Разкази за сома от залива на девиците

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
theurgist
новобранец
новобранец

Re: Разкази за сома от залива на девиците

Мнение от theurgist »

https://www.angelzentrale-herrieden.de/ ... lt-60.html
За 200 кинта тая ще те зарови :D :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Димане,моля те не пускай дунавски брако-селяндури,които ловят без въдица и макара.Дръж някакво ниво на свестен риболовец!:)Риболова с макара е измислен първо за Джентълмени и Аристократи,което да ги различава от плебса за които риболова е препитание,а не удоволствие!За това и Троли гледа да спазва световните правила и етика в риболова!Уважавам рибите като противник и се стремя да съм максимално етичен! :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Димане на 7-ми Май ми прати името и телефона си и за ЧРД ще имаш макара Шекспир,която пак е евтина,но е модерна и можеш да я ъпгрейднеш с няколко лагера и да стане сомска,щот е баята шаранджийска,а ми стои новичка от 7-8години с размер на ССМ750 е! :wink: :drinkers: Твойта я подари на оня комунист от Тича кът съ видите на 9-ти Септември! :mrgreen: :drinkers:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

:lol: Тролка страшно предложение :lol: Ама таман за комунисти :drinkers: Димане обърни внимание на предложението от колегата Теркуист,погледни и ревюто на Алан Хоук за модела .Той говори за размер 100 :wink:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

theurgist написа:https://www.angelzentrale-herrieden.de/ ... lt-60.html
За 200 кинта тая ще те зарови :D :drinkers:
Подкрепям марката с две ръце :D но все още давам луди пари за глупости и не се наканвам да се обзаведа с подобни фин-норчета..... :wink:
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Аватар
SUPER MARIO
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SUPER MARIO »

Заубера си е чудесна евтина макара с много добър аванс и не знам що я плюете постоянно...Макарата си вади 40, 50 ,60 килограмови риби на спининг... Тролка, аз много добре знам къде се намирам, ама интересно ти дали знаеш къде си... :lol: :lol: :lol:
Бързай бавно.
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Абе Супер Марио никой не плюе по заубера просто хората пищещи тук ще ловим много по големи риби от посочените от теб и заради това ни трябват сериозни макари :wink:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

и то по няколко хиляди на сезон,особенно Тролката та за туй търсим нещо по така :lol: :lol: :lol: :wink: :drinkers:
Марк Твен
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

theurgist написа: Дано чехите да са се постарали повече от японците :lol:
Не, не са. Всичко е 1:1 с Риоби. Проблем ли е? Това все пак е макара, а не хаспел. Смяташ, че пръчлето 50-150гр. ще е сгънато, ще виси отвесно под лодката в стил Ноустик, а аз ще трябва да го вдигам с макарата като с хаспел? Това според мен не е техниката Ноустик. Изискват се повече умнения за тази техника. Повече нерви и по-голяма издържливост. Но не на макарата. А на риболовеца. Tokoz e в абсолютен синхрон с останалите елементи от комплекта. Ако ме предаде, значи не съм бил прав. Според мен Tokoz ще изпращи последен, ако направя грешка. Няма нужда да го коментираме повече, времето ще покаже. Благодаря ти, че се включи, прави го по-често.
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

Troli Rapala написа:Димане,моля те не пускай...
Който няма готови схеми за кльонк, започва от тук. Ще ти ги пускам на малки дози, докато ти светне. Освен, ако не декларираш, че кльонка не е твоя спорт. При него се иска концентрация, а ти си отвеян от вихъра=разсеян. Работи над това.
Аватар
ringo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ringo »

Айде стига се дърлихте. Подкрепяйте със снимки. Това за два дена с Рьоби оазис 8. От царевични прътчици с награда. Не се фукам. Констатирам! Единственото, което ме предаде в оборудването бе едно шибано късане на шибаняшки възел. Иначе щеше да е +1
Прикачени файлове
21269941_1517901764936888_1548289532_n.jpg
21269941_1517901764936888_1548289532_n.jpg (195.49 KiB) Преглеждано 620 пъти
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

Не се дърлим, Румба. Това е грешна констатация. Ти не ползуваш техника Ноустик и пръта ти е съобразен със спорта, който практикуваш. Ние се занимаваме с изгъзици. Гаврим се с рибите. По-скоро със себе си. И подлагаме на изпитание рибите, подлагайки на изпитание себе си. Това ми предстои в следващия сезон.
Макарето ти изглежда читаво.
Аватар
SUPER MARIO
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SUPER MARIO »

bai mile1 написа:Абе Супер Марио никой не плюе по заубера просто хората пищещи тук ще ловим много по големи риби от посочените от теб и заради това ни трябват сериозни макари :wink:
Ааа, добре.... Успех ви желая... :D
Бързай бавно.
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

:wink: :fishing6: :lol: :lol: :lol:
Марк Твен
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

едно шибано късане на шибаняшки възел. Иначе щеше да е +1[/quote]
Ами кът не можеш да връзваш,питай бре :lol: :lol: :lol: срещу едно шише някаква напитка върша чудеса :wink: :fishing6:
Марк Твен
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на кльонк”