Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на кльонк
naRiba.com

Форум

Разкази за сома от залива на девиците
Модератор: bobopeli
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Разкази за сома от залива на девиците
Димане,моля те не пускай дунавски брако-селяндури,които ловят без въдица и макара.Дръж някакво ниво на свестен риболовец!:)Риболова с макара е измислен първо за Джентълмени и Аристократи,което да ги различава от плебса за които риболова е препитание,а не удоволствие!За това и Троли гледа да спазва световните правила и етика в риболова!Уважавам рибите като противник и се стремя да съм максимално етичен! 

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Димане на 7-ми Май ми прати името и телефона си и за ЧРД ще имаш макара Шекспир,която пак е евтина,но е модерна и можеш да я ъпгрейднеш с няколко лагера и да стане сомска,щот е баята шаранджийска,а ми стои новичка от 7-8години с размер на ССМ750 е!
Твойта я подари на оня комунист от Тича кът съ видите на 9-ти Септември!

Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Марк Твен
Подкрепям марката с две ръцеtheurgist написа:https://www.angelzentrale-herrieden.de/ ... lt-60.html
За 200 кинта тая ще те зарови![]()

KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
- SUPER MARIO
- ще става разбирач
Заубера си е чудесна евтина макара с много добър аванс и не знам що я плюете постоянно...Макарата си вади 40, 50 ,60 килограмови риби на спининг... Тролка, аз много добре знам къде се намирам, ама интересно ти дали знаеш къде си...

Бързай бавно.
Абе Супер Марио никой не плюе по заубера просто хората пищещи тук ще ловим много по големи риби от посочените от теб и заради това ни трябват сериозни макари 

Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Марк Твен
и то по няколко хиляди на сезон,особенно Тролката та за туй търсим нещо по така

Марк Твен
Марк Твен
Не, не са. Всичко е 1:1 с Риоби. Проблем ли е? Това все пак е макара, а не хаспел. Смяташ, че пръчлето 50-150гр. ще е сгънато, ще виси отвесно под лодката в стил Ноустик, а аз ще трябва да го вдигам с макарата като с хаспел? Това според мен не е техниката Ноустик. Изискват се повече умнения за тази техника. Повече нерви и по-голяма издържливост. Но не на макарата. А на риболовеца. Tokoz e в абсолютен синхрон с останалите елементи от комплекта. Ако ме предаде, значи не съм бил прав. Според мен Tokoz ще изпращи последен, ако направя грешка. Няма нужда да го коментираме повече, времето ще покаже. Благодаря ти, че се включи, прави го по-често.theurgist написа: Дано чехите да са се постарали повече от японците
Който няма готови схеми за кльонк, започва от тук. Ще ти ги пускам на малки дози, докато ти светне. Освен, ако не декларираш, че кльонка не е твоя спорт. При него се иска концентрация, а ти си отвеян от вихъра=разсеян. Работи над това.Troli Rapala написа:Димане,моля те не пускай...
Айде стига се дърлихте. Подкрепяйте със снимки. Това за два дена с Рьоби оазис 8. От царевични прътчици с награда. Не се фукам. Констатирам! Единственото, което ме предаде в оборудването бе едно шибано късане на шибаняшки възел. Иначе щеше да е +1
- Прикачени файлове
-
- 21269941_1517901764936888_1548289532_n.jpg (195.49 KiB) Преглеждано 620 пъти
Не се дърлим, Румба. Това е грешна констатация. Ти не ползуваш техника Ноустик и пръта ти е съобразен със спорта, който практикуваш. Ние се занимаваме с изгъзици. Гаврим се с рибите. По-скоро със себе си. И подлагаме на изпитание рибите, подлагайки на изпитание себе си. Това ми предстои в следващия сезон.
Макарето ти изглежда читаво.
Макарето ти изглежда читаво.
- SUPER MARIO
- ще става разбирач
Ааа, добре.... Успех ви желая...bai mile1 написа:Абе Супер Марио никой не плюе по заубера просто хората пищещи тук ще ловим много по големи риби от посочените от теб и заради това ни трябват сериозни макари

Бързай бавно.

Марк Твен
Марк Твен
едно шибано късане на шибаняшки възел. Иначе щеше да е +1[/quote]
Ами кът не можеш да връзваш,питай бре
срещу едно шише някаква напитка върша чудеса

Ами кът не можеш да връзваш,питай бре

Марк Твен
Марк Твен