Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
-
- научил се да хвърля
Re: С ЛОДКА В МОРЕТО

това сме ние ...
Ко ма напрай бе колега...какво е това...реке.
Айде да пишем в другата тема, че много въпроси ми напират, пък тука ще ни се карат.

Айде да пишем в другата тема, че много въпроси ми напират, пък тука ще ни се карат.

Разликата между английските ,руските и българските форуми:
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
Сутринта докато се разбуждах и зяпах през терасата ,забелязах някакво странно струпване на лодки пред входа на пристанището .То струпване на лодки не е странно ами мястото е странно .Като казвам струпване имам предвид 5-6 лодки ама при условие че рядко съм мяркал лодки даже да минават от там..... а и още 2-3 сякаш се движеха към тях.Дано някой от колегите изскочи с добра новина
.Лек ден
.

ОООпс верно не съм споменал а и няма как да се разбере ....сори за Бургаското става дума . 

-
- вече хвърля и на тежко
От там се връщам сега ,но с почти празна кофичка
,само с 7 чернокопа.Вчера имаше доста но вече го няма 

- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
piam70 написа:От там се връщам сега ,но с почти празна кофичка,само с 7 чернокопа.Вчера имаше доста но вече го няма
братле,пиши в темата за чернокопа кога,как?аз минавам да гледам как е положението от време на време там и пиша но явно някои кофички ги пропускам

Качествени чепарета Borkata

Аз пък към обед фиксирах поне петнайсет лодки в района по посока на о. Св. Анастасия. Други освен piam70 ще се престрашат ли?roko-koko написа:Като казвам струпване имам предвид 5-6 лодки
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Аз бях там след обед, а преди обед пред моста. Имаше лодки които взеха по-добре от нас. Ние завършихме риболова с по 15 риби на калпак.
Около 60-70 лодки имаше към 10 и половина...карид написа: Аз пък към обед фиксирах поне петнайсет лодки в района по посока на о. Св. Анастасия.

-
- учете се от него

Мастор си тиии, сигурно снощи бая кадеми си зимал, чи кат ги гледам и братчеда и другите двама колеги дето писаха са с по 15-20 риби.
Я издай тайната

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Влизаш в ранни зори , по-точно още по тъмно и чакаш да се развиделиstrijok написа: Я издай тайната

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Има тема за показване на лодките - не товарете тука,моля ви.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Днес сутринта ,пак докато си зяпам към пристанището след сутрешната закуска ,гледам пак са се събрали доста лодки и няколко са се насочили на там .Лодките са малко по-нагоре от колкото преди няколко дни .В смисъл по-навътре в морето ама са пак долу горе на входа на пристанището.Дано искочи някаква добра слука за колегите
Аз съм до обед зает ,а след това съм за лихнуси над Агалина защото в тоя раион ни е лодката.Дано имат успех с белите риби колегите а на останалите живи и здрави 

Днес от 7.00 до 12.00 почти капо
Влязохме от Аспарухово, въртяхме от Галата до Поворотния, Рубин и обратно. Около 11.00 пред Галата хванахме един пасаж добър сафрид на 16-17м, но с това си останахме. Водата - 11 градуса. Не ми се иска точно аз да го казвам, ама ... май това беше за този сезон