Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Сопот?
Модератор: Paublo_Eskobar
- Menkata
- фен клуб-скобар
Re: Какво кълве на яз.Сопот?
Бог да го прости човечеца,засичал съм го доста пъти на стената да лови костур.яз,Сопот написа:Има от майстори,но къде тайна.Нали съм абориген,май само аз вече ще ви давам инфото.![]()
![]()
![]()
![]()
Даже и един паднал с джипа от стената.http://www.blitz.bg/news/article/222263" onclick="window.open(this.href);return false;
До колкото за майсторлъка не ме карайте да ходя

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
Гадна история на качването преди отбивката за стената ги чух зад мен,спрях горе и видях че има паднала кола,изумих се,а на паркинга отатък го до кулата го забравете,строй се оградено,кола може да спреш чак при бившия Рай, иначе се качваш с кола.А след 18.00ч охраната си отива и влизат парашутистите.Menkata написа:Бог да го прости човечеца,засичал съм го доста пъти на стената да лови костур.яз,Сопот написа:Има от майстори,но къде тайна.Нали съм абориген,май само аз вече ще ви давам инфото.![]()
![]()
![]()
![]()
Даже и един паднал с джипа от стената.http://www.blitz.bg/news/article/222263" onclick="window.open(this.href);return false;
До колкото за майсторлъка не ме карайте да ходя![]()
,че най - мразя да се капотирам

Риба къща няма.
-
- научил се да хвърля
От към Голяма Желязна нямаше удари на хубави риби. Тези които си търсеха платиките ги разбиваха, хващаше се и по някоя бяла риба на жива рибка от брега. Дали не е по-добре да се търсят шараните и амурите от към пътя за Троян?
- MITKO70
- кандидат преподавател
Да,има успехи ,така ми донесоха мой хора от язовира.Но ,човека уцелил рибите този път ,започваше 11 чувал царевица от началото на сезона ,когато си тръгнах и нямаше слука,така че си ги заслужаваMiTaKa™ написа:Tези дни имало ли е движение на любимите торпеда , мисля петък след работа да изцепя за два дни

Всичко може,но не всеки го можe.

- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Аз ще имам човек там , и два дни преди да отида ще ми храни петното , стига нещо да не се прецака.
Но като се храни на едни и същи места през 10 метра разстояние мисля , че не е проблем рибата пак ще се навъртва около този периметър и дори и за два дни е твърде възможно да има слука.
А иначе не си мисли , че рибите на Суки са хвърляш и вадиш , масово тази година колегите пият капочино и то горчиво
Но като се храни на едни и същи места през 10 метра разстояние мисля , че не е проблем рибата пак ще се навъртва около този периметър и дори и за два дни е твърде възможно да има слука.
А иначе не си мисли , че рибите на Суки са хвърляш и вадиш , масово тази година колегите пият капочино и то горчиво

- Батко Емо
- разбира нещата
Темата макар и без управитело,си е като преди!
Евала!На майсторите де 

- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Само да попитам , дерето м/у 4-та и 5та отбивка може ли да се заобиколи вече, смисъл от Богомил да тръгна към стената с кола покрай язовира , понеже там е по хубава пътя

- MITKO70
- кандидат преподавател
Какво стана адаш,излови ли гиMiTaKa™ написа:Само да попитам , дерето м/у 4-та и 5та отбивка може ли да се заобиколи вече, смисъл от Богомил да тръгна към стената с кола покрай язовира , понеже там е по хубава пътя

- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Врътнахме с Ники едно капо от към амури , много вятър от четвъртък не е спирало , аз в петък към 20часа бях там.
А иначе Митак аз питах дали може с колата да се мине покрай дерето , но може минах дори и през мостчето минах (малко на риск). От Богомил почти до стената е лудница , а риба не видях да се лови
А иначе Митак аз питах дали може с колата да се мине покрай дерето , но може минах дори и през мостчето минах (малко на риск). От Богомил почти до стената е лудница , а риба не видях да се лови

- Menkata
- фен клуб-скобар
Не ги търсите дето трябваMiTaKa™ написа:Врътнахме с Ники едно капо от към амури , много вятър от четвъртък не е спирало , аз в петък към 20часа бях там.

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
Ми то добре си се прекарал,път до Ники като слънце,ама ти влезе от устието за стенатаMiTaKa™ написа:Врътнахме с Ники едно капо от към амури , много вятър от четвъртък не е спирало , аз в петък към 20часа бях там.

Риба къща няма.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Ти не беше ли тръгнал към Богомил,нали за там пита?Ако си бил при Ники,защо си слизал толкова на горе.А с Ники говорихме в сряда,преди да тръгне,казах му че не е там сега мястото,но...като няма на горе към Богомил свободно.То язовира отрязва от раз,та не се знае дали няма да спре,но като цяло се запазва таз годишната тенденция,няколко удара и след това тихо дълго време.В началото на месеца точно във вятъра Менката ги удари,а ние след него за два дниMiTaKa™ написа:Врътнахме с Ники едно капо от към амури , много вятър от четвъртък не е спирало , аз в петък към 20часа бях там.

- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Минах от там понеже това ми е второто ходене за язовира и предния път минах през 4тата и пътя не беше много добър и закачих няколко пъти , и след като не си намерих място се пуснах на следващата , която се пада при Богомил , а там и на 3та може да си карам. А в началото на годината , като поразпитвах за пътя до язовира ме наплашиха , и аз като си харесах тази отбивка си мислех се през нея да слизам и си карах как казва Дани от устието към стената
, но както и да е на връщане минах през тази зад нас с контейнера и тя става.
Съгласен съм с Митака , рибите явно точно така процедират , ще видим дали ще е така средата на октомври , но се се надявах и на някое шаранче да удари каква захранка им бях спретнал

Съгласен съм с Митака , рибите явно точно така процедират , ще видим дали ще е така средата на октомври , но се се надявах и на някое шаранче да удари каква захранка им бях спретнал

- Диканаров
- кандидат преподавател
Момци, прави ми впечатление, че костурът е издребнял и има някакви бели паразитчета под кожата близо до повърхността на месото. На мостовете тази година още не съм хванал над 300г. Синът на чакъла на стената хвана няколко над 200г. и два над половинка, но това си е нищо. Предишните години на излет съм вадил само от 300г на горе и половин килограмовите си бяха редовни клиенти. Версията, че платиката му е видяла сметката е смешна. Едрият костур тя не може да изяде, а само хайвер или личинки. Има нещо и още не мога да си го обясня! Това, че гонят от стената и от кулата го считам за добро нещо, защото съм виждал от лодка двама да вадят два живарника с по 25-30 кг. костур от кулата.А това не бе рядкост, а обикновено явление, когато костурът се групираше на ямата при кулата. Сега денят намалява и времето за лакомниците много е късо, не е цял ден. Дано да одържат на мрежарите нощем, защото като още малко захладее нашего брата няма да нощува на водата там, въпреки, че е разрешен нощният риболов. Хубаво ще е ако д-р Найденов ни напише два реда за паразитите и за издребняването на костура.
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!