Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com

Форум

Качествени чепарета
Модератори: Димо Михалев, dobria1
-
- новобранец
Re: Качествени чепарета
Благодаря за информацията за куките ще си купя и ще ги пробвам.
- Моряка
- кандидат преподавател
Щом се стремим да наподобим рибки(кото храна)за по-големите,хрилете-кървавия цвят е навсякъде по света.А как се вижда от рибите в различните метриMi7chell написа:...за кървавото мисля, че е най добрия избор..

А сега де? 

От твойте уста, в Божиите уши ИлиянскиMi7chell написа:Стига ве...тая година се надявам на топла пролет...че да избие сафрифа по-от рано като 2009-та

- borkok
- научил се да хвърля
Илиански туй колко ката лак е
Да знаеш хич няма да хващат

за предпочитане е да се лакира 2 пъти,при първоначално натрупване на лак,като исъхне се сгърчва когато е много.
Аз пък тази година съм наблегнал да слагам при всяка вързана кука и по 2-3 нишки от това

никак не е лесно да се снима при пълна тъмнина и без светкавица но се получи това

Аз пък тази година съм наблегнал да слагам при всяка вързана кука и по 2-3 нишки от това

никак не е лесно да се снима при пълна тъмнина и без светкавица но се получи това

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

Два ката лак са...при тъмн синия се е получило на места това което казва Митака,сгърчило се е на места ,но поне при мен това е заради самия лак,беше по-гъст,явно е по стар,при другите нямах проблеми!

Гледах един филм за рибите в океана,много красив филм...Там казват ,че рибите имат 3 пъти повече рецептори за възприемане на цветовете от колкото хората,исъщо че виждат цветовете по различен начин,един вид за теб ако даден цвят е ярък,за тях може и да не е.И все пак казаха, че най силно реагират на синьото в всичките му гами,и на жълтото и червеното в някои от гамите им.Моряка написа:
Щом се стремим да наподобим рибки(кото храна)за по-големите,хрилете-кървавия цвят е навсякъде по света.А как се вижда от рибите в различните метринезнам,но нека си е кърваво,щото примерно жълтото на определена дълбочина,би им се сторило нереално(като цвят)
Тоест не знам дали правилно се изказах-ако кървавите хриле са такива на определена дълбочина и по-надолу си променят цвета от рибешката гледна точка
Що да им предоставяме нещо нереалнистично
Дано Мънца..дано.Чакай сега започвамМънцата написа:От твойте уста, в Божиите уши ИлиянскиА новите пинизи са убиец

Зарганолог
Тези флуоресцентни нишки заинтригуватdobria1 написа: Аз пък тази година съм наблегнал да слагам при всяка вързана кука и по 2-3 нишки от това.....

- borkok
- научил се да хвърля
Мите от къде купуваш тези вълшебни неща

rumci написа:Тези флуоресцентни нишки заинтригуватdobria1 написа: Аз пък тази година съм наблегнал да слагам при всяка вързана кука и по 2-3 нишки от това.....
. Митак, я щракни една снимка на ролката и от другата страна
това на ролката е конец и е пренавит от една бубина,сори но за този конец не мога да помогна (подариха ми го)
ламетата са от Бургас от краставицата не мога да кажа кой точно магазин че доста са там но мога да кажа че е на 2 етаж
тук в Варна може да се намери само от лявото на снимката и е малко по скъпичко от другите 6лв. е, и го има на няколко места

- borkok
- научил се да хвърля
[quote="Mi7chell"]Два ката лак са...при тъмн синия се е получило на места това което ва на
Гледах един филм за рибите в океана,много красив филм...Там казват ,че рибите имат 3 пъти повече рецептори за възприемане на цветовете от колкото хората,исъщо че виждат цветовете по различен начин,един вид за теб ако даден цвят е ярък,за тях може и да не е.И все пак казаха, че най силно реагират на синьото в всичките му гами,и на жълтото и червеното в някои от гамите им.
Е някой каза,че това било зеления цвят.
Гледах един филм за рибите в океана,много красив филм...Там казват ,че рибите имат 3 пъти повече рецептори за възприемане на цветовете от колкото хората,исъщо че виждат цветовете по различен начин,един вид за теб ако даден цвят е ярък,за тях може и да не е.И все пак казаха, че най силно реагират на синьото в всичките му гами,и на жълтото и червеното в някои от гамите им.
Е някой каза,че това било зеления цвят.
- borkok
- научил се да хвърля
Мите благодаря 6 лв си заслужават ще ги намеря и купя.А да питам за тези куки дето са мазани на два ката.През лятото този лак няма ли да умеква от температурата и да му се развали фасона.dobria1 написа:rumci написа:dobria1 написа: тук в Варна може да се намери само от лявото на снимката и е малко по скъпичко от другите 6лв. е, и го има на няколко места

аз отдавна съм спрял с лаковете по мои си причини а си имам доста по добра боя(по снимките си личи) и не мога да ти кажа дали ще омекне но мисля че няма нали 3-4 месеца ще съхне
има и едни бои в магазина за художници до подлеза на Шипка и те стават
а някой питаше и за мъниста стъклена има най различни на Мария Луиза 14 (улицата на адвокатите)
Пък за светещото ламе да не излезе реклама ама последно го гледах при Наско-DAM

има и едни бои в магазина за художници до подлеза на Шипка и те стават

а някой питаше и за мъниста стъклена има най различни на Мария Луиза 14 (улицата на адвокатите)
Пък за светещото ламе да не излезе реклама ама последно го гледах при Наско-DAM

- borkok
- научил се да хвърля
[quote="Mi7chell"]Два ката лак са...при тъмн синия се е получило на места това което казва Митака,сгърчило се е на места ,но поне при мен това е заради самия лак,беше по-гъст,явно е по стар,при другите нямах проблеми!
[quote="Моряка"]
Илияне когато лакът ти идва гъст просто го затопли било то на радиатор, гореща вода, а аз го правя със сушоар за 3-4 мин. нагряваш направо шишенцето.
[quote="Моряка"]
Илияне когато лакът ти идва гъст просто го затопли било то на радиатор, гореща вода, а аз го правя със сушоар за 3-4 мин. нагряваш направо шишенцето.
Благодаря за съвета
,аз обикновенно го разреждам ,но този път се изкалпазаних 

Зарганолог
Ето и мойте няколко вързани куки имам се за сръчен ,но много ми дебели пръстите. http://rumenfire.snimka.bg/humor/kuki.567028.22234451borkok написа:Румба сега са така но като влезнат във водата, и сафрида ги нахапе се изправят.Поне това съм забелязъл.Кво стана с чепаретата за карагьозаrumenfire написа:Kak ги връзваш така да стърчат на горе към към жилото на куката???А този шнур едва ли ще ти свърши работа...който е с ламе.