Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2018
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Зарган 2018
Риба ще има всякаква - от теб зависи на чия страна ще е шанса хКалоян2001 написа:От 16ти до 23ти август съм в Китен ... Има ли шанс за улов от брега?

Има една тънка граница между риболова и това да стоиш на брега като идиот!
-
- новобранец
Galata написа:Риба ще има всякаква - от теб зависи на чия страна ще е шанса хКалоян2001 написа:От 16ти до 23ти август съм в Китен ... Има ли шанс за улов от брега?
![]()
какво е най-вероятно да се лови ...

Не изяждай мечтите си
Хвани и пусни !
Видракс

Хвани и пусни !
Видракс

- stareca
- ще става разбирач
Днес първи проби целенасочено за зарган на юг от бургас. След тежка вечер и успиване бях в 09:40 на скалите на трето замятане хубав зарган ,следващо удар отново добра риба за съжаление се откачи на скалите и цопна в морето.После час без пипване.Към 11:00 отново зверски удър на макс. дистанция повеждане и такъма улекна скъсана кука (повода ми е 0.128) до 12:30 направих още три добри заргана и едно микро чернокопченце завършвайки излета с 4 броя добре си е за сезона.Червея беше от 5 дена в хладилника полуразложен ако бях от 06:00 на скалите съм убеден че резултата би бил двоен .Наслука на всички.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
На 21.07.2018 г. на Бялата лагуна хванах 13 заргани и 19 платерини и иларии, но зарганите повечето са маломерни.toldo121 написа:Днес и аз хванах един 35см. зарган на паметника в Шабла.Много рано за заргани!
Днеска бях за зарган.Изкарах 6 добри парчета и една се опткачи до брега.Общо взето добре,но змиите бяха повече от зарганите 

Energo Team Benzar Elite Match 4.20m + Shimano Stradic ci4 C2500HGFB
Tailwalk Saltyshape Shore stick 86l + Shimano Stradic ci4 C3000HGFB
гр.Бургас
- stareca
- ще става разбирач
Бройките май почнаха да се вдигат за какъв период е улова колега.
От 7 до 11:30 там където си бил вчера.С моментни паузи за разхлаждане в морето 

Energo Team Benzar Elite Match 4.20m + Shimano Stradic ci4 C2500HGFB
Tailwalk Saltyshape Shore stick 86l + Shimano Stradic ci4 C3000HGFB
гр.Бургас
- stareca
- ще става разбирач
Имало малка зарган в морето за дядо ,проба днес на юг от бургас разбира се 15 броя и три се отърваха+един празен удар .В часовия диапазон от 06:00до 11:00 наслука на всички колеги.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Някой пробвал ли е следобяд след 5 ? Мисля тези дни да отскоча след работа, но гледам, че всички ходите преди обяд.
Aз пробвам редовно по това време.Обикновено ходя сутрин,но покрай сафрида и излетите ми за него,проверявам и с бомбардата.В началото на миналата седмица при един от излетите зарган взимаше от 5 до тъмно.Бях взел доза червеи за проба докато тръгне сафрида.Жена ми хавана около 20 и останахме без червеи,но имаше други колеги с бомбарда и затова забелязах,че върви през цялото време.Аз разбира се се насочих към сафрида и циганките,които се активизираха около 19.00ч.Става въпрос за Тюленово.По мое мнение беше случайност.Правих още няколко проби след това,но освен единични бройки зарган кълват само платеринки,които не са ми приоритет и бързо им се насищам.Дано съм бил полезен.Minchorna написа:Някой пробвал ли е следобяд след 5 ? Мисля тези дни да отскоча след работа, но гледам, че всички ходите преди обяд.
Благодаря, колега. Петък след работа отивам да настоявам
. Събота и неделя ще съм на юг от Бургас, ще споделя инфо, ако набарам нещо
Едната дестинация ще е мидарниците преди Маслен нос. Дано се е завъртял и там.

Стига с това на юг от бургас и на север от варна ... няма да ти вземат местенцето .. аман вече от тея неточни скрити изказвания .. на снимките поне да беше скрил малко морето .. ясно се вижда местенцето след къмпинг веселие, до казана в ляво по пътечката ..... голямата агалина на която си бил ... сподели каде е просто и това е не карай хората да се чудятstareca написа:Имало малка зарган в морето за дядо ,проба днес на юг от бургас разбира се 15 броя и три се отърваха+един празен удар .В часовия диапазон от 06:00до 11:00 наслука на всички колеги.

-
- новобранец

-
- разбира нещата
На прогноза точна хич от тук не се надявай!
Сам ходи и проверявай!Ако хванеш-съобщи.Пожелавам успех и добра сполука!
Зарганите са: тука има тука няма!
Постоянства, обикаляне и късмет, а места около Варна колкото искаш!
Сигурно мезе за бира има само на 9-та буна!

Сигурно мезе за бира има само на 9-та буна!

Нещата не са такива , каквито изглеждат!