Искър - всичко за и по реката

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
MIR4EV
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Искър - всичко за и по реката

Мнение от MIR4EV »

Menkata написа:Много ясно.Има и хора които ме подведоха и човек който ме насочи.Жив и здрав на Nitro :) Все по - голяма слука да имаш.
Менка още не са трагнали дунавските морунажил. Следа нещата по долното течение на реката при Гиген.
Ето това беше долна лъжа.Точно когато колегата ми е го е написал се е ловяло на Гиген.Взимам си поука.Само на тези хора ,които дават и аз ще давам информация.Със здраве от мен :drinkers:
ОНЯ ЛЪЖЕ ДРУГИЯ НЕ ЗНАМ КВО РИБИ КЪЛВЪТ НА ПОЧТИ ВСЕКИ ВИР ПО-ДОЛНОТО ТЕЧЕНИЕ АМА ИСКА ВЪДИЦА В РЪКА А НЕ КЛАВИАТУРА!!!
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Мнение от Menkata »

MIR4EV написа:
Menkata написа:Много ясно.Има и хора които ме подведоха и човек който ме насочи.Жив и здрав на Nitro :) Все по - голяма слука да имаш.
Менка още не са трагнали дунавските морунажил. Следа нещата по долното течение на реката при Гиген.
Ето това беше долна лъжа.Точно когато колегата ми е го е написал се е ловяло на Гиген.Взимам си поука.Само на тези хора ,които дават и аз ще давам информация.Със здраве от мен :drinkers:
ОНЯ ЛЪЖЕ ДРУГИЯ НЕ ЗНАМ КВО РИБИ КЪЛВЪТ НА ПОЧТИ ВСЕКИ ВИР ПО-ДОЛНОТО ТЕЧЕНИЕ АМА ИСКА ВЪДИЦА В РЪКА А НЕ КЛАВИАТУРА!!!
Ако ти имаш бензинова колонка във вас.Други може да нямат.И не пиши глупости.Минал съм днес 30 км от средното до долното течение.И само на 2 места имаше живот :!:
По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
pakkoribara
новобранец
новобранец

Мнение от pakkoribara »

Колеги имам непотвърдена информация, че на ореховица са хващали дунавски морунаж, а на ставерци се е обаждал по някой. Но както Менката казва, не се знае кой лъже и кой не. Ако някой е ходил скоро там и не му се свиди да сподели как е.

Наслука
preslav_boi4ev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от preslav_boi4ev »

днес бях на ставерци никакъв риболов няма,които е казал ви лъже за там и мен ме излъгаха ама здраве да е,друг път пак,а ако са ловили там не е било тези дни това е от мен дано съм помогнал на някой да не бие пътя като мен напразно.Наслука на всички
chipev84
новобранец
новобранец

Мнение от chipev84 »

Здравейте колеги скоро несам писал защото несам ходил за риба,но утре ще ходя до Гиген нищо че сам на 170км,ще си направя един излед пак каквото стане и ще дам инфо след това......наслука на всички.................
Аватар
MIR4EV
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MIR4EV »

preslav_boi4ev написа:днес бях на ставерци никакъв риболов няма,които е казал ви лъже за там и мен ме излъгаха ама здраве да е,друг път пак,а ако са ловили там не е било тези дни това е от мен дано съм помогнал на някой да не бие пътя като мен напразно.Наслука на всички
колега ако ти не си хванал други си направиха по 7-8 кг аз бях вчера там верно трудно ги напрайх 10-те кила!
ribar4eto_76
новобранец
новобранец

Мнение от ribar4eto_76 »

Днес ,Староселци ,хубави дунавски морунажи,600-700гр,е имаше и по малки разбира се. Само на фидер излизаха, колегите с болонезите имат хванати по 1-2 риби за цял ден.Захранка ВДЕ и бисквита
ribo-ribo
новобранец
новобранец

Мнение от ribo-ribo »

привет колеги, вчера на староселци се хващаха по няколко морунажа, но ми подадоха информация за силен риболов на долнилуковит помпената се ловели доста морунажи и шаранчета по половин кило.
preslav_boi4ev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от preslav_boi4ev »

MIR4EV написа:
preslav_boi4ev написа:днес бях на ставерци никакъв риболов няма,които е казал ви лъже за там и мен ме излъгаха ама здраве да е,друг път пак,а ако са ловили там не е било тези дни това е от мен дано съм помогнал на някой да не бие пътя като мен напразно.Наслука на всички
колега ако ти не си хванал други си направиха по 7-8 кг аз бях вчера там верно трудно ги напрайх 10-те кила!
може аз да не съм ги уцелил но в петък никой нищо не хвана не беше в мен причината просто нямаше никакви риби в момента,явно риболова пак е потръгнал пак ще ги пробваме :D дай боже да ги уцеля и аз веднъж,абе ходене му е майката :D
ribar4eto_76
новобранец
новобранец

Мнение от ribar4eto_76 »

preslav_boi4ev написа:
MIR4EV написа:
може аз да не съм ги уцелил но в петък никой нищо не хвана не беше в мен причината просто нямаше никакви риби в момента,явно риболова пак е потръгнал пак ще ги пробваме :D дай боже да ги уцеля и аз веднъж,абе ходене му е майката :D
Колеги вчера имаше около 20 ,колеги там но само 4-5 човека ловях ме
chipev84
новобранец
новобранец

Мнение от chipev84 »

днес на староселци,ореховица,гиген,писарово....тежак риболов,в прочем никакъв риболов за целия ден един морунаж,бурен вятър който непозволяваше да се направи никакъв опит за риболов.
maverini
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от maverini »

chipev84 написа:днес на староселци,ореховица,гиген,писарово....тежак риболов,в прочем никакъв риболов за целия ден един морунаж,бурен вятър който непозволяваше да се направи никакъв опит за риболов.
Днес на Ореховица осем морунажа и страшен вятър ебахти и урагана.Лових на щека тъй като на друго просто не ставаше
ribar4eto_76
новобранец
новобранец

Мнение от ribar4eto_76 »

maverini написа:
chipev84 написа:днес на староселци,ореховица,гиген,писарово....тежак риболов,в прочем никакъв риболов за целия ден един морунаж,бурен вятър който непозволяваше да се направи никакъв опит за риболов.
Днес на Ореховица осем морунажа и страшен вятър ебахти и урагана.Лових на щека тъй като на друго просто не ставаше
Под баластиерната ли колега ?
chipev84
новобранец
новобранец

Мнение от chipev84 »

maverini написа:
браво,ние бяхме 3-ма срещу теб и си трагнахме към 9ч,следтова направихме обиколката за да намерим по тихо място за риболов...........
maverini
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от maverini »

Пздрави колега chipev където бяхте мястото е много добро но вятъра беше насрещен и не ставаше за риболов.След като вие си тръгнахте никой не е пристъпвал а вие на горе какво нищо
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”