Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на тежко
naRiba.com

Форум




Мидата
Модератор: sapuna
Re: Мидата
Че какво значение има как е одрязана. Голямата речна мида я чупя с ножа и месото е предостатъчно да прикрия кука няколко нули, освен това половината от месото е много твърдо и не пада от куката. Но каде е виждал сома и шарана мида без черупка? някак си не изглежда естесвено, но пък да е метнеш с черупката..
Е да се похваля за 1 час едно кефалче около 20 см на сомската кука с мида 




кьоркефали
- carpsliven2
- сериозен играч
- Мнения: 1746
- Регистриран на: Нед Окт 05, 2008 9:52 pm
- Местоположение: Васил Николов - Сливен
Re: Мидата
слагаш в един съд царевица.. след това слагаш и мидите и го оставяш на слънце... мидите шупват и се отварят и умирисват царевицата и вече имаш стръв със естествена миризма на мида .. няма шаран амур и сом който може да устои на миризмата. може да хвърлиш една шаст от мидите и царевицата за захранка .. също за да станеш рибар е нужно и малко да импровизираш.. има още хиляди фактори които играят роля за успешния риболов. Но темата за тайната на успеха бе заключена отново .. така че, тайните ще си останат тайни. 


Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува