Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Заключено
Аватар
qno_zloo
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....

Мнение от qno_zloo »

hristotihov написа:
qno_zloo написа:В събота ще дам инфо за Суходол, но първо да го преслушаме.
И там не се влияе много от захранката. Шараните са основно в залива, така че ако ти се падне по-десен коридор, шанса ти е по-голям. Ти с какво ще участваш, щека или мач?
...мач, щеката ще е във партията.
Мерси, ама там шарани имали...

jasonsmith, колега на Челопечане имали такъв вид риба :lol: ... бракониерите не са ли ги опасли.???

За шараните , да наистина ги броя, като счетоводител съм им.
..с други боклуци освен Шимано, не ловя;)

Изображение
Аватар
hristotihov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от hristotihov »

qno_zloo написа:Мерси, ама там шарани имали...
Има, сега зарибяват за състезанието, че миналата година нямаше и се изложиха.
нямам живарник
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

qno_zloo написа: на Челопечане имали такъв вид риба :lol: ... бракониерите не са ли ги опасли.???
Има около 100 бройки примерно :) , за бракониерите ще е трудно да го изтърмъчат.Прекалено е таласъмски гьола,има много плитчини и брутални дълбочини,няма как да се опоска тоя гьол.

Раничко му е и на него иначе,лятото се правят страшни излети.Последния път като бях,ледена вода и никво пипане.Яко мърсотия зад мен,нещо нормално за готиния гьол.
Изображение
В ляво дълбочина 2м,вдясно къде съм аз 4м още по в дясно отиваше на 6м.Ако някой иска да си направи капо,или да хване трудни риби там е местото. :)
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Аватар
qno_zloo
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от qno_zloo »

....jasonsmith, значи колега трябва да се запознаем, аз ходя на големия гьол на Богров, 2003 хванах 6кг шаран на него иначе съм привърженик на щуката, рекорда ми е 8,700кг на месниста плажа, но тва беше в средата на 90-те и не бяха рядкост.

В галерията имам снимка на шарана, ама нещо е променена и мен ме няма вече..... :shock:
..с други боклуци освен Шимано, не ловя;)

Изображение
Аватар
fiverov
разбира нещата
разбира нещата

Re: Цените на Герман

Мнение от fiverov »

На Герман да не съм стъпил повече .
...... :finga: ....
без коментар

п.п. само да кажа нещо де ...в момента в който влезнах и исках да си платя видях табела с надпис : "за бастуни до тук "
кръгом марш и на негован (не казвам че на негован е страшно ,почти условията са еднакви като второто място е малко по добро като се прибави калното дъно и обслужването )
поздрави на всички
пазете чисто ,не е толкова трудно
Аватар
jasonsmith
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jasonsmith »

qno_zloo написа:За шараните , да наистина ги броя, като счетоводител съм им.
Ба., екстра- аз уклеите не ги броя до 50, па камо ли шарани. Щом казваш- вярвам ти.
Нямам нищо напротив да се запознаем, а че в почти всеки гьол има шаран, колкото и да е изпоскан, можеш да си сигурен :). Даже и на Волуяш-кия има, пък какво остава за Челопечене или Панчарево свободния :)
Аватар
gotzyss
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gotzyss »

fiverov написа:На Герман да не съм стъпил повече .
...... :finga: ....
без коментар

п.п. само да кажа нещо де ...в момента в който влезнах и исках да си платя видях табела с надпис : "за бастуни до тук "
кръгом марш и на негован (не казвам че на негован е страшно ,почти условията са еднакви като второто място е малко по добро като се прибави калното дъно и обслужването )
поздрави на всички
много си прав колега аз съм на "ТИ" със собствениците обаче му изпуснааха края и вече са най - не атрактивни
Аватар
szhristov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от szhristov »

Днес 8)

Спининг - само блесни :wink:

:arrow: Панчарево - платеното от 10ч. до 12,30ч. - две бели риби(сулки) :cry:

:arrow: Негован - платено от 13ч. до 16ч. 7 пастърви, едната с повод и кука :arrow: над кило беше, явно е бегала на някой преди мене :lol:

