Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
- TRAP
- ще става разбирач
Re: Инфо за р. Струма!
Някаква информация за баражите?
Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
-
- разбира нещата
Колега сега в момента незнам нищо за баражите, но лятото бая сом се извади там и плескач.
-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Тези сомове с какви размери бяха ?metoo написа:Колега сега в момента незнам нищо за баражите, но лятото бая сом се извади там и плескач.
- prodigy666
- разбира нещата
от 3 до 7 мах пред мен хванаха това лято 2 по 5 кила ма не може да няма и по-големиivo_stoev написа:Тези сомове с какви размери бяха ?metoo написа:Колега сега в момента незнам нищо за баражите, но лятото бая сом се извади там и плескач.
-
- разбира нещата
Еми аз хванах три един 5,600 втория 3,400 и нещо и третият 4,300 а и имаше и 2 3 сом на 10кг фанати пред мене. а Такива до 3 кг са хванаха много това лято.
- indalo
- фен клуб-скобар
Днес на един вир между Железница и Монца, на заветно място се получи приличен за сезона риболов. На вира от двете страни имаше 10тина рибари, всички ловящи на стръв.
Хванах 7 скобарета и 2 морунажчета, като имах поне толкова откачени, разбира се най големите. Определено взимаха повече на бял/ мартеничка/. Във вира бъкаше от риба, но като кълвино редичко, рибата изобщо не се влияеше от храна и стреляне на бял. Имахме късмет и с времето, както казах местото беше заветно, а и дъждеца се размина.

Хванах 7 скобарета и 2 морунажчета, като имах поне толкова откачени, разбира се най големите. Определено взимаха повече на бял/ мартеничка/. Във вира бъкаше от риба, но като кълвино редичко, рибата изобщо не се влияеше от храна и стреляне на бял. Имахме късмет и с времето, както казах местото беше заветно, а и дъждеца се размина.
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- разбира нещата
Еми колега значи при тези условия тоя вятър днеска, си имал един много успешен риболов.
- prodigy666
- разбира нещата
днес на покровник реката беше кафява но пова да бистри маи ... некои ако знае как е на бело поле или монца ?metoo написа:Еми колега значи при тези условия тоя вятър днеска, си имал един много успешен риболов.
- prodigy666
- разбира нещата
днес на покровник реката беше кафява но пова да бистри маи ... некои ако знае как е на бело поле или монца ?metoo написа:Еми колега значи при тези условия тоя вятър днеска, си имал един много успешен риболов.
- тони котев
- научил се да хвърля
Днеска на Бело поле е била кална водата и мойте хора са си тръгнали към 1 ч. капо.prodigy666 написа:metoo написа:... некои ако знае как е на бело поле или монца ?
- fishingman
- вече хвърля и на тежко
Вчера на Невестино под прага на помпата 2 хванати и 5 откачени скобара, колегата под мен също 2 скобара извадени и 3 откачени. Явно само побутват стръвта и не я захапват, макар, че извадените бяха хубаво налапали. Времето не беше кой знае какво от хубавата му страна , но можеше да се лови докъм 16.00 и се започна един вятър и дажд и се стъмни все едно е 18.30ч., а водата започваше леко да вдига нивото и да става по сура.
- Прикачени файлове
-
- Снимка0020.jpg (86.78 KiB) Преглеждано 760 пъти
Иво,това че през деня ловиха на стръв не е голямо успокоение.Явно не ти е направило впечатление че в 17.00 ч все още пристигаха коли /при положение че в 17.30ч вече се стъмва/,а и местните отсреща събираха дърва за огъня.На мен това ми говори че изчакваха да си тръгнем гастролъорите и сечта почва.А риба има много наистина при мене от 10 скобарчета само 3-4 за устата на кука 14 номер.И още толкова откачени явно закосени просто този ден рибата не искаше да се храни само отива и побутва и я вадиш за моцуната все едно че си на тройки.Дано има некъв контрол,ма едва ли особено нощем,щото рибата е много нагъчкана и на тройки в този ден не беше проблем да се направат 30 риби.indalo написа:Днес на един вир между Железница и Монца, на заветно място се получи приличен за сезона риболов. На вира от двете страни имаше 10тина рибари, всички ловящи на стръв.![]()
-
- разбира нещата
Е колега това не го знаех, за 3. Знам само че бракониерите от Благоевград ходят нощем по реката с парашути
и за един два часа си напълнят чантата и за това после няма риба.

