Какво кълве на яз.Сопот?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Re: Какво кълве на яз.Сопот?

Мнение от Menkata »

яз,Сопот написа:Има от майстори,но къде тайна.Нали съм абориген,май само аз вече ще ви давам инфото. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Даже и един паднал с джипа от стената.http://www.blitz.bg/news/article/222263" onclick="window.open(this.href);return false;
Бог да го прости човечеца,засичал съм го доста пъти на стената да лови костур.
До колкото за майсторлъка не ме карайте да ходя :lol: :lol: ,че най - мразя да се капотирам :D
По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

Тъжна история е това с колегата , лека му пръст
Изображение
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от яз,Сопот »

Menkata написа:
яз,Сопот написа:Има от майстори,но къде тайна.Нали съм абориген,май само аз вече ще ви давам инфото. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Даже и един паднал с джипа от стената.http://www.blitz.bg/news/article/222263" onclick="window.open(this.href);return false;
Бог да го прости човечеца,засичал съм го доста пъти на стената да лови костур.
До колкото за майсторлъка не ме карайте да ходя :lol: :lol: ,че най - мразя да се капотирам :D
Гадна история на качването преди отбивката за стената ги чух зад мен,спрях горе и видях че има паднала кола,изумих се,а на паркинга отатък го до кулата го забравете,строй се оградено,кола може да спреш чак при бившия Рай, иначе се качваш с кола.А след 18.00ч охраната си отива и влизат парашутистите. :evil: :evil: :evil:
Риба къща няма.
mitkom
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mitkom »

От към Голяма Желязна нямаше удари на хубави риби. Тези които си търсеха платиките ги разбиваха, хващаше се и по някоя бяла риба на жива рибка от брега. Дали не е по-добре да се търсят шараните и амурите от към пътя за Троян?
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

MiTaKa™ написа:Tези дни имало ли е движение на любимите торпеда , мисля петък след работа да изцепя за два дни
Да,има успехи ,така ми донесоха мой хора от язовира.Но ,човека уцелил рибите този път ,започваше 11 чувал царевица от началото на сезона ,когато си тръгнах и нямаше слука,така че си ги заслужава :wink: За два дни според мен не става,тъкмо ще се захрани и си тръгваш,идва след теб някой и ги почва ,а после почват и легендите ,как с хвърлянето хванал :D За два дни може ,ама на някой гьол като Суки карп :wink: Е има и такъв момент ,видях го,с хвърлянето ,половин час до нас и хванаха ,нооооо това си е голям късмет :D Сега рибите отиват на вътре,не са по брега.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

Аз ще имам човек там , и два дни преди да отида ще ми храни петното , стига нещо да не се прецака.
Но като се храни на едни и същи места през 10 метра разстояние мисля , че не е проблем рибата пак ще се навъртва около този периметър и дори и за два дни е твърде възможно да има слука.
А иначе не си мисли , че рибите на Суки са хвърляш и вадиш , масово тази година колегите пият капочино и то горчиво
Изображение
Аватар
Батко Емо
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Батко Емо »

Темата макар и без управитело,си е като преди! :lol: Евала!На майсторите де :drinkers:
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

Само да попитам , дерето м/у 4-та и 5та отбивка може ли да се заобиколи вече, смисъл от Богомил да тръгна към стената с кола покрай язовира , понеже там е по хубава пътя
Изображение
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

MiTaKa™ написа:Само да попитам , дерето м/у 4-та и 5та отбивка може ли да се заобиколи вече, смисъл от Богомил да тръгна към стената с кола покрай язовира , понеже там е по хубава пътя
Какво стана адаш,излови ли ги :) Че ,за мястото за което си питал,инфото е че няма място игла да хвърлиш,имало е и някоя риба.
Изображение
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

Врътнахме с Ники едно капо от към амури , много вятър от четвъртък не е спирало , аз в петък към 20часа бях там.
А иначе Митак аз питах дали може с колата да се мине покрай дерето , но може минах дори и през мостчето минах (малко на риск). От Богомил почти до стената е лудница , а риба не видях да се лови
Изображение
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Мнение от Menkata »

MiTaKa™ написа:Врътнахме с Ники едно капо от към амури , много вятър от четвъртък не е спирало , аз в петък към 20часа бях там.
А иначе Митак аз питах дали може с колата да се мине покрай дерето , но може минах дори и през мостчето минах (малко на риск). От Богомил почти до стената е лудница , а риба не видях да се лови
Не ги търсите дето трябва :wink:
По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от яз,Сопот »

MiTaKa™ написа:Врътнахме с Ники едно капо от към амури , много вятър от четвъртък не е спирало , аз в петък към 20часа бях там.
Ми то добре си се прекарал,път до Ники като слънце,ама ти влезе от устието за стената :lol: .И на това място сега не се лови,само олово се оставя.Гледах ви от петък.
Риба къща няма.
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Ти не беше ли тръгнал към Богомил,нали за там пита?Ако си бил при Ники,защо си слизал толкова на горе.А с Ники говорихме в сряда,преди да тръгне,казах му че не е там сега мястото,но...като няма на горе към Богомил свободно.То язовира отрязва от раз,та не се знае дали няма да спре,но като цяло се запазва таз годишната тенденция,няколко удара и след това тихо дълго време.В началото на месеца точно във вятъра Менката ги удари,а ние след него за два дни :wink:
Изображение
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

Минах от там понеже това ми е второто ходене за язовира и предния път минах през 4тата и пътя не беше много добър и закачих няколко пъти , и след като не си намерих място се пуснах на следващата , която се пада при Богомил , а там и на 3та може да си карам. А в началото на годината , като поразпитвах за пътя до язовира ме наплашиха , и аз като си харесах тази отбивка си мислех се през нея да слизам и си карах как казва Дани от устието към стената :) , но както и да е на връщане минах през тази зад нас с контейнера и тя става.
Съгласен съм с Митака , рибите явно точно така процедират , ще видим дали ще е така средата на октомври , но се се надявах и на някое шаранче да удари каква захранка им бях спретнал :rolleyes:
Изображение
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Диканаров »

Момци, прави ми впечатление, че костурът е издребнял и има някакви бели паразитчета под кожата близо до повърхността на месото. На мостовете тази година още не съм хванал над 300г. Синът на чакъла на стената хвана няколко над 200г. и два над половинка, но това си е нищо. Предишните години на излет съм вадил само от 300г на горе и половин килограмовите си бяха редовни клиенти. Версията, че платиката му е видяла сметката е смешна. Едрият костур тя не може да изяде, а само хайвер или личинки. Има нещо и още не мога да си го обясня! Това, че гонят от стената и от кулата го считам за добро нещо, защото съм виждал от лодка двама да вадят два живарника с по 25-30 кг. костур от кулата.А това не бе рядкост, а обикновено явление, когато костурът се групираше на ямата при кулата. Сега денят намалява и времето за лакомниците много е късо, не е цял ден. Дано да одържат на мрежарите нощем, защото като още малко захладее нашего брата няма да нощува на водата там, въпреки, че е разрешен нощният риболов. Хубаво ще е ако д-р Найденов ни напише два реда за паразитите и за издребняването на костура.
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”