Поздрави

:drinkers:
...и наслука
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

hristotihov написа:
topsoft написа:Колеги, така и така става въпрос за шарани, помогнете моля по тая тема, че ще зема си прееба риболова утре:
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=126&t=46911
Сезона е такъв че по-добре наблягай на белия червей. Захранките в момента почти нямат ефект. Каракуди, червеноперки, съвсем скоро и шарани, хвърлят хайвер и са на брега. Не разчитай в този сезон да ги събереш със захранка. Рибите са объркани, разсеяни, следват инстинкта си и имат далеч по-важна работа от поемането на неква химия, па било то и Трапер. :wink: Натискай на бял и на кастер в момента, това ми е съвета. Последните 4 дни бях на риболовен туризъм и се обедих, че по време на хвърлянето на хайвер, шарановите риби не се влиаят от хранителни петна и взимат основно на бял и на кастер, или на комбинация от двете. :drinkers:
Потвърждавам - днес на Нови Хан - 16 каракуди и 1 шаран, цял ден рибата е като муха без глава, ни храна я интересува ни нищо, според мен и черен хайвер да и хвърлиш ще е се тая.
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
Аватар
zaribanask8
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от zaribanask8 »

Благодаря ви на всички че ме нястроихте срещу Герман и положително настроен към Панчарево,а и на панчарево ще се види малко природа нали това е главната цел :D искам да питам с каво мога да стигна от Плиска до Панчарево или на кръговото, нещо да фана ?
Викат ми Николаев :)
Аватар
Sc00by
фен клуб-скобар

Мнение от Sc00by »

zaribanask8 написа:Благодаря ви на всички че ме нястроихте срещу Герман и положително настроен към Панчарево,а и на панчарево ще се види малко природа нали това е главната цел :D искам да питам с каво мога да стигна от Плиска до Панчарево или на кръговото, нещо да фана ?
Май 1-ца рейс ? ама не съм мн обеден :lol: преди години с него ходехме
Изображение
Аватар
Naiden71
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Naiden71 »

За 777 там наистина не се влияе от храна единствено може да се съберат на слепени бели с кастери и за стръв бял с царевица.....

Не мога да се съглася с Теб :wink:
Cohiba Fishing
Аватар
BACARDI
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от BACARDI »

zaribanask8 написа:Благодаря ви на всички че ме нястроихте срещу Герман и положително настроен към Панчарево,а и на панчарево ще се види малко природа нали това е главната цел :D искам да питам с каво мога да стигна от Плиска до Панчарево или на кръговото, нещо да фана ?
1-ца и 3-ка ходят до там само че през кръговото минава само 1-ца а 3-ката може да се хване по нататък към моста при младост чак.
И така и така пиша да попитам скорошна информация от езерото панчарево че мисля да отскоча в неделя ама не съм решил още .
http://aquaristicabg.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
hristotihov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от hristotihov »

Автобус четворка също ходи до Панчарево, но тръгва от Младост 1. - http://www.sofiatraffic.bg/bg/transport/schedules
нямам живарник
Аватар
milanov84
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от milanov84 »

jasonsmith написа:
qno_zloo написа:За шараните , да наистина ги броя, като счетоводител съм им.
Ба., екстра- аз уклеите не ги броя до 50, па камо ли шарани. Щом казваш- вярвам ти.
Нямам нищо напротив да се запознаем, а че в почти всеки гьол има шаран, колкото и да е изпоскан, можеш да си сигурен :). Даже и на Волуяш-кия има, пък какво остава за Челопечене или Панчарево свободния :)
Пак казвам на въпросният риболов бях до момчето... И като казвам до... Бях точно до него...
От 8и30 до 16:00 беше с 30+ шаранчета около 3те килца. През това време го гледахме и ние им изгубихме бройката... беше гол за гол... Пича беше с два фидера... Аз и мои приятел бяхме с по 3 дънарки... и бяхме капо... /с изключение на една щука хваната на царевица хахахахах/
Тъй, че който го може, си го може...
Отностно платеното на Богров... Това според мен е най-хубавия гьол за тренировка... и не само...
Заключено

Обратно към “Водоеми и реки”