll:в петък бели риби -всякакви :wink: имаше и по 3-4кг. ,през нощта на кльонк няколко вдиднати риби и едно леко подърпване :rolleyes: :drinkers: в събота до 10 часа имаше удари -и след това :roll: като с нож отряза,през нощта яко лупане :roll:няколко сома само се отлепят от дъното :lol: и отново лягат.Не знам дали е от земетресението или от десетките лодки които кльонкаха :lol: по някое време не можеш да чуеш собствения си кльонк от чуждите.Трудна работа се оказва тая с кльонка,вече почти съм сигурен че и с буркан да удряш-ще вдигнеш сом :lol: Как по дяволите ги карате да кълват :rolleyes: :roll: :drinkers:А през останалото време мислих тактики е така :lol: :drinkers: Изображение
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

Имало е момент, в който стръвта ти е била в устата на сома. Засега толкоз. :wink:
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

В събота сутринта на яз.Троли,за два часа едно дребно,открадната рибка,пощипване и две-три вдигания :!: После отряза изведнъж.Звъни жената,че телевизора вкъщи започнал да подскача,а е 80кила :rolleyes: Дремах още два часа,събрах си зогичката и...узо с айрян :drinkers: Вечерта пак :drinkers: В неделя все едно няма сом в гьола :lol:
Славее
новобранец
новобранец

Мнение от Славее »

yankosan написа:В събота сутринта на яз.Троли,за два часа едно дребно,открадната рибка,пощипване и две-три вдигания :!: После отряза изведнъж.Звъни жената,че телевизора вкъщи започнал да подскача,а е 80кила :rolleyes: Дремах още два часа,събрах си зогичката и...узо с айрян :drinkers: Вечерта пак :drinkers: В неделя все едно няма сом в гьола :lol:
Единият от проблемите за празните удари при клйонг на твърд теглич е пръчката.Ако ти дам моя ъгле стик
20-50либри да половиш с него.......веднага си подарил зогата на бебето да се учи :lol: :lol: :lol: зимата си
намерих едно балъче/ТАРЗАН/извади от мъзето чисто нова,дадох му 80лв и един серт 30либри,нека си мисли че ме е преебал :lol: :lol: отдавна не се продава тоя модел,без да знаят са го направили за сом,тънко връхче около 15см
рибата налапва не усеща съпротивление и от там бръм.
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

Не бе Славе,на Ив ги разцепих с него :wink: Дребни сомета или бели :lol:
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

Славее написа: Единият от проблемите за празните удари при клйонг на твърд теглич е пръчката.Ако ти дам моя ъгле стик 20-50либри да половиш с него.......тънко връхче около 15см рибата налапва не усеща съпротивление и от там бръм.
Дай некоя друга хумореска, да се посмеаме още. :wink:
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

Славее написа: Единият от проблемите за празните удари при клйонг на твърд теглич е пръчката.
Това означава ли,че с моя кол 100-300 акция и дебел връх-просто не усещам кълванетата :roll: при вдигане на 20-30 риби от дъното и стоят по 20-30 секунди на стръвата и пак заминават на дъното,възможно ли е да ми предърпва а аз да не усещам на пръчката :roll: така ли удря сома на кльонк -ебати :roll: и какво е било тогава това дето ми вкара двата водача под вода и смачка същата дебела гега :?: :?: :?: :idea:
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”