Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Какво ли пък е това?
Модератор: dantho.mihov
- ceno cenov
- разбира нещата
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
-
- сериозен играч
GODzillata това са челюсти на хищник, и расперът, няма зъбите на щуката и на бялата риба, за това мачка всичко с глътъчните зъби , и за това са доста равити, така че не е невъзможно да са от распер.GODzillata написа:Тия, дето казаха щука и распер...ъъъ...май никога не са ги хващали.![]()
И аз бих заложил на амур, не че съм ги виждал, ама от това, което съм чувал.
Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
-
- кандидат преподавател
-
- кандидат преподавател
-
- кандидат преподавател
Re: Какво ли пък е това?
Това ако не е бяла риба си режа оная работа,sapuna1971 написа:
- barutchiata ©
- Администратор
bisko71 бате не си залагай оная работа щото ще си останеш без неяbisko71 написа:
Това ако не е бяла риба си режа оная работа,

- Николай Неделков
- учете се от него
sapuna1971 написа:Как мислите?Особенно ми е интересно мнението на по младите колеги!
100% съм сигорен че са на шаранова риба,ама много,много ми приличат на зъбаци на клен,хващал съм много и да кажа че доста приличат на тия но клен с такива размери...

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
абе никой ли не се замисли че снимката е правена на дъска за рязане и челюстите не са толкова големи просто са снимани от близо ако дъската е с размери 40 на 30 см излиза че костите се събират в кватратче с размери най-много 15-15 рибата е шаранова може и да е хищна ама можи да не е, почти всяка риба има вътрешни зъби. Като гледам така рибата е била с тегло 1-3 кг... според мен това е шаран немога да съм сигурен просто налучквам щото ако беше амур Сапуна щеше да обяви печалившите в днешната загадка
п.с г-н Сапуна1971 поправете ме ако нещо от не съм го предположил правилно. Благодаря ви предварително! Бих искал, като разгадаем тази загатка да има и други, много ми е интересно.

п.с г-н Сапуна1971 поправете ме ако нещо от не съм го предположил правилно. Благодаря ви предварително! Бих искал, като разгадаем тази загатка да има и други, много ми е интересно.