Качествени чепарета

Модератори: Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
valeripetrov
новобранец
новобранец

Re: Качествени чепарета

Мнение от valeripetrov »

Благодаря за информацията за куките ще си купя и ще ги пробвам.
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

Mi7chell написа:...за кървавото мисля, че е най добрия избор..
Щом се стремим да наподобим рибки(кото храна)за по-големите,хрилете-кървавия цвят е навсякъде по света.А как се вижда от рибите в различните метри :?: незнам,но нека си е кърваво,щото примерно жълтото на определена дълбочина,би им се сторило нереално(като цвят) :roll: Тоест не знам дали правилно се изказах-ако кървавите хриле са такива на определена дълбочина и по-надолу си променят цвета от рибешката гледна точка
:lol: Що да им предоставяме нещо нереалнистично :drinkers:
А сега де? :roll:
Мънцата

Мнение от Мънцата »

Mi7chell написа:Стига ве...тая година се надявам на топла пролет...че да избие сафрифа по-от рано като 2009-та :)
От твойте уста, в Божиите уши Илиянски :D А новите пинизи са убиец :smt023
Аватар
borkok
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от borkok »

Илиански туй колко ката лак е :?: :!: Да знаеш хич няма да хващат :wink: :wink: :wink:
Аватар
dobria1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobria1 »

за предпочитане е да се лакира 2 пъти,при първоначално натрупване на лак,като исъхне се сгърчва когато е много.
Аз пък тази година съм наблегнал да слагам при всяка вързана кука и по 2-3 нишки от това

Изображение

никак не е лесно да се снима при пълна тъмнина и без светкавица но се получи това

Изображение
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!
Изображение
Аватар
Mi7chell
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Mi7chell »

Два ката лак са...при тъмн синия се е получило на места това което казва Митака,сгърчило се е на места ,но поне при мен това е заради самия лак,беше по-гъст,явно е по стар,при другите нямах проблеми!
Моряка написа:
Щом се стремим да наподобим рибки(кото храна)за по-големите,хрилете-кървавия цвят е навсякъде по света.А как се вижда от рибите в различните метри :?: незнам,но нека си е кърваво,щото примерно жълтото на определена дълбочина,би им се сторило нереално(като цвят) :roll: Тоест не знам дали правилно се изказах-ако кървавите хриле са такива на определена дълбочина и по-надолу си променят цвета от рибешката гледна точка
:lol: Що да им предоставяме нещо нереалнистично :drinkers:
Гледах един филм за рибите в океана,много красив филм...Там казват ,че рибите имат 3 пъти повече рецептори за възприемане на цветовете от колкото хората,исъщо че виждат цветовете по различен начин,един вид за теб ако даден цвят е ярък,за тях може и да не е.И все пак казаха, че най силно реагират на синьото в всичките му гами,и на жълтото и червеното в някои от гамите им.
Мънцата написа:От твойте уста, в Божиите уши Илиянски :D А новите пинизи са убиец :smt023
Дано Мънца..дано.Чакай сега започвам :)
Зарганолог
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Мнение от rumci »

dobria1 написа: Аз пък тази година съм наблегнал да слагам при всяка вързана кука и по 2-3 нишки от това.....

Тези флуоресцентни нишки заинтригуват :roll: . Митак, я щракни една снимка на ролката и от другата страна :wink:
Аватар
borkok
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от borkok »

Мите от къде купуваш тези вълшебни неща :?: :shock: :shock:
Аватар
dobria1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobria1 »

rumci написа:
dobria1 написа: Аз пък тази година съм наблегнал да слагам при всяка вързана кука и по 2-3 нишки от това.....

Тези флуоресцентни нишки заинтригуват :roll: . Митак, я щракни една снимка на ролката и от другата страна :wink:

това на ролката е конец и е пренавит от една бубина,сори но за този конец не мога да помогна (подариха ми го)

ламетата са от Бургас от краставицата не мога да кажа кой точно магазин че доста са там но мога да кажа че е на 2 етаж
тук в Варна може да се намери само от лявото на снимката и е малко по скъпичко от другите 6лв. е, и го има на няколко места :wink:
Изображение
Аватар
borkok
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от borkok »

[quote="Mi7chell"]Два ката лак са...при тъмн синия се е получило на места това което ва на
Гледах един филм за рибите в океана,много красив филм...Там казват ,че рибите имат 3 пъти повече рецептори за възприемане на цветовете от колкото хората,исъщо че виждат цветовете по различен начин,един вид за теб ако даден цвят е ярък,за тях може и да не е.И все пак казаха, че най силно реагират на синьото в всичките му гами,и на жълтото и червеното в някои от гамите им.
Е някой каза,че това било зеления цвят.
Аватар
borkok
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от borkok »

dobria1 написа:
rumci написа:
dobria1 написа: тук в Варна може да се намери само от лявото на снимката и е малко по скъпичко от другите 6лв. е, и го има на няколко места :wink:
Мите благодаря 6 лв си заслужават ще ги намеря и купя.А да питам за тези куки дето са мазани на два ката.През лятото този лак няма ли да умеква от температурата и да му се развали фасона. :cry: :cry: :cry:
Аватар
dobria1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobria1 »

аз отдавна съм спрял с лаковете по мои си причини а си имам доста по добра боя(по снимките си личи) и не мога да ти кажа дали ще омекне но мисля че няма нали 3-4 месеца ще съхне :wink: :wink:
има и едни бои в магазина за художници до подлеза на Шипка и те стават :wink:

а някой питаше и за мъниста стъклена има най различни на Мария Луиза 14 (улицата на адвокатите)
Пък за светещото ламе да не излезе реклама ама последно го гледах при Наско-DAM :wink:
Изображение
Аватар
borkok
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от borkok »

[quote="Mi7chell"]Два ката лак са...при тъмн синия се е получило на места това което казва Митака,сгърчило се е на места ,но поне при мен това е заради самия лак,беше по-гъст,явно е по стар,при другите нямах проблеми!
[quote="Моряка"]

Илияне когато лакът ти идва гъст просто го затопли било то на радиатор, гореща вода, а аз го правя със сушоар за 3-4 мин. нагряваш направо шишенцето.
Аватар
Mi7chell
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Mi7chell »

Благодаря за съвета :),аз обикновенно го разреждам ,но този път се изкалпазаних :)
Зарганолог
rumenfire
новобранец
новобранец

Мнение от rumenfire »

borkok написа:
rumenfire написа:Kak ги връзваш така да стърчат на горе към към жилото на куката???
Румба сега са така но като влезнат във водата, и сафрида ги нахапе се изправят.Поне това съм забелязъл.Кво стана с чепаретата за карагьоза :?: А този шнур едва ли ще ти свърши работа...който е с ламе.
Ето и мойте няколко вързани куки имам се за сръчен ,но много ми дебели пръстите. http://rumenfire.snimka.bg/humor/kuki.567028.22234451
Публикувай отговор

Обратно към “Изкуствени примамки”