ЖРЕБЧЕВО ОНЛАЙН

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Червеноперки костури и каракуда,още чакам големия удар на царевицата,днес вятър и голяма жега,нощес към 3.30 уклея беше тръгнал да се разхожда по брега нещо яко го гонеше,вече не ми се занимава с тези резонни риби и утре ще наблегна на косъма с царевицата па каквото стане,нивото за сега се държи и не пада но не се и вдига,до отсрещния бряг са 300-400мт. идеално е за плувка като дойдете който иска ще го закарам там,завет е и няма вятър.
m_nanchev
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от m_nanchev »

да оставиш някоя друга риба и за нас като дойдем
ULtRA^CsKa
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ULtRA^CsKa »

Колега вече да почнеш шараните и амурите :roll:
Изображение
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivan_yo »

Поборников написа:Червеноперки костури и каракуда,още чакам големия удар на царевицата,днес вятър и голяма жега,нощес към 3.30 уклея беше тръгнал да се разхожда по брега нещо яко го гонеше,вече не ми се занимава с тези резонни риби и утре ще наблегна на косъма с царевицата па каквото стане,нивото за сега се държи и не пада но не се и вдига,до отсрещния бряг са 300-400мт. идеално е за плувка като дойдете който иска ще го закарам там,завет е и няма вятър.
Значи че бялата го е юрнала яко. Значи, поддържай огъня докато дойдем :wink: :lol: :lol:
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Незнам зщо ама рибата си дава нящно време,може би заради маловодието,а кълве ли дребната трябва и голямата да удари. :roll:
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

msn написа:да оставиш някоя друга риба и за нас като дойдем
Ама тук няма пъстърва. :lol: :lol: :lol:
m_nanchev
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от m_nanchev »

абе ти остави пък ще видим,въпреки че с тоя карък дето ме е подгонил може пак нищо да не хвана .
Аватар
Chester
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Chester »

AXAXAXAXAXAXAXAXA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Тази тема много ме кефи :P
Хвани и Пусни !
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Днеска ЕКШЪН,колеги от Стара Згора на 30мт. от дясно на мен, на носа,дето са скалите и удрря шаран,един търчи при мен ими иска кеп че са го забравили,аз бегом за камерата и отивам при тях,следва 2часа борба,на няколко пъти го докараха на 10 метра от брега понеже е плитко оня мити шаран хуква да бяга обратно,така от7ч.до9.Поедно време този с кепа се мъчи да го вкара вътре но се оказа че кеп50/50см е малък и добичето неможе да влезне,през това време щарана и събра на колегите всичките въдици на куп.на този с кепа не му издаржаха нервите и замахна от долу даго вдигне,следва силно изпляскване и шарана си замина по живо по здраво.всичко съм снимал с камерата.Човека каза че от 30год. такова животно не му е удряло.Сега се лекува с гроздова.Според мен беше над 25кг.А на ме н сутринта ми скъса влакно 0.50 още с кълването,предполагам че е било протъркано от мидите.
Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Мнение от sestrata »

Мале, мале! :lol: :lol: Чудих се дали да дойда на 22-ри, обаче май ще тръгна на 20-ти :lol: :lol: :lol:
m_nanchev
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от m_nanchev »

ти такива работи пиши после да не се чудиш що ще идвам аз и половин българия
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Умирам за такива моменти,счупени кепове,скъсани влакна,с нетърпение очаквам да ударя есенния шарко.Дано следващия да е вънка.
Анди
новобранец
новобранец

Мнение от Анди »

А има ли го вече някаде тва клипче че майче няма да мога да заспа ако не го изгледам :oops:
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Анди написа:А има ли го вече някаде тва клипче че майче няма да мога да заспа ако не го изгледам :oops:
Колега аз едвам смогвам да кача снимка ти искаш клип,записа го има като дойде някой по разбирач от мене на компютрите като Сапуна ще го качи,
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”