Мидата

Модератор: sapuna

Аватар
chopara
ще става разбирач
ще става разбирач
Мнения: 511
Регистриран на: Нед Юли 27, 2008 6:57 pm

Re: Мидата

Мнение от chopara »

Че какво значение има как е одрязана. Голямата речна мида я чупя с ножа и месото е предостатъчно да прикрия кука няколко нули, освен това половината от месото е много твърдо и не пада от куката. Но каде е виждал сома и шарана мида без черупка? някак си не изглежда естесвено, но пък да е метнеш с черупката.. :lol: :lol: :axe: Е да се похваля за 1 час едно кефалче около 20 см на сомската кука с мида :drinkers:
кьоркефали
Аватар
carpsliven2
сериозен играч
сериозен играч
Мнения: 1746
Регистриран на: Нед Окт 05, 2008 9:52 pm
Местоположение: Васил Николов - Сливен

Re: Мидата

Мнение от carpsliven2 »

слагаш в един съд царевица.. след това слагаш и мидите и го оставяш на слънце... мидите шупват и се отварят и умирисват царевицата и вече имаш стръв със естествена миризма на мида .. няма шаран амур и сом който може да устои на миризмата. може да хвърлиш една шаст от мидите и царевицата за захранка .. също за да станеш рибар е нужно и малко да импровизираш.. има още хиляди фактори които играят роля за успешния риболов. Но темата за тайната на успеха бе заключена отново .. така че, тайните ще си останат тайни. :mrgreen:
Изображение
Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на тежко”