Първо искам да започна с по-Здрав към всички тройкаджии които ще прочетат този коментар, а и искам да се обърна към хората от една изпълнителна агенция, която е повече агенция и по малко изпълнителна: За какво го купувам тоя билет като за цяла година не са ме проверили нито веднъж?
Днес ббях на реката за 3 часа закачих много скобари, но извадих само три, но и тези три се оказаха достатъчни да ме налазят месТните благоевградски селяни. Реката бе доволно голяма и мътна рибите много добре реагираха на пинките които стрелях. Ако държиш темпо в храненето - риболова е приказка. По 10 пинки на 2-3 хвърляния и скобара кълвеше. Лових с болото на дълбочина около 1м и по-малко. Рибата предпочиташе мартеница от 1 бял и 1 или2 червени пинки. Плувка 2гр повод над 35см /не знам може и около 40см да беше/, кука фуна 16 номер. Скобарите които излизаха бяха малки имаше само един около кило. Още при първата извадена риба дойде една пенсия до мен, а като видяха че закачих още риби един селяк /знам че не е прилично да наричам хората така, но няма просто друга дума в българския език, която така "достойно" да определя човек/ нагази точно там където ловях, друг пък започна да ми се хвали, че като си тръгна щял да почне да даска с тройки. Нямам думи.
Все пак и трите скобара си отплуваха, а пък аз колкото си отпочинах толкова и събрах нерви от наглостта българска и отново си припомних че не съм в някоя бяла държава, а се намирам на моста за с. Покровник до "град" Благоевград заобиколен от "хора" за които мисълта - не на Нане да му е добре, а на Вуте да е зле е кредо и движеща сила. Естествено след като нагази пред мен въпросния субект, аз спрях да храня и рибата престана да кълве. Докато събирах багажа извади един скобар закачен за опашката, което ме наведе на мисълта, че не само е селяк ами е и бракониер, но както винаги съм казвал: простотията не ходи в гората, а по хората
Днес ббях на реката за 3 часа закачих много скобари, но извадих само три, но и тези три се оказаха достатъчни да ме налазят месТните благоевградски селяни. Реката бе доволно голяма и мътна рибите много добре реагираха на пинките които стрелях. Ако държиш темпо в храненето - риболова е приказка. По 10 пинки на 2-3 хвърляния и скобара кълвеше. Лових с болото на дълбочина около 1м и по-малко. Рибата предпочиташе мартеница от 1 бял и 1 или2 червени пинки. Плувка 2гр повод над 35см /не знам може и около 40см да беше/, кука фуна 16 номер. Скобарите които излизаха бяха малки имаше само един около кило. Още при първата извадена риба дойде една пенсия до мен, а като видяха че закачих още риби един селяк /знам че не е прилично да наричам хората така, но няма просто друга дума в българския език, която така "достойно" да определя човек/ нагази точно там където ловях, друг пък започна да ми се хвали, че като си тръгна щял да почне да даска с тройки. Нямам думи.
Все пак и трите скобара си отплуваха, а пък аз колкото си отпочинах толкова и събрах нерви от наглостта българска и отново си припомних че не съм в някоя бяла държава, а се намирам на моста за с. Покровник до "град" Благоевград заобиколен от "хора" за които мисълта - не на Нане да му е добре, а на Вуте да е зле е кредо и движеща сила. Естествено след като нагази пред мен въпросния субект, аз спрях да храня и рибата престана да кълве. Докато събирах багажа извади един скобар закачен за опашката, което ме наведе на мисълта, че не само е селяк ами е и бракониер, но както винаги съм казвал: простотията не ходи в гората, а по хората
скобара е риба проклета

- prodigy666
- разбира нещата
[quote="pojara28"]Първо искам да започна с по-Здрав към всички тройкаджии които ще прочетат този коментар, а и искам да се обърна към хората от една изпълнителна агенция, която е повече агенция и по малко изпълнителна: За какво го купувам тоя билет като за цяла година не са ме проверили нито веднъж?
На Бело поле на на моста имаше 30 човека всички на 3ки ... и то номер 1-2 маж
маика им п..ка пълно е с к...ти никои нема страх от още по големите Ка ... ти горските .... ебал съм ги и на мен ми харесва мезето от скобар в консерва с боб и краставички ма си права като фана ... днес 1 кило и половина закосен на кука номер 14 риби има ного ма до 2-3 години ше останат само малките .....
На Бело поле на на моста имаше 30 човека всички на 3ки ... и то номер 1-2 маж