Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Кой вид риболов предпочитате?
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
- dimitar_
- сериозен играч
Абе ти (5кила) , какво си "виснал" във форума , нямаш ли багаж да стягаш за Жребчево , то и аз съм тъй , но пиша в "паузата" докато пека "мръвките" за утре и опитвам от време на време как ще вървят с винцето ... , да ви кажа не е зле !!!
Иначе за анкетата , жалко че може да се гласува само за един вид , но аз ще се спра на шаранджийският с плочка кюспе ,и "директният" ми е слабост , но за него ще гласувам другият път ...
Пък ти понеделник , умната , и сменяй стръвта , докато нещо се излъже ... !
Иначе за анкетата , жалко че може да се гласува само за един вид , но аз ще се спра на шаранджийският с плочка кюспе ,и "директният" ми е слабост , но за него ще гласувам другият път ...
Пък ти понеделник , умната , и сменяй стръвта , докато нещо се излъже ... !
-
- разбира нещата
-
- кандидат преподавател
- dzigy
- научил се да хвърля
Re: Кой вид риболов предпочитате?
Тази година пробвах за първи път на фидер - на яз. Искър. Много ми хареса начина по който се огъва върха. За сега този най ми допада. Иначе, на плувка с макара си остава класика.
- demorock
- ще става разбирач
http://forum.nariba.com/viewforum24.html чети тука има много инфо !Vaneto_99 написа:какъв е този риболов на фидер можеш ли да покажеш снимки или дай линк

-
- разбира нещата
Re: Кой вид риболов предпочитате?
Наи ми харесва метод хранилка и монтаж на косъм след нея ,на някои водоеми [платени] шарана си иска директен монтаж на куката и ща не ща се съобразявам , от тази есен се запалих и по спининга ,но гласувам за на косъм .Щаслива нова година

Re:
К'ви са тия бре Краси, да не ловят сом? Ако е тъй, аз 'що не 'фащам? Сега се опитвам да завъдя глисти, пък белким потръгнат нещата. До март месец ще са готови.Краси_поборника написа:..Айде стига бе няма ли кльонкаджии..